Bölüm 14

5.9K 256 22
                                    

İYİ OKUMALAR

****************

Derek'in evine gelmiştik ve boş boş oturuyorduk.Derek aklına bir şey gelmiş gibi aniden bana döndü.Gözleri çok farklı bakıyordu.Ama içimden bir ses bunun sonunun iyi olmayacağını söylüyordu.

"Neden öyle bakıyorsun?"diye sordum.

"Dövüş sanatlarından herhangi birini biliyor musun?"diye sorduğunda kafamı olumsuz anlamda salladım.

"Hadi sana birkaç teknik göstereyim."dediğinde afalladım.Benim gibi bir sakara dövüş sanatını öğretecekti.Kendimi rezil etmeye meraklı değilim.

"Hayır Derek, böyle bir şey olmayacak.Ne kadar sakar olduğumu öğrenmene gerek yok.Ayrıca pis pis sırıtmayı kes.Yaklaşma!Kime diyorum ya?Unut bunu.Ben olmaz diyorsam olmaz!"diyerek ondan uzaklaşmaya çalıştım.Ama Derek üzerime geliyordu.Ne yaparsa yapsın kendimi rezil etmeyecektim.Nokta!

***

"Ahhhh!Yavaş olsana be!Ben bir insanım seni kas yığını dengesiz herif!"dediğimde çoktan yeri boylamıştım.Derek ise halime kahkahalarla gülüyordu.

"Gülmesene ya!" deyip ayağa kalktım.

"Farkında mısın?Kendi ayağına takılıp düştün."dedi kahkahalarının arasından.Tamam ,doğru söylüyor olabilirdi ama ben sakar bir insan olduğumu söylemiştim.Sen şimdi görürsün Bay-Kas!

Derek'in yanına gidip elimi karın kaslarında dolaştırdım.Aniden kesilen kahkahaları ile sinsice sırıttım.Bu arada da onun geri geri gitmesi benim işimi kolaylaştırıyordu.Elimi dudaklarına çıkardım ve hafif dokunuşlarla dikkatini dağıtmaya çalıştım.Ki bunda gayet başarılıydım.

"Ma-Malia ne yapıyorsun?" diye sordu.Ama ben cevap vermek yerine daha cüretkar davranmaya başladım.Kapıdan çıkmak üzereydi ve kapının hemen önünde bir basamak vardı.Amacım Derek'in oraya takılıp düşmesiydi.

Derek'e biraz daha yaklaşıp dudağının kenarına bir öpücük kondurdum.Gözleri koyulaşmaya başlayınca Derek'i itip takılmasını sağladım.Ama düşerken yanında beni çekebileceğini hesaba katmadığım için şu an Derek altta ben üstte olacak şekilde yere düşmüştük.

"Tek başına düşemedin mi?"

"Maalesef."dedi ve sırıttı.Gözleri hala koyuydu ve bakışları kalbimi hızlandırmıştı.Daha fazla bakamadım ve başımı göğsüne yasladım.Ardından Derek'te  kollarını belime sardı.Çok mutluydum.Derek'in hayatımda yeri yoktu çünkü Derek benim hayatımdı.Ve psikopat bir kurt adam hayatımı öldürmek istiyordu.

"Derek ben çok korkuyorum."dedim.Derek'in ölmesinden,onu bir daha görememekten çok korkuyordum.Onsuz bir hayata mahkum olmaktan...

"Yapma Malia.Korkmanı gerektirecek bir şey olmayacak."dedi ve çenemden tutarak ona bakmamı sağladı."Buna asla izin vermeyeceğim."diyerek devam etti.Cevap veremedim.Hiçbir şey söyleyemedim.Sadece gözlerine bakabildim.

Sadece gözlerine bakabildim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
AŞK ISIRIĞI #Wattys2016Where stories live. Discover now