Bölüm 47

2.9K 144 21
                                    

❤❤❤❤İYİ BAYRAMLAR❤❤❤❤
                      (İYİ OKUMALAR)

"Yemek yiyelim mi güzelim?" diye sordu Derek arabayı kasaba dışına doğru sürerken. Ona eski evime gitmek istediğimi söylediğimde sadece başını olumlu anlamda sallamıştı.

"Ben aç değilim." diye karşılık verdiğimde "Tamam yemek yemeye gidiyoruz." dedi.

"Birlikte hazırlasak?" diye sorup gözlerimi ona çevirdim. Geri sayım beni korkuturken bu iki dolunayda süresince tüm zamanımı Derek ile geçirecektim.

"Olur. O zaman önce alışveriş yapalım." dedi ve arabayı bir marketin önünde durdurdu. Bende onunla birlikte arabadan indim ve yanına ilerledim. Eli elimi bulurken gülümseyerek baktım ona. Fakat gözlerini bir noktaya odaklamış ve  kaşlarını çatmıştı. Baktığı yere gözlerimi çevirdiğimde iki adamın bana daha doğrusu vücuduma arzu dolu gözlerle baktığını gördüm. Derek'in öfkeyle kasılan vücuduna bir de sıklaşan nefesi eklenmişti. Olası bir kavgayı önlemek için Derek'i çekerek markete daldım. Şu an için Derek ile olabilecek herhangi bir tartışmayı daha kaldıramazdım.

Markete girdikten sonra Derek beni önce et reyonunun olduğu bölüme çekip oradan alışveriş yaptı. Aldıklarını sepete atıp bu kez sebze reyonuna yöneldi. Birkaç reyondan daha alışveriş yapınca bu kez ben onu çekiştirdim. Çikolata almak için. Birkaç paket çikolatanın da sepetteki yerini almasıyla alışverişimizi tamamlamıştık.

Derek eşyaları arabaya koyarken bende arabaya yöneldim. Çünkü yardım etmeme izin vermemişti. Arabanın kapısını açacağım sırada "Bize katılsana güzellik." diye iğrenç bir ses ile donup kaldım.  Derek arabanın kapısını sert bir kapatırken bende öfkeli gözlerle adamlara baktım. Az önce engelleyebildiğim kavgayı bu kez engeleyemeyecektim.

"Gözlerinizi sevdiğinizi umuyorum." dedi arabaya yaslanan Derek. Kendini kontrol etmeye aşikardı.

Adamlardan biri "Böyle bir güzelliği gösteren gözler nasıl sevilmez. Bir gecelik fiyatı ne kadar?" dediğinde gözlerim kocaman olmuştu. Derek derin bir nefes alıp "O benim karım!" dedi uyarı dolu sesiyle. Fakat adamlar kahkaha atıp "Bizim için fark etmez." dediğinde Derek arabadan ayrılıp onlara doğru ilerledi. Kırmızı gözlerini ise bir ön uyarı olarak kullanmıştı.

Adamlar karşılaştıkları kırmızı gözlerle neye uğradıklarını şaşırmışlardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Adamlar karşılaştıkları kırmızı gözlerle neye uğradıklarını şaşırmışlardı. Kaçmaya çalıştıkları sırada Derek ikisini de boğazlarından tutup havaya kaldırdı. Yalvardıkları yetmezmiş gibi bir de ağlamaya başlamışlardı. Derek onları hızlıca yere vururken ikisi de acıyla haykırdı. Öfkesinin verdiği güç ile etrafında siyah bir kurt hologramı belirdi. Etraftaki insanların dikkatini çekmesiyle koşarak adamları döven Derek'in yanına gittim ve onu durdurdum.

Derek ona dokunmam ile irkilip gözlerini bana çevirdi. Ardından ellerine baktı. Pençeleri normal bir kurt adamın pençelerine göre çok daha uzundu. Pençelerini geri çekip korku içinde bize bakan adamlara bakarak geri çekildi.

AŞK ISIRIĞI #Wattys2016Where stories live. Discover now