Bölüm 51

3K 147 39
                                    

İYİ OKUMALAR... 😊😊

"İşte yüzyıllardır beklenen kurban."

"Kurban mı?" diye soran Derek'in ardından Deaton "Hemen götür onu buradan!" diye fısıldadı. Ne hakkında konuştuklarını bilmiyordum. Ve bunu umursamadan Derek'in yanından ayrılıp Jennifer'e baktım.

"Jennifer?" dedim ve çok özlediğim arkadaşıma doğru ilerledim. Fakat Deaton'un Derek'e bağırmasıyla iki adet kol tarafından havalandım.

"Derek! Bırak beni!" diye direttim ama Derek kaşlarını çatmış Jennifer'e bakıyordu.

"Bırak onu Hale." diyen Jennifer'i onaylarcasına başımı sallayıp Derek'e baktım. Fakat o öfkeli gözlerle Jennifer'e bakıyordu.

"O insanları sen öldürdün, değil mi?" diye sordu Derek. Jennifer ise histerik bir kahkaha atıp gözlerini Derek'e dikti.

"Kurban diyelim. Böylesi daha havalı oluyor."

"Neler oluyor burada?" diyerek Derek'in kucağından inmek için hareketlendim ama kaskatı duran Derek buna izin vermedi.

Şu anda kendimi çocukmuşum gibi hissetmem normal miydi? Zira konuşmalardan hiçbir şey anlamamıştım ve hala  Derek'in kucağındaydım. Sanırım normaldi.

"Okulumuzun saygıdeğer öğretmeni psikopat bir seri katil çıktı." Stiles'in sesiyle Jennifer'in arkasındaki ikiliye baktım. Scott ile birlikte gelmiş ve benim anlayamadığım konuşmaya dahil olmuştu. Tabii öncelikle karnıma yönelttikleri şaşkınlık dolu bakışları vardı. Derek'in onları uyarmasıyla dikkatlerini tekrar Jennifer'e verdiler.

Jennifer'in ters bakışlarıyla yutkunan Stiles Scott'ı kolundan çekerek yanımıza geldi ve Derek'in arkasına geçti. Durumdan sıkılıp Derek'e beni bırakmasını söyledim. Ayaklarımın yere değmesiyle Stiles'e baktım. Ardından Scott'a. Deaton ve Derek'e de. Hepsi Jennifer'a suçlayıcı bakışlarla karşılık veriyorlardı.

"Tamam kesin şu aptal bakışmayı. Ve hemen bu saçmalığı açıklayın!" diyerek sesimi yükselttim.

"O psikopat bir ölüm perisi. Daha doğrusu yolundan sapmış. Ve kurban adı altında cinayet işliyor." dedi Deaton.

"Bir dakika! Jennifer bir ölüm perisi mi?"

Derek'in başını olumlu anlamda sallamasıyla ona bakıp "Onu sen mi ısırdın?" diye sordum. Gözlerini gözlerime çevirdi ve kaşlarını çattı. Sanki bunu asla yapmazmış gibi. Sanki bunu yapmak tiksindiriciymiş gibi.

"Hayır." dediğinde bu kez Scott'a döndüm. Ellerini teslim olurcasına havaya kaldırıp "Psikopat bir katili zimmetime geçirmek yapılacaklar listeme dahil değil." dedi.

Jennifer "Şu sıkıcı konuşmayı bitirin ve onu bana verin." dediğinde bu kez Derek sahte bir  kahkaha attı.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
AŞK ISIRIĞI #Wattys2016Where stories live. Discover now