Κεφάλαιο 60

104 8 0
                                    

~Μαρκέλλα~

(18 χρονών)

Ακούω το κουδούνι να χτυπάει και νιώθω τον Ντρου να με αφήνει απαλά στον καναπέ για να ανοίξει την πόρτα αλλά αποφασίζω να μην ανοίξω τα μάτια μου και να κοιμηθώ λίγο ακόμη. Όταν όμως ακούω αυτή την σπαστική, τσιριχτή φωνή αποφασίζω να μην κοιμηθώ και να ακούσω τον μεταξύ τους διάλογο. Δεν είναι σωστό το ξέρω αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Γνωρίζω την μεταξύ τους ιστορία και δεν μπορώ να μην ζηλεύω που βρίσκεται κοντά του. Ξεφεύγω από τις σκέψεις μου και ακούω προσεχτικά τον διάλογο τους. 

-Τίνα τι κάνεις εδώ; 

-Χθες έφυγες τόσο ξαφνικά και είπα να έρθω σήμερα να σου κάνω παρέα. Του λέει και τυλίγει ναζιάρικα τα χέρια της γύρω από το σβέρκο του. Με το ζόρι κρατιέμαι μην σηκωθώ από τον καναπέ και την τραβήξω από το μαλλί έξω από το σπίτι. Σφίγγω το πάπλωμα του καναπέ στα χέρια μου και παίρνω βαθιές ανάσες για να ηρεμήσω. Ο Ντρου αμέσως κατεβάζει τα χέρια της από το σβέρκο του και τα αφήνει στα πλάγια του κορμιού της. 

-Τίνα πρέπει να μιλήσουμε. 

-Ναι να μιλήσουμε. Του λέει και πάει να μπει μέσα αλλά ο Ντρου την σταματάει. 

-Εδώ θα μιλήσουμε. Λοιπόν ήμουν ξεκάθαρος μαζί σου από την αρχή και ποτέ δεν ήθελα σχέση. Πόσο μάλλον μαζί σου. Ήξερες ότι ήμουν ερωτευμένος με την Μαρκέλλα και ότι την αγαπούσα αλλά παρόλα αυτά κάθισες. Εγώ δεν σου ζήτησα ποτέ κάτι τέτοιο, ήταν δική σου επιλογή. Τώρα όμως δεν θέλω να συνεχιστεί αυτό που γίνεται μεταξύ μας. Θέλω να τελειώσει τώρα. 

Της λέει ο Ντρου απόλυτα σοβαρός και τον κοιτάει σαστισμένη. 

-Τι; Γιατί τώρα; 

-Γιατί σου είπα αγαπάω την Μαρκέλλα και δεν θέλω να την πληγώσω. 

-Αυτό όμως δεν σε εμπόδισε πριν. Του λέει ναζιάρικα και τον ακουμπάει αισθησιακά στο στέρνο.  

-Τίνα κόφτο. Μην με νευριάζεις. Σου είπα τέλος και τέλος. Το έκανα τόσο καιρό γιατί νόμιζα ότι είχε πε.... εεεμμ γιατί είχε μετακομίσει. Τώρα όμως που γύρισε πίσω θα είμαι μαζί της και δεν θα το εμποδίσεις εσύ αυτό. Της λέει σκληρά και απομακρύνει τα χέρια της από πάνω του. 

-Και τι έκανες μαζί μου 2 χρόνια τώρα; Του απαντάει νευριασμένη κουνώντας νευρικά τα χέρια της. 

-Απλά περνούσα καλά και το ήξερες. Απλά ήσουν πολύ εγωίστρια για να το παραδεχτείς. 

Οι ΔιάδοχοιNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