Bölüm 54

2.5K 137 51
                                    

😍😍😍İYİ OKUMALAR😍😍😍

"Baba?"

Her tarafı kan olan kişi babamdı. Gözyaşlarım görüntüyü bulanıklaştırırken kendimi yere bıraktım. Bir yandan ağlıyor bir yandan da Peter'in gözlerini açması için onu sarsıyordum. Ama hareketsizdi, gözlerini açmıyordu.

"Derek! Yalvarırım birşey yap. Lütfen ölmesine izin verme. Yalvarıyorum sana."

Derek onu içeri taşırken ben Stiles ve Lydia tarafından yerden kaldırıldım. Ellerinden kurtulup Derek'in peşinden koşarak eve girdim. Derek Peter'i koltuğa bırakıp tişörtünü parçalayarak üzerinden çıkardı. Vücudundaki derin yaralar gözyaşlarıma hız katarken acısını almak için elini tuttum. Ama Derek elimi Peter'in elinden çekip buna engel oldu.

"Güzelim kızımızın acı çekmesine izin veremezsin." dedi öfkeli gözlerle ona bakınca.

"O zaman birşeyler yap. Lütfen Derek. Yalvarıyorum sana. Lütf-"

"Tamam güzelim. Sakin ol." diyerek konuşmama izin vermedi. Ardından bu kez o elini tutup acısını almaya çalıştı. Elinde oluşan siyah damarların hemen ardından vücudu kasılmıştı. Bilmediği ya da unuttuğu bir ayrıntı vardı ki o acı çektiğinde bende acı çekiyordum. Bunu anlamaması için dişlerimi birbirine bastırıp gözlerimi Peter'in gözlerine diktim.

Yaraları iyileştikçe göğsü nefes almanın etkisiyle hareket ettiğinde çektiğim acıya rağmen gülümseyerek Derek'e baktım. Bu adama her geçen saniye daha fazla aşık olmam normaldi sanırım.

Peter yaralarının iyileşmesinin ardından gözlerini açıp etrafına baktı. Gözleri gözlerimde takılıkalırken iyi olup olmadığını sordum. Başını olumlu anlamda salladığında bu kez neler olduğunu sordum. Boyd ile kavga ettiklerini söyleyip koltuktan kalktı. Yalan söylediği kaçırdığı gözlerinden anlaşılıyordu.

"Yalan söylüyorsun!" dedim öfkeyle ve ayağa kalktım. Ben ona birşey olacak korkusuyla karşı karşıya kalmışken o bana yalan söylüyordu.

"Yalan söylemiyorum." diye karşı çıktı. Konuşmak üzereydim ki Derek "Sakinleşir misin güzelim." dedi. Başımı olumsuz anlamda sallarken "O benim babam. Ve eve neredeyse ölü gelişini açıklamayı çok görmemeli." dedim ve Peter'in karşısına geçtim. Gözlerini devirip merdivenlere yönelince kolundan tutup gitmesini engelledim. Çatık kaşları önce koluna sonra bana döndü. Birşeyler gizliyordu ve bu sır beni de ilgilendilendiriyordu.

"Malia, dinlenmek istiyorum."

"Tamam ama önce neler olduğunu anlat." dediğimde oflayıp "Boyd ile kavga ettik ve sonuç bu." dedi. Bu sırada Derek'e baktı ve Derek gelip beni dışarı çıkardı.

"Bırak beni!" diyerek Derek'ten uzaklaştım ve merdivenlere oturdum. Oflayarak yanıma oturan Derek ile başımı omzuna yaslayarak gözyaşlarımla boğuşmaya başladım.

"Şey... Sanırım biz gitsek iyi olacak." diyerek Stiles'in elini tutan Lydia'ya "Tamam tatlım." dedim. Stiles ise ellerine kilitlenmiş bir halde başını olumlu anlamda salladı. Onlar Stiles'in arabası ile uzaklaşırken Derek elini etrafıma sarıp başıma bir öpücük kondurdu. Bu içimdeki öfkeyi yerlebir ederken gülümseyerek sevdiğim adama baktım.

******
"Ahhh! Cidden ağlayacağım artık yaaa!" dedim ve kendimi koltuğa bıraktım. Gelinliğim seçilmemişti ve düğünüm sadece iki gün sonraydı.

"Sakinleşir misin? Hem sadece gelinliģin kaldı." diyen Allison'a baktım. Bunun en önemli ayrıntı olduğundan haberi yoktu sanırım.

"Gelinlik giymeyen gelin mi olur?" dedim ağlamaklı çıkan sesimle. Lydia sakin olmamı söyleyip karşımdaki koltuğa oturdu. Allison'da telefonunun çalmasıyla dışarı çıktı.

AŞK ISIRIĞI #Wattys2016Where stories live. Discover now