26.Časť IMPOSSIBLE

8.8K 399 15
                                    

Niall ma ťahal za ruku cez celý parket a vôbec nebral ohľad na to, že narážam do tancujúcich ľudí, cez ktorých sme sa brodili. Došli sme až do prázdnej miestnosti. Bolo tam ticho a bola tam mama, ocko, Harry, A El.

„Zlatko super ste to s Harrym vymysleli. Greg s Denis budú nadšení.“ Povedala s nadšením mama. Na Stylesa som hodila iba vražedný pohľad. On sa iba zaškeril.

„Nevymyslela som to ja mami, ale tuto Styles, takže...“ chcela som dopovedať, no prerušil ma Niall.

„Akú pesničku si to vybral Hazz?“ opýtal sa.

„Neviem či s tým bude Sam súhlasiť ale chcel by som, keby sme zaspievali moju pesničku. Dont let me go.“ Povedal a pozrel sa na mňa. Chvíľku som sa naňho pozerala s nadvihnutým obočím a potom som vybuchla do smiechu.

„To ako vážne?“ hovorila som pomedzi smiech. Ostatný na mňa iba nechápavo pozerali.

„Čo je na tom Smiešne Samantha?“ opýtala sa mama.

„To bude blbé!“ povedala som.

„Prečo by malo?!“ zamračil sa na mňa Harold.

„Lebo... povedal si mi to až teraz a ja neviem ani slová a ta pesnička sa mi ani nepáči!“ povedala som a sledovala som jeho výraz. Ten sa zmenil z nechápavého na nahnevaný.

„Fajn, fan...len sa nezačnite hádať prosím.“ Povedal Niall. „Ktorú pesničku vieš zaspievať celú Sam?“

Zamyslela som sa. Hmm...

„Impossible.“ Vyletelo zo mňa. Túto pesničku som poznala aj od zadu.

„Fajn a ja vám budem do toho hrať na gitare!“ Dohovorili sme sa, kto bude čo spievať. Celkom som sa na to tešila aj keď sa bojím, že pri Harryho chrapláku sa môj hlas môže zahrabať.

Harry

Prečo si vybrala tú pesničku? V tej pesničke je vyjadrené to, že laska dvoch ľudí je už preč. Že sa rozišli. Spieva to kvôli tomu debilovi Dereckovy? Žeby naňho ešte nemohla zabudnúť a stále ho miluje. Bože len toto nie? Ako to povedala hlavou sa mi vírili myšlienky na toto. Stále nonstop! Konečne sme mali ísť spievať. Kapela ktorá tam doteraz hrala si dala pauzu a my sme vystúpili na malé pódium. Nemohol som od nej odtrhnúť zrak. Bola taká nádherná. Ako vždy. Mne už vážne hrabe. Veď ja ju úplne zbožňujem! Mal by som sa dať asi liečiť. A už mi prehrabáva iba z toho, že je nemôžem mať. Že ma nechce. Ešte som po nikom netúžil tak, ako po nej. Ešte som netúžil nikoho tak moc pobozkať ako ju. Neviem čo sa to so mnou deje.

Ako sme vystúpili na pódium, všetci sedeli pri stoloch. Denis s Gregom na nás prekvapene pozreli. Dúfam že budú príjemne prekvapení. So Sam sme sa postavili pred mikrofóny a Niall si sadol na malú stoličku vedľa nás s gitarou na kolenách. Prečo som vymyslel celú túto debilinu? Asi za to, že som chcel s tou poesničkou vyjadriť, že ma nema nechať ísť, má byť so mnou. A ona povedala že sa jej tá pesnička nepáči. Dobréé Sam!

Niall začal hrať prvé noty pesničky a Sam začala spievať.

„I remember years ago someone told me I should take caution when it comes to love I did. And you were strong and I was not my illusion my mistake I was careless I forgot I did.“ Keď to spievala pozerala sa pred seba, no všimol som si, že sa po očku pozrela aj na mňa. Ako to mam chápať?

A potom som šiel ja. „And now when all is done there is nothing to say
You have gone and so effortlessly you have won you can go ahead tell them...“ A refrén sme začali spolu. Celý čas som sa pozeral na ňu, aj keď som si uvedomoval, že táto pesnička má byť pre snúbencov a nie pre ňu. Proste som nedokázal od nej odvrátiť zrak. A asi si to aj všetci všimli. Pretože sa Sam na mňa nervózne pozrela a naznačila mi, že sa na ňu nemám dívať. Na jej naliehanie som zrak od nej odtrhol a hľadel som na ľudí predo mnou.

Teach Me To Love {Harry Styles SK}حيث تعيش القصص. اكتشف الآن