31. časť HARIBO

9.2K 373 27
                                    

Harry

Ani nevie prečo, ale začal som sa triasť. V toto som ani nikdy nedúfal. Bál som sa v to dúfať. Ale ona, je moja. Len a len moja. Tak strašne som si vážil, vždy keď mi povedala, že ma ľúbi. Ale ja ju milujem. Milujem ju najviac na svete. Neviem, čo sa to so mnou deje. Nikdy v živote som sa takto necítil. Nikdy som si nemyslel, že by som mohol niekoho tak milovať. Nikdy pred tým sa mi to nestalo.  Sedela na mňa a opätovala mi horúce bozky. Tak ľahko som si na ne zvykol, že som nedokázal prestať. Odvážil som sa na ďalší krok a rozopol som je podprsenku. Cítil som, ako sa striasla. Dúfam, že to bolo vzrušením. Bozkami som prešiel na jej krk a jemne ho bozkával. Ona mala stále ruky zapletené v jeho vlasoch a ja som si to užíval. Miloval som to. Nemal som rád, keď sa mi ostatní ľudia dotýkali vlasou, ale u nej som to miloval. Pomaly som jaj začal sťahovať ramienka na jej podprsenke a na každom mieste, kde som prešiel prstami som venoval horúci bozk. O chvíľku jej podprsenka letela nevedno kam. Odtiahol som sa od nej a zahľadel som sa na ňu. Bola taka nádherná. Všimol som si, že znervóznela a začervenala sa. Usmial som sa nad tým.

„Si nádherná.“ Šepol som a pozrel som je do očí. Ona sa slabo usmiala a sklopila zrak. Prstami som jej nadvihol bradu a pobozkal som ju. Pomaly som ju položil pod seba a jemne som na ňu naľahol. Nechcel som jej ublížiť.

„Harry, nie som z porcelánu.“ Zasmiala sa.

„Prepáč.“ Povedal som a pobozkal som ju na bradu.

„Za čo sa ospravedlňuješ?“  opýtala sa s miernym úsmevom.

„Ani neviem. Som z teba a tvojej krásy tak vykoľajený, že ani nerozmýšľam nad tým, čo rozprávam.“ Povedal som vážne a ona mi darovala jeden z jej okúzlujúcich úsmevov. Môže niekto vyzerať tak božsky a sladko ako ona? Znova som sa prisal na jej pery a jazykom som je vlkĺzol dnu. Prstami som zahákol za lem jej legín a stiahol ich dole. Zatlačila mi do hrude a odtiahla sa. To znamenalo, že sme museli prerušiť bozk a ja som sa na ňu nechápavo a vyľakane pozrel.

„harry..“ šepla. „Ak chceš pokračovať...asi by si mal zamknúť.“ Ukázala na dvere. Tiež som sa tam pozrel. Mala pravdu. Nie sme v tomto dome sami a môže nás hoci kto vyrušiť. Rýchlo som z nej zliezol a utekal som k dverám. Musel dom byť čo najrýchlejšie pri nej. Otočil som kľúčom v zámke a vrátil som sa k nej. Iba z pohľadu na jej telo som bol neskutočne vzrušený.

„Lepšie?“ usmial som sa na ňu.

„Lepšie.“ Pritvrdila a potom ma pobozkala. Prehĺbil som bozk a začal som ju bozkávať. Zrazu som ucítil, ako m rukami ohmatáva brucho a ja som sa skoro urobil iba z jej dotyku. (:D) Prstami mi jemne prechádzala po pokožke a ja som sa šiel zblázniť. Zrazu som pocítil jej prsty, ako sa zahakli o lem mojich teplákov a začala ich pomaly sťahovať. Zrýchlene som dýchala a začal som jej bozkávať hrudník.

„Harry..pomôž mi!“ povedala z ťažka a ja som sa zasmial. Stiahol som zo seba tepláky a obaja sme mali na sebe iba posledný kus oblečenia. „milujem ťa.“ Šepol som a bozkami som jej obdarúvaval brucho. Iba potichu vzdychla a ja som jej pomaly začal sťahovať nohavičky. Aj tie o chvíľku ležali niekde na zemi a mne sa neskutočne prudko rozbúchalo srdce. Začal som jej bozkávať lýtka a postupoval som hore až na vnútornú stranu stehien. Ona potichu vzdychala a mňa ško roztrhať. Rýchlo som zo seba stiahol boxerky a naľahol som na ňu. Znova som sa prisal na jej pery a jej ruky som ucítil na mojom zadku. Zostal som zaskočený, keď som si vlastne uvedomil, že si ma viac tlačí do svojho lona.

„Sam.“ Šepol som. Rukami som jej behal po stehnách.

„urob to už Harry.“ Povedala naliehavo a ja som sa nad tým pousmial. Očividne ma chcela rovnako ako ja ju. Nebolo čas na nejaké predohry. Obaja sme boli až priveľmi vzrušený.

Teach Me To Love {Harry Styles SK}Where stories live. Discover now