34. časť "Je na tom niečo divné?"

8.3K 346 16
                                    

Očami som behala po riadkach, ktorých rozhodne nebolo málo. Rose tam písala, ako jej Harry chýba a podobne. Mala som neskutočné nervy. Za prvé- ako sa tá krava opovažuje vôbec Harrymu písať a po druhé- prečo mi to Harold nepovedal, že mu takto píše? Akože neviem ako by sa to páčilo jemu keby mne Dereck písal také a nepovedala by som mu to. Totálne vytočená som mobil odložila na nočny stolík a pokúšala som sa zaspať. Celý čas som sa prehadzovala, no zaspať som nedokázala. Prečo si tam Harold tie esemesky nechával a rovno ich nemazal? Hlavou mi behalo toľko otázok. Čo ak si s ňou Harry dopisoval? Veď prečo by sa inak tam naňho tak vrhla? Normálne som doatala strach. Žeby s ňou Harry niečo mal? Vôbec som nevedela, čo si mám o tom celom myslieť. Do oči sa mi pomaly hrnuli slzy. Ja Harryho milujem a on.... Ma možno podvádza. Snažila som sa na to nemyslieť a pokúsila som sa zaspať. Asi po hodine sa mi to podarilo.

Rano som sa zobudila cela dolámaná... Ešte sa mi na tejto posteli tak zle nespalo. Zodvihla som sa a šla som do kúpeľne. Vyčistila som ai zuby a opláchla tvár. Potom v izbe som si na seba natiahla vzorované šortky a biele tielko. Obula som si žabky a ešte predtým, než som odišla som zobrala Harryho mobil a šla som dole. Väčšina už raňajkovala.

"Dobré ráno." pozdravila som a sadla som si k stolu. Harry tu ešte nebol.

"Dobre ránko prajem." povedal Louis a ja som sa naňho nechápavo pozrela. Niekedy ho naozaj nechápem.

"Harold už raňajkoval?" opytala som sa.

"Nie...asi ešte spí." povedal Liam a venoval sa svojmu tanieru. Počas raňajok som premýšľala, či mám Haroldovy povedať, že som to čítala. Po pravde, mala som mu veľkú chuť vykričať, prečo mi o tom nepovedal, ale zase som mu šla do mobilu bez dovolenia. Naozaj som nebedela, čo robiť.

"Idem ho zobudiť." povedala som, keď som dojedla. Ostatní iba prikývli. Bolo na nich vidieť, že som ušte ospatí. Pousmiala som sa nad tým a vybehla som hore po schodoch a následne som zabočila do uličky, kde sa nachádzala jeho izba. Mobil som pevne zvierala v ruke a pomaly som otvorila dvere. Nakukla som dnu, a videla som Harryho iba v boxerkách, ako leži na bruchu rozvalený vo svojej posteli. Zavrela som za sebou potichu dvere a prešla som k jeho posteli, na ktorú som si následne sadla. Moja ruka pristala na jeho svalnatom chrbte, po ktorom som ho pohladila.

"Harry" povedala som nežne a rukou, ktoru som mala ešte pred chvíľkou na jeho chrbte som premiestnila do jeho vlasou, po ktorých som mu prešla. Do šľaka Samantha, mala by si byť naňho naštvaná nie? Tak čo to tu vyvádzaš?

"Hmmm.." zamumlal a pomrvil sa.

"Vstávaj na raňajky. Dole ťa čakajú." znova som mala ren tôn, a nejako som sa ho nevedela zbaviť. Ale on vždy ráno bol taky rozkošný.

"Uhm.." zamumlal znova a moja ruka v jeho vlasoch zastala.

"Fajn, tak sa obleč a príď." postavila som sa, že odídem, no zrazu som pocítila jeho ruku na tej mojej a ha som mu venovala pohľad.

"Zostaň tu so mnou Sam, prosím." povedal so zavretými očami. Chvíľku som váhala a potom som si sadla na miesto, kde pred chvíľkou. Ľahol si na bok a rukami ovinul môj pás.

"Harry, zabudol si si u mňa v izbe mobil." povedala som, keď som si spomenula, že ho vlastne ešte stále držím v ruke. Položila som mu ho na nočný stolík a on sa naň jednym okom pozrel.

"Ďakujem." usmial sa na mňa a ja som mu úsmev opätovala. "Hneváš sa na mňa?...za ten včerajšok?" vypadlo z neho ospalím hlasom. Nevinne sa na mňa pozeral a ja som nevedela, čo povedať.

"Nie..." povedala som rýchlo. Aj keď som sa za tie esemesky hnevala veľmi. Ja som bola priam nasratá.

"Nič s ňou nemám, naozaj." ubezpečoval ma a chytil ma za ruku. Moc sa mi tomu nechcelo veriť, ale prikývla som, rozhodne tu teraz naňho tie esemesky vybaľovať nebudem... Možno sa bojím toho, čo by som sa dozvedela. "Daj mi pusu Sam." povedal po chvíľke ticha a ja som sa naňho iba pozerala. A on čakal. Posadil sa a podoprel sa jednou rukou. Nahla som sa k nemu a spojila som naše pery. Od včerajška mi to už tak chýbalo. Jeho ruku som pocítila na mojom krku a tým bozk prehĺbil. Jazykom sa dostal do mojich úst a nežne sa dotkol toho môjho. Doslova som sa topila v jeho motýľich bozkoch a v podbrušku som cítila to príjemné chvenie ako zakaždým, keď som s ním. Zrazu som pocítila, ako ma opatrne položil na posteľ a nalahol na mňa. Jednou rukou sa podopieral pri mojej hlave a druhou mi zašiel pod tričko a hladil mi brucho. Moje ruky boli ako obvykle v jeho vlasoch.

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Where stories live. Discover now