50. časť Sad Harry

6.8K 317 5
                                    

"Harry..." povedala som, keď sme už večer ležali v posteli. Ja na Harryho hrudi a on sa mi hral s vlasmi. Pred chvíľkou mi volala mam s ockom a blahoželali mi a asi hodinu pred nimi Greg s Denis a oznámili nám, že Denis je tehotná. Strašne sa teším a ako som si mohla všimnúť, Niall tak isto.

"Hmm?" zamumlal. Už určite zaspával.

"Ja...no...sľubia som Ryanovi že pôjdeme do toho klubu..." cítila som, ako sa jeho telo naplo. "Samozrejme aj a tebou aj s ostatými." rýchlo som doplnila.

"Nechcem tam ísť." zamumla potichu.

"Prosím Harry. Sprav to pre mňa. Podľa mňa keď ho spoznáš, tak si sadnete." povedala som a vyzdvihla som sa na ruky, aby som mu videla do tváre.

"Už som povedal Samantha." povedal a odvrátil pohľad. Posadil sa a rukou si rozpačito prešiel po vlasoch.

"Prosím.... Harry.." prosíkala som.

"Nie! A nepôjdeš ani ty. Nechcem aby si sa s ním stretávala." povedal tvrdohlavo a ja som prevrátila očami.

"Ja idem Harry. Je to môj kamarát. A ak si zase myslíš, že sa s ním chcem stretnúť aby som ťa podľa teba podvádzala alebo čo, tak som ti pred chvíľkou povedala, že idú aj ostatní a ak nechceš ísť, nemusíš." mykla som plecom a ľahla som si.

"Prečo mi robíš naschvál?! Vieš že ťa tam samú nepustím." povedal naštvane a venoval mi pohľad.

"Veď nebudem sama. Bude tam Zayn, Liam, El, Danielle..."

"To sa neráta." povedala tým prerušik moje počítanie na prstoch.

"Vážne?" poviem ironicky a on iba odvrátl pohľad. Sedel mi otočený chrbtom. Povzdychla som si a prešla som k nemu. Zozadu som ho objala a dala som mu pusu na chrbát. Cítila som, ako striasol.

"Prosím zlato, sprav to pre mňa. Prečo s nim nechceš vychádzať? On vie, že som iba tvoja." povedala som a pritom som sa usmiala.

"Áno, si moja. Ale....ja nechcem. Proste si myslím, že keď ho zbadám, schytám nervy a nevznikne z toho nič dobré." povzdychol si a otočil sa na mňa.

"Budem tam s tebou." povzbudivo mu stisnem ruku. Stále sa tváril odmerane, preto som chytila jeho tvár do dlani a jemne som ho pobozkala. Hlavu som položila na jeho hruď a on si hlavu oprel o tu mojú.

"Vieš, že mám na teba slabosť a nepáči sa mi, ako to využívaš." povedal a povzdychol si.

"Takže ideš?" opýtala som sa veselo a pozrela som sa naňho.

"No...Sama nepôjdeš." mykol plecom, ale stále sa tváril nahnevane.

"Ja ťa milujem." povedala som nadšene a zaútočila som na jeho pery. Skôr ma tešilo to, že mi podľahol ako to že tam ideme. Zasmial sa do bozku a zvalil ma na posteľ.

************

"Ja tam naozaj nechcem ísť." povedal otrávene Harry a hodil sa na posteľ.

"Nevymýšľaj Harry. Už sme vsetci nachystaní. Aj oblečený si, tak poď." povedala som naštvane. Už mi liezol na nervy. Celý týždeň sa tomu snaží vyhnút, pýta sa, či som si to nerozmyslela a že on nechce ísť.

"Ja sa môžem kľudne vyzliecť." hodil na mná drzí usmev a ja som pretočila očami.

"Vstávaj, lebo idem sama!" založila som si ruky na prsiach a hrozivo som naňho pozrela.

"Tak fajn, lebo ma zabiješ pohľadom." odvŕkol a postavil sa. Víťazoslávne som sa usmiala a otvorila som dvere od mojej izby. Vyšla som von, no zastavila ma jeho ruka.

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Where stories live. Discover now