57. časť ..Hi, I am Gemma

5.1K 309 11
                                    

Tuho sa tam objímali a mňa pohltil taky zvláštny pocit. Ani ho neviem slovami opísat. Bola to silná bolesť, ktorá sa hromadila vo mne. Vidieť ho s inou a ešte k tomu s Rose nebolo vôbec príjemné. Bolo to hrozné a bolestivé. Čo sa sťažuješ Samantha! Sama si mu dala kopačky, má právo na to, mať nový život.

Rýchlo som od nich odvrátila zrak a prešla som ku našimi. Oči ma nepríjemne pálili a o mojom srdci ani nehovorím. Prečo sa takto cítim? Prečo? Mám byť rada, že je šťastný, aj keď s inou. Keď ho milujem, mala by som by som to rešpektovať a dopriať mu niekoho, kto ho bude mať naozaj rád. Tak prečo je to tak ťažke?

"Ahojte." mierne som zakričala, aby ma cez kričiace fanúšičky počuli.

"Ahoj srdiečko." povedala prekvapene mama a objala ma.

"Mami, tie prezívky by si si už mohla odpustiť. Mám 18." zasmiala som sa.

"Aj keď budeš mať 40 budeš moje malé dievčatko." povedala a štipla ma do líca. Pretočila som očami a šla som za ockom, ktorého som tiež objala.

"Idem povedať Niallovi, že si prišla." povedal ocko, no ja som ho pohybom rujy zastavila.

"Oci, radšej nie." pokrútila som hlavou a prosebne som sa naňho pozrela.

"Neboj sa, povedal som Niallovi, nie Harrymu." usmial sa na mňa a odišiel. Pozerala som na jeho odchádzajúcu postavu, ktorá prešla okolo Rose, ktorá už stála a čakala, kedy sa koncert začne. Radšej som odvrátila pohľad a hľadela som na veľké pódium.

"Hovorila si Harrymu že neprídeš?" opýtala sa ma mama a chytila ma za ruku.

"Nie... Hovorila som to Niallovi, ale určite mu to povedal." sklopila som pohľad.

"Niall bude šťastný, že si tu aspoň ty, keď Greg nemohol. Veľa to preňho znamená." objala ma okolo pliec a usmiala sa na mňa.

"Ja viem." prikývla som a potom som znova pohľadom prečesávala okolie. Mama sa odo mňa odpojioa a rozprávala sa s nejakou paňou. Odvrátila som od nich pohľad a potom som zbadala Eleanorm visiacu na Louisovi. Pobozkali sa a El sa pozrela mojim smerom tak isto, ako Louis. Ten ako ma zbadal sa iba hrozivo zamračil a rýchlo odvrátil zrak. El sa na mňa nadšene usmiala a chcela ísť za mnou, no Louis ju zachytil a niečo jej rozprával. Snažila som sa ich nevšímať, no El vyzerala dosť nahnevaná. Radšej som sa od nich otočila. Zhlboka som sa nadýchla a napísala som Bayle správu, že už som tu a pravdepodobne sa za chvíľku vrátim.

"Sam!" počula som za sebou nadšený výkrik. Otočila som sa a to som sa už ocitla v silnom zovretí Eleanor, Danielle a Tess.

"Ahojte baby." povedala som aj ja nadšene, keď sme sa odtiahli.

"Chýbali ste mi." vydýchla som a znova som ich tuho objala.

"Aj ty si nám chýbala mrkva." povedala El a mne tým úplne pripomenula Louisa.

"Tak hovor, ako sa máš?" opýtala sa ma Dan.

"Ujde to. V pondelok nastupujem do Starbucksu." povedala som s úsmevom a oni sa tiež odtiahli.

"Harrymu chýbaš tiež." vypadlo z Tess a potom sa pozrela na baby. Iba som sklopila pohľad.

"Veď aj on mne." povedala som pravdivo a povzdychla som si.

"Myslím, že bude šťastný, keď ťa tu uvidí." povedala znova Tess a objala ma okolo pliec.

"Alebo skôr bude šťastný, že tu má Rose." povedala som a pohľadom som na ňu prešla. Tvárila sa dosť znudene a na prst si namotávala jej blonďavé vlasy. Prevrátila som očami. Baby si ju tiež všimli a zamračili sa.

"Rose? A tá tu čo robí?" zasyčala El.

"Načo sem zase prišla?"

"Liam mi niečo vravel, vraj boli spolu vonku." povedala Dan a ja som sa na ňu tiež zamračila.

"On ju pozval?" povedala zaskočene El.

