Bölüm 52

2.8K 136 54
                                    

İYİ OKUMALAR...😍😍
(Şarkıyı dinlemenizi tavsiye ederim.)

O kelime beynimde yankılanırken istemsizce Derek'e çevirdim gözlerimi. Onunda gözleri gözlerime kilitlenirken gözlerimin dolduğunu hissettim. Başını olumsuz anlamda sallayarak ağlamamam gerektiğini belirtti. Gözlerindeki nefret gözyaşlarıma son verirken o Gerard'a baktı.

"Müstakbel karım hakkında doğru konuşmanı tavsiye ediyorum." Derek'in sözleri tekrar ve tekrar yankılanırken ben donup kalmıştım. Kocaman gözlerle Derek'e bakmaya devam ederken o Gerard'a yönelttiği öfkeli bakışlarla nefretini dile getirmeye çalışıyordu. Çünkü hala felçli bir şekilde merdivenlerdeydi, Stiles ise yerde...

"Ne olduğu umrumda değil." dedi Gerard bana iğrenç bir şeymişim gibi bakarken. Onun nefretine karşılık kanima pençesini yüzümde gezdirmeye başladı. Kendimi iyice duvara sıkıştırıp gözlerimi kapattım.

"Kurtlarla olmayan işini sürüngenlerle mi sürdürüyorsun?" diye tısladı Derek. Gerard bu söylediğine kahkaha atarken adım sesleri yükseldi. Bana doğru yaklaşan adım sesleri Derek'in küfürleri arasında kaybolup gidiyordu.

"Ama kanimayı Matt'tan kurtaran kişi Malia. Yani... Kanimanın ustası Malia olmalıydı." diyerek gürültüyü sonlandıran Stiles ile Gerard yerinde durdu. Ardından iğrenç bir kahkaha attı. Neler olduğunu anlamak için gözlerimi açıp Gerard'a baktım.

"Bu beceriksiz Matt'i öldürdüğünü sanıyor. Matt'i öldüren asıl benim ki kanimanın da bana itaat etmesini açıklıyor." dedi parmağıyla beni işaret ederek.

Ardından "Gidiyoruz." dedi Gerard kanimaya bakarak. Kanimanın benden uzaklaşmasıyla rahat bir nefes alacakken yine Gerard'ın emriyle Derek ve Stiles'e yöneldi. Ve önce Derek'i kaldırıp havuza attı. Derek dibe çekilirken nefesim kesilmişti.

Derek'ten hemen sonra ise Stiles'e yöneldi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Derek'ten hemen sonra ise Stiles'e yöneldi. Kuvvetli bir çığlığın dudaklarımın arasından firar etmesiyle kanima acı ile haykırıp kendini yere attı. Kısa bir süre sonra derisi değişip normal haline dönerken Gerard kapıya doğru koşmaya başladı.

Onu umursamadan havuza atlayıp Derek'i yukarı çekmeye çalıştım. Birkaç denemeden sonra iyice güçsüzleşen vücuduma aldırmadan yukarı çıkıp derin bir nefes aldım ve tekrar dalarak Derek'e yöneldim. Ve hiç beklemeden dudaklarımı dudaklarına bastırıp oksijensiz kalmamasını sağladım. Nefes almak için yukarı çıkacakken hareketlenen bebeğim ile ne yapacağımı şaşırmıştım. Ve bu hareketlenmenin acı verici olması ise yukarı çıkmamı engellemişti. Ciğerlerim su ile dolarken genzim yanmaya başlamıştı. Bir kez daha acıyla sarsılırken dibe çekilmeye başlamıştım. Fakat belime sarılan bir kol beni yukarı çekerken ağzımdan akan kanın iğrenç tadını hissetmiştim.

"Malia!" diye yalvaran sesin ardından ciğerlerime zorla gönderilen nefes ile öksürerek gözlerimi açtım. Derek doğrulmama yardım edip gözlerini vücudumda gezdirdi. Kendime geldikten sonra hala endişeli olan Derek'e baktım. İyi olduğumu söylesem de inanmamıştı. Ve tabi Jackson ve Stiles'te inanmamıştı.

AŞK ISIRIĞI #Wattys2016Where stories live. Discover now