Bölüm 40

3.1K 165 34
                                    

İYİ OKUMALAR... :)

Duyduğumuz sesle ikimizin de başı o tarafa dönmüştü. Gördüğüm kişi ile derin bir nefes alıp Matt'i kendimden uzaklaştırdım. Ve Matt'in sendelemesinden yararlanarak Jackson'un yanına koştum. Kurtulmuştum.

Jackson Matt'a diktiği gözlerini bana çevirip "İyi misin?" diye sordu. Başımı olumlu anlamda salladıktan sonra Matt'in sesiyle gözlerimi ona diktim. Hala kendinden emin bakışlar ile bana bakıyordu. Jackson Matt'i umursamadan korkmamamı söyleyince aynı bakışlarla Matt'a döndüm.

"Yardıma ihtiyacım olduğunu sanmıyorum." diyerek kollarını birbirine doladı.

"Jackson lütfen gidelim buradan." dedim fakat Jackson bana bakmadı. Kolundan tutup sarsmama rağmen Matt'a diktiği gözlerini bana çevirmedi.

"Kızı bana getir." diyen Matt'a öylece bakakaldım. Jackson'a söylediği şeyden haberi yoktu sanırım. Matt'i terslemesini beklediğim için Jackson'a bakmaya devam ettim. Fakat Jackson konuşmayınca göz ucuyla Jackson'a baktım.

Jackson başını mekanik bir hareketle olumlu anlamda sallayıp bana döndü. Kocaman gözlerle Jackson'a daha doğrusu Jackson isimli yaratığa baktım.

 Kocaman gözlerle Jackson'a daha doğrusu Jackson isimli yaratığa baktım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Tenindeki yeşilimsi lekeler ve gözleri ile korkuyla geri çekildim. Derek'in günler boyunca aradığı kanima denen kertenkele Jackson'dı. Kurtulduğumu düşünüp boşuna sevinmiştim. Nasıl yaptığını bilmediğim şekilde Matt kanima olan Jackson'ı yönetiyordu.

Jackson dönüşümünü tamamlayınca bana doğru koştu ve beni sertçe kucağına alıp koşmaya devam etti. Korkuyla attığım çığlığın ardından kanima aniden durdu ve gözlerini bana çevirdi. Ne olduğunu bilmiyorum ama beni nazik bir şekilde yere bırakıp önümde eğildi. Bu arada hareketlenmeye başlayan bebeğim ile ellerimi karnımın üzerine koydum.

Matt'in "Kızı hemen şimdi bana getir!" diye bağırmasını umursamayan kanima hala önümde eğiliyordu. Havuz kenarında olduğumuz için hafifçe eğilip sudaki yansımama baktım. Beklediğim gibi gözlerim kırmızıydı ve bu kanimanın Matt'a itaat etmesini engelliyordu. Ve tüm bunlar bebeğimin sayesinde olmuştu.

"Yakala onu." dedim ne yapacağımı bilemez bir halde. Kanima başını daha fazla eğdi ve aniden zıplayarak geriye gidip döndü ve Matt'a doğru koştu.

 Kanima başını daha fazla eğdi ve aniden zıplayarak geriye gidip döndü ve Matt'a doğru koştu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
AŞK ISIRIĞI #Wattys2016Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin