3.časť Zistenie

10.1K 446 3
                                    

ervózne som sa naňho pozerala a čakala som, čo z neho vypadne. Začal si nervózne hrýzť pery a prešľapoval z jednej nohy na druhú. Pohľadom uhýbal ako sa len dalo.

„No čo sa deje?!“ vybuchla som.

„Ja.... ja som... Milujem ťa.“ Vydýchol a usmial sa na mňa. Prekvapene som sa naňho pozrela.

„Toto bol tak strašne súrne?“ zasmiala som sa.

„A-Áno... poď sem chýbala si mi.“ Natiahol ku mne ruky a pritisol si ma k sebe. Tiež som ho objala a zasmiala som sa.

„vydesil si ma. Myslela som si že sa stalo niečo vážne.“ Zdvihla som zrak k nemu.

Znervóznel... „No, chcel som aby si tu bola čo najskôr.“ Usmial sa na mňa a ja som ho udrela do ramena.

„To si mi mohol povedať rovno a nie ma takto stresovať!“

„Prepáč.“ Zasmial sa a vtisol mi horúci bozk. Celý deň som strávila uňho. Pozerali sme filmy, objednali sme si pizzu, maznali sme sa. Aj  to zašlo trošku ďalej ako maznanie.. ehm...

Asi o takej jedenastej som sa vrátila domov.  Otvorila som dvere a vošla dnu. Všade bola tma iba v obývačke svietila malá lampa.

„Kde si bola?“ vyletela na mňa hneď mama.

„S Dereckom.“ Povedala som a chcela som ísť do izby no zastavila ma.

„vieš ako som sa bála. Volala som ti snáď 10x a nezdvíhala si to. Otec to už vzdal a šiel spať.“ Rozčuľovala sa.

„Mami, je len 11 hodín! Neviem čo vrieskaš.“ Pretočila som očami.

„takto sa so mnou nebav. Boh vie, čo ste tam s tým tvojim Dereckom stvárali. Nepáči sa mi Samantha!“ woo... povedala mi Samantha. Je naštvaná.

„Mami prepáč. Nechcela som prísť takto neskoro. Nebola som s ním týždeň, chceli sme si to vynahradiť. Mrzí ma to.“

„Takto to nepôjde. Chodievaš si domov kedy sa ti zachce,vláčiš sa s kade kým, opíjaš sa... takto som svoju dcéru nevychovala!“ iba som na ňu vyorane pozerala. Čo tým naznačuje? „Zajtra nevylezieš z domu von!Je ti to jasné? A ešte toto všetko zhodnotím s otcom. Nebudeš si robiť čo sa ti zachce. A som ochotná to podstúpiť aj keby si mala niekam na nejaký čas odísť..“

„Čože? Kam by som mala ísť? Mami....“

„A teraz prosím ťa odíď... idem spať!“ zamračene na mňa pozerala. S nechápavým výrazom som šla do svojej izby a zabuchla som sa tam.

Celý deň v mojej izbe som prežila iba tak, že som bola na notebooku a skoro celý deň som prevolala s Tess. Hovorila som jej o Dereckovi. Bože ja som doňho zbláznená. Ona sa mi iba smiala. Vraj mi z neho už hrabe. No, čo už.

Na ďalší deň sme šli s babami do mesta. Večer sme mali ísť s chalanmi von tak sme si šli nakúpiť nejaké veci. Pobehali sme skoro všetky obchody. Úžasne sme sa bavili, no Molly sa mi zdala nejaká divná.  Nedávala som tomu moc pozornosti a užívala som si spoločnosť mojich dvoch najlepších kamarátok.

„bože, vy už máte plné ruky tašiek a ja som si ešte žiadne handry nezohnala.“ Hundrala Molly.

„A tie dve prepchaté tašky ktoré vláčiš sú čo?“ vykríkla Tess a všetky sme sa zasmiali.

„Baby ja už fakt nemôžem. Moje nohýýýýýý! Poďme niekde sadnúť lebo si tu sadnem na chodník a je mi všetko jedno.“ Povzdychla som si a šuchtavým krokom som nasledovala Molly a Tess.

„Tak si poďme na chvíľku sadnúť do kaviarne k Sofii.“ Povedala Molly a začala ma ťahať. Došli sme do menšej ale za to veľmi útulnej kaviarne. Vlastnila to tu naša kamoška Sofia. Inak super baba. Hneď s príchodu som sa hodina na kožený gauč a bolo mi jedno, že ho už majú obsadený nejaký chalani. Hlavne že sedííím!!! Zbadala ma aj Sofia a začala sa smiať.

„Ako vždy baby?“ opýtala sa a my sme iba prikývli. Baby ma vytiahli na nohy a šli sme si sadnúť do voľného boxu. Onedlho nám Sofia doniesla perníkové laté a muffinku. Zbožňovala som to tu.

„baby... ja sa z toho Derecka zbláznim. On je tak sladký! Viete koľko krát mi včera hovoril že ma miluje?“ povedala som zasnene a odpila som si z laté.

Tess sa začala vyškierať no Molly sa zamračila. „Čo je Molly?“nechápavo som sa na ňu pozrela.

„Nič nič... len... som sa zamyslela.“ Povedala rýchlo a načalajesť svoj muffin. Neriešila som to a ďalej sme sa s babami bavili. Rozprávali sme sa keď z ničoho nič Molly tresla rukou do stola.

„Do riti ja už to nevydržím!“ povedala a hlavu si položila na stôl.

„Šibe ti? Čo je?“ začali sme sa s Tess nad ňou smiať. No ona sa stále tvárila vážne.

„Sam... včera keď ťa Dereck k nemu volal, nebolo to preto, aby ti povedal že ťa miluje ako nám tu ty o tom celý deň básniš!“začala a my sme naraz zmĺkli. Nechápavo som sa na ňu pozerala. „Zack(Priateľ Molly) mi povedal, že ti to nemám za žiadnu cenu povedať, no ja nemôžem! Si moja najlepšia kamarátka a ja nemôžem!“ hovorila zúfalo.

„O čom hovoríš Moll?“ opýtala sa Tess.

„Sam... Dereck ťa v tom New Yorku podviedol!“.....

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Where stories live. Discover now