Bölüm 56

2.6K 141 33
                                    

😍😍😍😍İYİ OKUMALAR😍😍😍😍

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Edit için olicity_ela 'ya buradan çoookkkk teşekkür ediyorum
❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
((((Kesinlikle şarkı eşliğinde okumanızı tavsiye ediyorum.😄😄))))

Düğün sabahının heyecanıyla erken uyanmış ve Derek'i de uyandırmıştım. Homurdanarak yatakta oturmuş ve benim ayna karşısında yaptığım saç modellerini izliyordu.

Saçlarımı toplayıp topuz yapıp Derek'e döndüm. Derek güzel olduğunu söyleyince başımı olumsuz anlamda sallayıp bana yakışmadığını söyledim. Ardından aynaya bakarak bu kez de örgü modellerinden birini yapıp yatakta esneyen Derek'e döndüm. Az önceki cevabı verince "Hayır bu olmaz." diyerek saçımı bozdum. Dağınık bir topuz yaparak yine Derek'e döndüğümde burun buruna geldik. Gözlerimiz birbirine kenetlenmişken elimi saçlarımdan çekerek saçımı serbest bıraktı.

"İnan bana böylesi hepsinden daha güzel." dedi fısıldayarak. Saç modeline o anda karar verirken başımı hafıfçe salladım. Dudaklarıma bir öpücük kondurup geri çekildi. Ve kahvaltı etmem gerektiğini söyleyip beni aynanın karşısından çekti.

Peter ve Jennifer'ın da bulunduğu muhteşem bir kahvaltıdan sonra tüm sürü Derek'in evine gelmişti. Ve hazırlık ve süslemeler başlamıştı. Herkes bunlarla uğraşıyordu fakat ben tüm bunların dışında tutuluyordum. Ve öylece koltukta oturmuş etrafımda koşuşturan insanları izliyordum. Pardon! İzliyorduk. Çünkü Bay Kibir düğünün en önemlilerinden biri olduğunu söylemiş ve koltukta oturmuş içki içiyordu.

Ben ise kendi düğünümün hazırlıklarına yardım etmek için neredeyse yalvarırken kimse bunu umursamamış ve beni zorla koltuğa oturtmuşlardı.

"Söz veriyorum kendimi zorlamayacağım." dedim Derek'e bakarak. Başını olumsuz anlamda sallayıp içkisini yudumladı. Dudaklarımı büzerek "Lütfen." dediğimde gözlerini dudaklarıma dikip sertçe yutkundu. Ardından gözlerime bakıp "Bunu bir davet olarak algılamalı mıyım güzelim?" diye sordu dudaklarıma bakarak.

"Sapık herif!" dedim ve kollarımı birbirine dolayarak ofladım. Derek kahkaha atarken ben koltuktan kalkıp merdivenlere yöneldim.

"Nereye gidiyorsun?" diye soran Derek'e çatık kaşlarla bakıp "Sence?" diyerek tersledim. Bu halime gülümsedi ve bardağını bırakıp yanıma geldi. Ben ne yaptığını anlamaya çalışırken beni kucağına alıp yukarı çıktı. Bu hoşuma gitmiş olsa da bunu belli etmeden çatık kaşlarla Derek'e baktım.

"Bu halinin ne kadar ateşli olduğunu bilsen devam eder miydin?" diyerek göz kırptığında ağzım açık kalmıştı.

"Cidden sapıksın ya!" dedim fakat beni hala beğeniyor olması gururumu okşamıştı. Zayıflamış olmama ve kocaman olan karnıma rağmen benden etkileniyor oluşu da hoşuma gitmişti.

Beni yatağa bırakıp aynanın karşısına geçti ve dağınık olan saçını düzeltmeye başladı. Bu onu daha çekici yaparken sinirle yataktan kalktım ve yanına gidip saçını bozdum.

"Malia?" diyerek şaşkınca bana bakınca omzumu silkip "Yakışıklı olmanı istemiyorum." dedim açıkça. Dudakları yukarı doğru kıvrılınca alt dudağımı dişleyerek "Yani şey..." diye saçmaladım. Fakat söyleyecek birşey bulamayınca duşa gireceğimi söyleyip kendimi banyoya attım.

Duştan sonra yaklaşan düğün heyecanıyla saçımı yapmak için hazırlıklara başladım. Derek ise yatakta uzanmış telefonuyla uğraşıyordu. Kapının tıklanmasıyla sandalyeden kalkıp kapıyı açtım. Allison ve Lydia ellerinde poşetlerle gülümseyerek yardım etmeye geldiklerini söylediler. Onları içeri alıp saçımın nasıl olması gerektiğini söyledim. Allison "Çok güzel olacaksın." dediğinde gülümsedim. Lydia'nın çığlığıyla irkilip ne olduğuna baktım. Derek'e diktiği gözleri ile sorunun ne olduğunu anlamıştım.

AŞK ISIRIĞI #Wattys2016Where stories live. Discover now