Bölüm 42

3.2K 138 30
                                    

İYİ OKUMALAR

**********

"Hep yanlış anlara denk geldiğimi biliyorum." diyerek sırıtan Stiles'e baktım kıkırdayarak. Derek'i gerçekten öfkelendiriyordu Stiles'in bu halleri. Sanki hissediyor ve anı bozmak için hemen dibimizde bitiyordu.

"Bilmen ne güzel bir de gelmemeyi denesen?" dedi Derek uyarı dolu sesiyle.

"Şeyyy. Ben Malia'yı merak etmiştim." dedi. Derek benim iyi olduğumu ve şimdi de defolup gitmesi gerektiğini söylerken ben yemeğe kalmasını teklif etmiştim.

Derek'in bundan hoşlanmayacağını bilen Stiles suçunu kabullenen çocuklar gibi başını kaşırken Peter ve Jennifer'in sesiyle dikkatimiz onlara yönelmişti.

"Malia yemek hazır." diye bağıran Peter'e Jennifer hayranlıkla bakıyordu.

Peter'i bekletmemek için Derek ile ağaç arasından sıyrılıp eve yöneldim. Derek Stiles ile atışırken bende Peter ve Jennifer ikilisini gözlemliyordum. Kısık sesli sohbetleri ile sevimli bir çift olmuşlardı. Tıpkı arkamdaki sevimli çift gibi... ;)

******

Yemekten sonra lakros maçı için Jennifer Peter'ın arabasıyla  Stiles ise bizimle okula gitmek için  yola  koyulmuştuk. Derek Stiles'i  kovmuştu ama geç kalmıştık ve Stiles'in arabasının Derek'in arabası kadar hızlı olmadığından şu an üçümüz Derek'in arabasındaydık.

"Babanın süper bir aşçı olduğunu biliyor muydun?" dedi Stiles ve başını iki koltuğun arasından öne doğru uzattı.

Ben gülümserken Derek elini uzatıp Stiles'i geriye itti. Stiles'in homurdanmalarına Derek'te katılınca gözlerimi devirip hareketlenen bebeğime çevirdim gözlerimi. Yemek yemenin verdiği enerji ile kıpır kıpırdı.

Stiles tekrar başını öne uzattı ve Derek'e ters bir bakış atıp "Duygu yetmezliğin var dostum ve bu çok ciddi bir konu." dedi.

Derek aniden kolumdan çekip dudaklarını benimkilere bastırdı ve nazikçe öptü. Ben ne olduğunu anlamaya çalırken o geri çekilip "Malia dışında herkes için geçerli bir yetmezlik bu." dedi ve arabanın hızını arttırdı.

Derek'in yaptığı kalbimin hızlanmasına neden olmuştu. Fakat buna kaşlarımı çatıp Derek'e döndüm.

"Odunluk bu duygu yoğunluğu değil." diyerek kolumu ovdum. Stiles kahkaha atınca Derek şeytani parıltılı gözlerle bana baktı. Bugün onu yeterince aşağılamıştım ve bakışlarından anladığım kadarıyla sonucu pek içaçıcı olmayacaktı.

"Ş-şeyy yaniii...." diye gevelerken Derek arabayı sert bir şekilde durdurup "Yorma kendini güzelim." dedi.  O bakışlara maruz kalmamak için arabadan inip Stiles ile tirübine doğru ilerlemeye başladım. Tabi bundan ne kadar kaçabilirdim ki...

*****

*****

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
AŞK ISIRIĞI #Wattys2016Where stories live. Discover now