"Podľa mňa hej." mykla som plecom a odvrátila som od nej zrak.

"To je sila toto. Krava blonďavá! Všade sa pchá. Nemám ju rada." hovorila Tess a ja som s ňou plne súhlasila. Zrazu všetky svetlá zhasli a fanúšičky sa rozkričali ešte viac.

"Už to začína baby, už to začína" zapišťala veselo Eleanor a zatlieskala. Zasmiala som sa nad jej gestom. Ani som si vlastne neuvedomila, že neviem, kam moji rodičia zmizli. No potom som ich uvidela kúsom od nás ako aj s Liamovými rodičmi o niečom debatujú. A potom to prišlo. Žačali prvé tóny pesničky Kiss You a chalani vystúpili na pódium. S babami sme sa chytili za ruky a ja som v sebe už neskrývala nadšenie. Moc na koncerty nechodím, preto si vždy užívam, keď na nejakom som.

Ķeď som zbadala Harryho, moje srdce akoby vynechávalo úderi. Nemohla som od neho odtrhnúť oči. Mal na sebe čiernu košeľu a jeho klasické jeany. Jeho vlasy boli v pravidelnom bujnom účese a na tvári mal úsmev. Keď som ho zbadala, neubránila som sa úsmevu. Prečo ho ešte tak milujem? Nemôže to jednoducho vyprchať? Hmm... Asi nie.

Pohľadom som prechádzala na každého z chalanov a usmievala som sa. Keď si ma ako prvý všimol Zayn prekvapene sa usmial a ukázal na mňa aj Niallovi. Ten sa tiež usmial a vtedy prišlo jeho sólo, preto zrak odvrátil. Bola som naňho tak pyšná. Pamätám si, ako mi vravieval, že raz bude stáť na takomto pódiu, že bude slávny spevák a na každý jeho koncert ma bude brať so sebou a každému bude hovoriť, akú má úžasnú sestru. No to bolo už dávno.

"Sam, pozrel sa na teba." povedala mi do ucha El a ja som sa na ňu nechápavo pozrela.

"Harry." pretočila očami a zrakom znova prešla na pódium. Tiež som sa tam pozrela a moje oči sa stretli s tými jeho. Zvážnela som a hladela som do jeho tváre. Zdá sa mi to, alebo sa usmial? Nie, určite sa neusmieval. Prečo by sa mal? Zrak odo mňa odvrátil a prešiel nim ďalej odo mňa, na dievča s ktorým sa dnes objímal. Až teraz sa naozaj usmial. A ja som vedela, že ten úsmev patril len a len jej.

**********

"Ste úžasní. Ďakujeme Londýn, za chvíľku sme späť." zakričal do mikrofónu Liam a oni zmyzli z pódia.

"Ideme za nimi do šatne, ideš?" opýtala sa ma s úsmevom Dan.

"Samozrejme že nie." mierne som sa zamračila. Slabo sa usmiali a ešte pred odchodom ma všetky objali. Potom naraz odišli.

"Ahoj, ty budeš určite Sam." objavilo sa predo mnou dievča, ktoré sa mi na niekoho veľmi podobalo.

"Ehm...Ahoj. Áno, som... A ty budeš....?" pozrela som do jej zelených očí.

"Ja som Gemma, Harryho sestra." zasmiala sa a ja som sa mierne striasla. No potom som sa spamätala a usmiala som sa na ňu.

"Harry nám pred pár dňami povedal, že ste sa rozišli. Je mi to ľúto." povedala a ja son sa zarazila.

"On vám o nás povedal?" opýtala som sa prekvapene. Síce Harry jeho rodinu celkom často spomínal, nikdy mi nepovedal, že im hovoril aj o mne.

"Hej, ale aj keby nie, vedela o vás skoro celá zemeguľa." zasmiala sa, no mne do smiechu moc nebolo.

"Prepáč.." povedala nakoniec. Nechápavo som sa na ňu pozrela.

"Začo sa ospravedlňuješ?" opýtala som sa jej.

"Nechcela som sa do toho miešať. Viem že si ho nechala kôli tým novinárom a tak." povedala a povzdychla si.

"Neriešme to prosím ťa." povedala som a sklonila som pohľad k zemi.

"Gemma?" počula som za sebou známi chrapľavý hlas. Otočila som sa a rovno predo mnou stál sám Harry Styles...

New part is here!! :D Tak, zase sa nerozpisuje, je narýchlo napísana, nemám vôbec čas :D takže prosím vaše komentáre a ano, baví ma to končiť napínavo ;) :D

COMMENTS and VOTES :)

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα