7. časť "Nechcem sa o tom baviť s nikým a už vôbec nie s tebou!!"

10.6K 434 8
                                    

Po večeri som šla hore vybaliť si aj ostatné veci. Vyzerajú byť celkom v pohode. Teda..čo to tu melem. Sú to iba magori. Jediný, ktorého som si doteraz obľúbila je iba Liam za to, že spravil tie úžasné špagety. Inak sa nemám v pláne tu s nikým baviť.Načo? Nejako si tu pretrpím ten mesiac. A rozmýšľam že by som šla niekam brigádovať. Nebudem tu predsa zavretá celé dni nie?  Keď som mala všetko poukladané v skriniach, hodila som sa na posteľ a zapla som si notebook. Ako naschvál nebol nikto prihlásený. Ani Molly ani Tess. Prihlásený bol Dereck.Čože? Ako to že ho mám ešte v priateľoch. No zvedavosť mi nedala a zablúdila som na jeho profil. VO VZŤAHU. To ako vážne? Slzy sa mi nahrnuli do očí. Preklikla som na fotky. Bol tam na fotke s tou babou, čo som ju videla s ním. A pod fotkou popis. „Ešte som nikdy nemiloval nikoho tak ako teba!“ a toto ma položilo. Prečítala som si to najmenej desať krát a stále som tomu nemohla uveriť. Keď som si predstavila, že toto kedysi rozprával mne! Z úst sa mi vydral vzlyk. Rýchlo som si zapchala ústa, aby to nebolo tak počuť. Notebook som rýchlo zaklapla a odstrkla od seba. Obula som si v rýchlosti vansi a vybehla som z izby. Utekala som dolu schodmi až von. Slzy mi stekali po tvári ale moc som to neriešila.

„Sam kam ideš?“ zakričal na mňa Zayn. Neodpovedala som len som prebehla predsieňou.

„Sam čo sa deje?“ dobehol aj NIall.

„Nič som v pohode. Idem sa prejsť.“ Povedala som a vybehla som von. Tak keď už som tu, aspoň si to tu obzriem. Snáď trafím naspäť. Rýchlo som si zotrela slzy, ktoré mi ešte stále stekali po tvári a vykročila som v pred. Práve som si uvedomila, že som znenávidela ludí opačného pohlavia. Nenávidím chalanov. Teda okrem ocka a Nialla a Grega. K čomu je chlap? Iba vás využije a odkopne ako nejakú lacnú handru. Prečo som sa musela tak popáliť? Čo sommu také spravila? Te to hajzel. Všetci muži na svete su hajzli. Bez rozdielu!Samantha..Nikdy sa nezamiluješ! Už NIKDY!

Dostala som sa až pri Big Ben. Ani neviem ako. Všade pobehovali ludia, šťastné páriky sa tu olizovali a deti naháňali. Možno by som povedala, že je to tu krásne, no teraz som nemala náladu. Snažila som si nikoho nevšímať a len som šla. Konečne som prestala plakať, ale nepochybujem o tom, že mám červené a opuchnuté oči. Zabočila som do ďalšej ulice s obchodmi. Všimla som si, že za mnou niekto ide. Všimla som si oňho už od ulice, kde bývajú chalani. Bol to jednoznačne chalan. Aj v takomto teple mal dlhé nohavice, mikinu, kapucňu na hlave a okuliare. Zastavila som sa. Bolo mi už všetko jedno. Nech ma tu prepadne, unesie, zabije.. je mi to fuk. Prudko som sa otočila.

„Prečo ma prenásleduješ?“ skríkla som. Tá osoba bola odo mňa už iba nejaké 3 metre. Neznámi si dal dole kapucňu a okuliare a ja som zistila že je to Zayn.

„Sorry ak som ťa nastrašil. Vieš istota,aby ma niekto nespoznal.“

„Načo si za mnou išiel?“ zakričala som naňho.

„Aby si sa nestratila. Asi nie?“povedal a priblížil sa.

„nemám 5 rokov viem sa o seba postarať!“povedala som a otočila som sa na odchod. No on ma dobehol a už smelo šiel vedľa mňa.

„Tak schválne, ktorým smerom by si sa vybrala keby si sa chcela vrátiť?“ nadvihol pobavene obočie.

„Tam.“ Ukázala som doprava.“

„Uhm..... no to by si sa asi nevrátila.“ Zasmial sa.

„Pozri, nemohol by si ma len tak nechať a vrátiť sa? Ja si už cestu nájdem. Nechcem spoločnosť!“ pridala som do kroku a dúfala som , že zastaví a odíde. No moje prosby neboli vyslišané. Smelo ma nasledoval.

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Where stories live. Discover now