Κεφάλαιο 51

61 10 2
                                    

~Μαρκέλλα~

(16 χρονών)

Είμαι στην αγκαλιά του Ντρου και βλέπουμε το The best of me. Είναι η πιο υπέροχη ταινία που έχω δει. Κοιτάω με προσήλωση την ταινία ενώ νιώθω τον Ντρου να με καρφώνει με το βλέμμα του. Σταματάω την ταινία και γυρίζω να τον κοιτάξω.

-Γιατί την σταμάτησες; Με ρωτάει ενώ συνεχίζει να με κοιτάζει.

-Γιατί ίσως την βλέπω μόνο εγώ. Του λέω με ένα ειρωνικό τόνο και εκείνος γελάει.

-Ε και;

-Τι ε και; Την έβαλα για να την δούμε μαζί. Του λέω παραπονιάρικα και εκείνος με κοιτάει με ένα χαμόγελο.

-Γιατί να βλέπω την ταινία όταν έχω κάτι πιο όμορφο για να βλέπω δίπλα μου; Μου λέει και όταν καταλαβαίνω ότι μιλάει για εμένα κατεβάζω το κεφάλι μου ντροπιασμένη. Δεν έχω συνηθίσει να μου μιλάει κανείς έτσι ιδιαίτερα ένα αγόρι. Ο Ντρου βάζει τον δείκτη του στο πηγούνι μου και σηκώνει το κεφάλι μου έτσι ώστε να τον βλέπω. Πλησιάζει το πρόσωπο του στο δικό μου και λίγο πριν ακουμπήσουν τα χείλη μας μου λέει:

-Το ξέρεις ότι σε αγαπάω έτσι;

-Το ξέρω. Του λέω και τότε ενώνει τα χείλη μας σε ένα απαλό και τρυφερό φιλί. Καμία σχέση με τα φιλιά που συνήθως ανταλλάζουμε. Βάζει το ένα του χέρι στο μάγουλο μου ενώ το άλλο το τυλίγει γύρω από τη μέση μου φέρνοντας με πιο κοντά του. Παίρνοντας πρωτοβουλία σηκώνομαι και κάθομαι πάνω του βάζοντας το ένα πόδι μου αριστερά του και το άλλο δεξιά του. Ο Ντρου με κοιτάει έκπληκτος με αυτή μου την κίνηση και εγώ ασυναίσθητα δαγκώνω το κάτω χείλος μου. Αμέσως επιτίθεται στα χείλη μου τυλίγοντας τα χέρια του γύρω από την μέση μου. Εγώ βάζω τα δάχτυλα μου ανάμεσα στα πυκνά μαλλιά του τραβώντας τα ελαφρά. Ο Ντρου βάζει στο παιχνίδι τη γλώσσα του η οποία κατακτά με μανία την δική μου και τότε νιώθω κάτι να πιέζει την περιοχή μου. Όταν καταλαβαίνω ότι τον έχω αναστατώσει χαμογελάω μέσα στο φιλί μας. Ξαφνικά ακούω το κινητό μου να χτυπάει και διακόπτω το φιλί μας.

-Ντρου....το...το κινητό μου. Του λέω ξεψυχισμένα προσπαθώντας να ανακτήσω την ανάσα μου.

-Άστο να χτυπάει. Μου λέει ενώ κάνει μια νέα επίθεση στα χείλη μου. Αυτό όμως συνεχίζει να χτυπάει και διακόπτω πάλι το φιλί μας ενώ σηκώνομαι από πάνω του. Ο Ντρου δυσανασχετεί από την ξαφνική απώλεια επαφής μας και του χαμογελάω απολογητικά. Σηκώνω το κινητό μου χωρίς να δω ποιος καλεί και κάθομαι πάλι στο κρεβάτι.

Οι ΔιάδοχοιDonde viven las historias. Descúbrelo ahora