12. časť Sex with Zayn? No...I want you!

9.1K 398 7
                                    

„Čože?“ zvrieskla som a postavila som sa. Práve teraz mi bolo úplne jedno že mám na sebe iba volné tričko a nohavičky. Bola som naštvaná ako ešte nikdy! „Čo si ty o sebe vlastne myslíš?“ vrieskala som naňho.

„Fajn, fajn.. nekrič! Povedal som ti, čo za to chcem. Ber, alebo sa to Niall dozvie.“ Pokrčil ramenami a postavil sa.

„Nie som...v tom iba ja! Je v tom aj Zayn! Vyspi sa so Zaynom!“ povedala som naštvane.

„Hmm... myslíš si že som gay?“ prišiel až ku mne.

„Maybe.“ Vyškerila som sa.

„Fajn, tak mi dovoľ ti dokázať, že som na ženy.“ Povedal a celý ten čas mi hľadel na pery. Zastavilo mi srdce! Naozaj! Ono nebije! On hladel na moje pery a ja na tie jeho.  Zhlboka som dýchala. Čo je? Čo sa z tebou deje Sam?! Ty nemôžeš byť z neho vedľa. Čaká, že ho pobozkáš! Čaká na to! Neopováž sa to spraviť! Nesmieš! Takto sme stáli pomerne dlhú dobu. Nechcela som ho pobozkať a on chcel, aby som to spravila prvá. No nakoniec sa ku mne začal pomaly nakláňať s úmyslom naše pery konečne spojiť, no ja som rýchlo odvrátila hlavu a jeho pery dopadli na moje líce. Rýchlo som od neho odstúpila na druhý koniec izby.

„Ehm.. mohol by si odísť?“ sklopila som zrak a tričko som si potiahla nižšie.

„Takže súhlasíš s tým, že to môžem povedať tvojmu bratčekovi?“ nadvihol obočie.

„vypadni!“  zavrčala som nepriateľsky.

„tak sexy a pekná.. a pri tom tak blbá.“ Pokrútil hlavou. „Ani si nevieš predstaviť, ako by sme si to obaja užili! Nechceš si to ešte rozmyslieť?“ opýtal sa s nádejou v očiach.

„Nie! Nič si nerozmyslím! Nie som žiadna kurva aby som dala len tak hoci komu. Je mi z teba zle! Vypadni!“  zakričala som.

„Fajn. Ukludni sa. Som ti dal ponuku! Nechceš? Nechaj tak... Sú omnoho lepšie ako ty!“ odvrkol a odkráčal z mojej izby. Neveriaco som stála na tom istom mieste a pozerala na zatvorené dvere. To je hajzel. Ja ho tak...nenávidím! neznášam! Hajzel drbnutý! Bože chcem ísť z tadiaľto preč prosím! Roztraseným krokom som šla do kúpeľne, kde som sa trochu skultúrnila a vrátila som sa späť do izby. Navliekla som na seba riflové šortky s vysokým pásom, tričko na ramienka FOREVER LOVE, zelené vansi. Vlasy som si stiahla do drdla a dala som si bodkovanú šatku. Namalovala som sa. Po raňajkách musím niekde vypadnúť. Dusím sa tu. Ako som vychádzala z izby stretla som sa so Zaynom. Čudne sme sa na seba pozreli a ja som radšej rýchlo odbočila k schodisku.

„Sam!“ zastavila ma jeho ruka. Otočila som sa k nemu. „Naozaj ma mrzí ten včerajšok. Hneváš sa na mňa?“ opýtal sa a hladel mi do očí.

„Nie len...Styles nás videl a chce to vykecať Niallovi. Ale.. mne je to už jedno. Len nech ma už z tadiaľto pošlú domov.“ Povedala som a sklonila som hlavu.

„Videl to?“ neveriaco sa na mňa pozrel.

„Hej.“ Povzdychla som si.

„Niall a zabije!“ rukou si prešiel po tvári. Pokrútila som hlavou a šla som dole. V kuchyni sedela Dan s Liamom a Eleanor s Niallom. Ostatný tu ešte neboli.

„Dobré.“ Povedala som potichu a sadla som si.

„Dobré.“ Odzdravili. Sadla som si pri stôl a celý čas som sa dívala na Nialla. Nechoval sa nejako inak. Asi to ešte nevie. Bola som ako na ihlách. O chvíľku došiel Zayn, potom Louis a nakoniec aj ten idiot.

„Dobré ráno všetkým.“ Povedal s veľkým úsmevom. Iba som sklopila zrak do svojho taniera. Ako naschvál si sadol oproti mne a škeril sa na mňa. Ja som k nemu vysielala iba nenávistné pohľady. Potom sme si vymieňali pohľady so Zaynom a on sa na nás obidvoch škeril. Tak nech už to povie debil! Iba ma mučí! Konečne som dojedla tie prekliate raňajky a chcela som vstať od stola, no zastavil ma Niallov hlas.

„Sam?:“

„Ehm.. a-áno?“ pozrela som sa naňho. Styles sa na mňa celý čas iba vyškieral. Keby som mohla tak mu tie jeho zuby vybijem! Už by sa tak nevyškieral debil!

„Za 10 minút ma čakaj v predsieni. Pôjdeme sa prejsť.“ Povedal a dal si posledné sústo do úst.

„A..a načo?“ ťažko som prehltla.

„Potrebujeme sa porozprávať.“ Povedal vážne a mňa až striaslo. Hajzel! Povedal mu to!....

Harry

Ráno som sa zobudil o niečo skôr ako obvykle. Natiahol som na seba iba boxerky. Väčšinou spávam nahý. (:D) Potichu som prešiel o dvere vedľa a otvoril som ich. Ešte sladko spala. Vošiel som dnu a potichu som dvere zavrel. Prišiel som k posteli na ktorú som si ľahol. Rukou som si podoprel hlavu a pozeral sa jej do tváre. Keby aspoň nebola taká pekna! Ako náročky! Pozeral som do jej tváre a nevychádzal z úžasu. Bože tie pery! Už už som sa k nej nakláňal, že ju pobozkám no on sa pohla a rukou mi vrazila rovno do nosa. Následne na to skríkla a spadla z postele. Ja som sa začal nekontrolovateľne smiať! „Drbe ti? Čo tu chceš?“ zakričala na mňa.

Už som si to rozmyslel.“ Usmial som sa na ňu. Dúfam že to zaberie.  

„Počúvam.“ Zamračila sa. Je rozkošná keď sa mračí.  

Nadýchol som sa a povedal som tú vetu, ktorú som si pripravoval celú noc. „Vyspi sa so mnou.“ Bolo vidieť, ako som ju tým poriadne zaskočil...

 Táák nová časť! :) trochu kradšia ale dúfam že sa páčila :) prosím Vote prípadne komentáre :) *D*

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Where stories live. Discover now