Bölüm 55

2.6K 139 72
                                    

😍😍😍İYİ OKUMALAR😍😍😍

(((Şarkı ile okumanızı tavsiye ediyorum)))

"Evet tatlım ben." diyen Jennifer'e kaşlarımı çatarak baktım. Derek ve Peter bize doğru gelince Jennifer elindeki bıçağı boğazıma dayadı. Peter'in gözlerindeki nefret hayal kırıklığına uğradığını anlamamı sağlamıştı. Derek ise gözlerini gözlerime dikmişti.

"Eğer ona veya kızıma bir zarar gelirse-"

"Bla bla bla." diyerek Derek'in konuşmasına izin vermedi. Ardından kahkaha atarak bıçağı boynuma bastırdı.

"Canı acımayacak. Ne de olsa o benim ev arkadaşım. Acı çekmesini bende istemiyorum." dedi ince sesiyle.

"Saçmalamayı kes! Kızımın kılına zarar gelirse seni öldürmem için bana yalvarırsın."

Peter'in öfke dolu sesi merdivenlerde yankılanırken Derek Jennifer'e yakalanmamaya çalışarak telefonuyla uğraşıyordu.

"Kılı değil kanı lazım bana. Anlamıyorsunuz! Onun gücünü isteyen sadece ben değilim ve  kurban edilmesi büyük bir savaşı önleyecek. Yıllardır beklenen bir melez Malia ve insanken ölüm perisi dönüştüğünde de sizler gibi bir kıl yumağına dönmesi eşsiz güçten başka birşey değil." dedi muhteşem birşeyden bahsediyormuşçasına. Konuştuktan hemen sonra bıçağı boynuma batırıp acıyla bağırmama sebep oldu.

"Telefonu bırakmanı öneriyorum Hale. Yoksa sonuçları onu etkiler."

"Sakın ona zarar verme!" dediğinde Jennifer bıçağı boynumda gezdirip çizier atmaya başladı ve sırıtarak "Ona zarar vermek mi?" dedi. Daha fazla dayanamadım ve gözyaşlarıma yenildim. Derek gözlerini gözlerimden çekip boynuma çevirdi.

Derek boynumdaki kanı görünce kontrol edemediği öfkesiyle derin nefesler almaya başladı. Peter onun bu haline şaşırırken Derek dönüşmeye başlamıştı. Uzayan pençe ve kıllar, ardından kırmızı gözler ile yavaş fakat tehditkar bir şekilde dönüşüyordu. Peter sakinleşmesini söylese de Derek kendini kontrol edemiyordu. Jennifer'ın kalbi hızlanmış ve Derek'in bu hali korkuyla yutkunmasına neden olmuştu. Peter bile Derek'ten uzaklaşırken  ben Derek'in  muhteşemliğini izliyordum.

Öfkeyle nefesini verirken daha da büyüyordu vücudu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Öfkeyle nefesini verirken daha da büyüyordu vücudu. Kısa bir süre önce gölgesini alan kocaman siyah bir kurda dönüşüyordu. Ve her nefes alışında hırlıyor ve bu hırlama her geçen saniye kükremeye dönüşüyordu.

Sonunda kocaman ve siyah bir kurt olurken biz üçümüz hala şaşkınlıkla onu izliyorduk. Peter Derek'ten birkaç adım daha uzaklaşıp onu incelemeye başladı. Jennifer ise elindeki bıçağı tutmakta zorlanmaya başlamıştı. Fakat keskin olan bıçak boynumu parçalıyordu. Dişlerimi birbirine bastırıp elimi Jennifer'in titreyen elinin üzerine koydum ve bıçağı kendimden uzaklaştırdım. Derek ise ayağını yere vurup kükredi.

AŞK ISIRIĞI #Wattys2016Where stories live. Discover now