- Εισαγωγή -

6.6K 399 45
                                    

Λογοτεχνική προσέγγιση

Πρώτο βιβλίο της σειράς Σύνδρομος (Syndrome).

Ο τίτλος του βιβλίου (Stockholm Syndrome ή Σύνδρομος Στοκχόλμης) αποτελεί λέξη κλειδί για το θέμα του. Με λίγα λόγια ο σύνδρομος αυτός είναι το συναισθηματικό "δέσιμο" που μπορεί να έχει το θύμα με τον εγκληματία-δολοφόνο-κακοποιό-θύτη.

« Άλισον δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Εννοώ, είμαι ο κακός της υπόθεσης, αυτός που σε πόνεσε και τα λοιπά » συνεχίζει.

« Όλοι θα με πονέσουν Σον, απλά πρέπει να βρω εκείνους για τους οποίους αξίζει να πονάω και μόλις βρήκα έναν » του απαντάω μα κουνάει αρνητικά το κεφάλι του.

Πρόσωπα και Τόποι

Το βιβλίο έχει ως πρωταγωνιστές τους:

Shawn Mendes

Barbara Palvin

{ Αν έχετε κάποια αντίθετη άποψη με αυτή την επιλογή, παρακαλώ κρατήστε την για τον εαυτό σας }

Παρόλο που σαν κύριοι χαρακτήρες έχουν διαλεχτεί αυτά τα δύο πρόσωπα, η ιστορία δεν βασίζεται καθόλου στον πραγματικό τρόπο ζωής τους πριν ή μετά την καριέρα τους. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους χαρακτήρες.Είναι υπερραλιστικό* προϊόν από εμένα και για αυτό θα σας παρακαλούσα πολύ, να μην κλαπεί αλλαγμένο ή μη διότι προσπαθώ υπερβολικά για αυτό το βιβλίο. Για οποιαδήποτε παραβίαση κάνω report στην ομάδα του Wattpad! Σε περίπτωση που θέλετε να το ξανά αναπαράγεται ( shot, smut, imagine, short story ) ζητείται, όπως λέω και στις λεπτομέρειες, η άδειά μου την οποία δεν είναι σίγουρο ότι θα σας δώσω, κάτι που ισχυεί και για τους ίδιους τους χαρακτήρες ολοκληρωτικά. Αν όμως σας επιτρέψω την παραγωγή του θα γίνει με τους δικούς μου όρους. Τέλος όσον αφορά τον τόπο, θα υπάρχουν περιπτώσεις που το βιβλίο θα είναι ακριβής χωρίς όμως πάντα να βασίζομαι στην πραγματικότητα. Απαγορεύεται ακόμα και η κλοπή για παράγωγη χρήση της εισαγωγής, ζητείται και πάλι, η άδειά μου.

Λίγα λόγια από την συγγραφέα ( δηλαδή εμένα )

Αν και το βιβλίο ανήκει στην κατηγορία "Περιπέτεια", υπάρχουν έντονες πινελιές μυστηρίου. Για αυτό το λόγο απαιτείτε προσοχή στις λεπτομέρειες όσον αφορά τις σκέψεις των χαρακτήρων. Έχω ψάξει πολύ για να γράψω την ιστορία αυτή και το μόνο που μπορώ να σας πω είναι το εξής: κρύβω, στην κυριολεξία, πράγματα πίσω από τις λέξεις. Όμως παρόλα αυτά οι απαντήσεις είναι κάτω από την μύτη σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε προσοχή.

Συγγραφή

Στο εσωτερικό του βιβλίου υπάρχουν βίαιες σκηνές και άσχημο λεξιλόγιο.

Θα σας παρακαλούσα να είστε ενεργοί, δηλαδή να σχολιάζετε και να ψηφίζετε, γιατί εφόσον σας αρέσουν οι ιστορίες μου θέλω να είναι και επιτυχημένες. Όσο πιο ενεργοί είστε εσείς τόσο πιο ενεργή θα είμαι και εγώ.

Υπερραλιστικό = τα γεγονότα που είναι πάνω από ( υπέρ ) την πραγματικότητα ( ρεαλιστικός ) δηλαδή, το φαινομενικό, το ψεύτικο, η μυθοπλασία.

Υ.Γ. ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΚΕΦΆΛΑΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Καλή ανάγνωση,
VOTE & COMMENT

❝stockholm syndrome❞ ーmendesWhere stories live. Discover now