Bölüm 38

3.2K 161 27
                                    

İYİ OKUMALAR... :)

Kırmızı gözlerimin sebebi alfa olan bebeğimdi. Gözlerimin kaynağı bebeğimse peki gücümün kaynağı...

Kusmaya başladığım ilk günden bu yana güçlüydüm. Yani hamileliğimin ilk günlerinden bu yana. Bu durumda gücümün kaynağı da oydu.

Derek kaşlarını kaldırıp  "Bu-bu da ne böyle?" derken Deaton'da eşzamanlı olarak "Aman Tanrım!" demişti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Derek kaşlarını kaldırıp  "Bu-bu da ne böyle?" derken Deaton'da eşzamanlı olarak "Aman Tanrım!" demişti. Bense tek kelime edemiyordum. Öylece karnıma dikmiştim gözlerimi.

Deaton başını iki yana sallayıp girdiği transa son vermiş ve hemen bilgisayarına gömülmüştü. Derek ise gözlerini bana çevirip "İnan bana, sana birşey olmasına asla izin vermeyeceğim." dedi. Bunun anlamı bebek sana zarar verirse gözümü kırpmadan onu öldürürüm oluyordu. Sedyeden kalkıp tişörtümü indirdim.

"Bana birşey olmayacak. Ama olursa onu her zaman koruyacağına söz ver." dedim yüzünü ellerimin arasına alırken. Gözleri endişeli bakıyordu. Onu anlıyordum fakat öleceksem bile bebeğimizin babasının yanında güvende olacağını bilerek ölmeliydim.

"Malia ben sensiz yapamam. Yaşayamam-" dediği sırada "Derek lütfen. Bana söz vermeni istiyorum. Onu koruyacağına söz ver." diyerek konuşmasına izin vermedim. Yeşil gözlerinin dolduğunu görünce gözyaşlarım akmaya başladı. Yanaklarım olumlu cevap alamadığım her saniye daha fazla ıslanırken "Lütfen." diye yalvardım. Başını zorunlu yenilmişlikle aşağı yukarı sallayıp dudaklarını dudaklarıma bastırdı.

İçimde bir yerlerde öleceğimi fısıldayan bir ses vardı. Ve yine içimde bir yerlerde bunun gerçekleşeceğine dair büyük bir inanç vardı.

Deaton boğazını temizledikten sonra "Bölmek istemezdim ama bu önemli." dedi ve bilgisayarı bize doğru çevirdi. Bilgisayar ekranındaki fotoğraf bir ultrason fotoğrafıydı. Fotoğraftaki bebeğin hiçbir şeyi belirgin değildi kırmızı gözleri dışında.

"Melez mi bu?" diye sordu Derek. Deaton başını olumlu anlamda sallayıp "Kurt adam ile insana ait bir melez." dedi. Derek ise benim bir ölüm perisi olduğumu hatırlatınca Deaton insanlarla ölüm perilerinin fiziksel bir farklılığı olmadığını söyledi ve bilgisayara bakıp konuşmaya başladı.

"Bebeğin küçük olması dolayısıyla henüz Malia'ya bir zararı olmayacaktır. Fakat her dolunayda gücü artacağından ilerleyen zamanlarda Malia'ya zarar vermesi ihtimaller arasında. Veee dört dolunay sonra ise muhtemel doğum.  Tabii bu bilgiler sizin bebeğinizin bilgileri değil. Bunlar kurt adam insan melezi için. Fakat sizin bebeğinizle benzerlik gösterebilir."

Bir dolunayı atlatmıştım. Şimdi geriye iki dolunay vardı atlatacağım ve bir dolunay vardı atlatamayacağım. Yani geri sayımım başlamıştı. Herşeyden önemlisi Derek'e veda edeceğim, bebeğime kavuşamadan ayrılacağım anlar vardı yaşayacağım. Ve sırf bu yüzden son günlerimi dolu dolu yaşayacak ve her anına sevdiğim adamı ve bebeğimizi sığdıracaktım...

AŞK ISIRIĞI #Wattys2016Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin