1. časť Svadba

12.5K 468 6
                                    

Celý týždeň sme si užívali. Bolo to tu super. V podstate ako vždy. Dnes som sa mala vrátiť domov. No Dereck aj s dvoma ďalšími kamarátky sa rozhodli že zostanú. Nebola som z toho dva krát nadšená, ale súhlasila som. Veď to je iba týždeň navyše nič vážne. Spoločne s Molly a Tess sme šli na letisko. Aj Molly tam má frajera ale jej to nejako moc neprekážalo. Asi mu až moc verí. Do Írska sme doleteli okolo 7 večer. S babami sme sa rozlúčili a šli sme každá domov.

Dnes prišiel Greg aj s Denis. Mám tu babu rada je super.Všetkých nás zavolali do obývačky. Boli sme tu celé rodinka. Teda až na Nialla.Ale to pochybujem že by prišiel, on sa o mňa totižto vôbec nezaujíma. Teda o nás. Tak to vidím ja. Od tej doby čo je slávny ledva zavolá. A keď už s našimi volá cez skype, iba mu poviem prosté ahoj a odídem. Nemám chuť sa s ním už baviť. Mám ho rada, teda ja ho zbožňujem. Ale zmenil sa. Pamätám si tie detské časy, keď sme sa spolu hrávali na dvore, on mi robieval zle. Ale bolo to to najlepšie detstvo. Alebo keď sme sa potajomky schovali Gregovi pod posteľ a počúvali sme jeho telefonáty s frajerkami. Vždy keď nás tam našiel tak nám dobre ponadával. Vždy som sa nad toutou myšlienkou zasmiala. Ale on už asi na to zabudol. Zabudol, že som s ním bola v x-factore, že som s ním každý deň volala keď bol v BootCampu. Na konci súťaže som dokonca bola aj za ním. Bola som v Londýne na víkend a strávila som ho s nimi vovile. Strašne som sa tam tešila, no tí jeho „kolegovia“ alebo čo to je, sú debili. Samozrejme si ma stále doberali. Za to, že som mala iba 14? Debili.

„Sam? Urobíš mi dobre a kúpim ti zmrzlinu chceš?“ „Prestaňte,lebo sa rozplače.“ „Dajte jej cukrík a bude to fajn.“ Takýmito debilnými poznámkami na mňa šli. Nevšímala som si ich. Bola som rada, že som s Niallom.No on si ma ani moc nebránil. Možno raz, dva krát? No nič. Toto sem nepatrí. Vráťme  sa ku Gregovi.

„Mami, oci...Sam.“ začal a usmial sa na nás. „S Denis sa ideme brať.“ Povedal s nadšením v očiach. Aj mne sa pery roztiahli do úsmevu. Priskočila som ku Gregovi a silno som ho objala. Následne na to aj Denis.

„Prajem vám to.“ Usmiala som sa na nich a oni mi úsmev opätovali.

„Svadbu chceme asi tak o mesiac. A keď už sme tu tak, budeš naša družička však Sam.“ Povedala Denis.

„Jasné. Bože ja sa teším!“ zvýskla som.

„Super. Chcel by som, aby mi bol Niall svedkom. Denis bude mať svojho brata.“ Povedal a dal jej pusu na líce. Hmm, takže sa s mojim bratčekom uvidím... ešte u nás chvíľku zostali a potom večer odišli. Jasom šla spať. Ešte som si SMSkovala s Derekom. Hovoril, že zajtra maju v pláne ísť do klubu. Nebola som z toho moc nadšená, ale nezakázala som mu to.Prechádzala som kontaktmi až som narazila na jeden. NIALL<3

Ahoj braško. Čoskoro sa asi budeme vidieť. Vieš o tej novinke?Stlačila som odoslať a už som len čakala. Čakala som dve minúty, päť,desať. Fajn, nestojím mu ani za to, aby mi odpísal. Je to kretén! Vstúpil do mňa hnev a už som chcela odložiť mobil keď mi došla správa.Ahoj Sam. Prepáč, že som neodpísal hneď. Som dosť šokovaný už len z toho, že si napísala. Hej Greg mi teraz asi pred 15 minútami volal. Praje mi m to. Budem ich svedok. Teda ak si myslela to...

Nemala som dôvod písať ako ty mi už nepíšeš skoro tri roky :)

Mrzí ma to Sam. Nemal som absolútne čas. Mám strašne nabitý program. Veď vieš že si moja malá sestrička. Ironicky som sa zasmiala.

A vieš že ani neviem. A neviem či aj vôbec vieš Niall, mám 17 myslím že už nie som už to malé dievčatko, z ktorého ste si s tými debilmi robili srandu. :)

Viem koľko máš rokov Sam! A nepamätám si, že by sme si z teba uťahovali veď skoro vôbec spolu nie sme.

Veď práve Niall. Ale, nechajme to tak. Nemala som ti vôbec písať. Malo to zostať tak, ako doteraz. Že som skoro vôbec nevedela, že mám brata!!! Odoslala som správu a vypla mobil. Z očí mi vypadlo pár sĺz,ktoré som rýchlo zotrela a šla som spať....

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Where stories live. Discover now