Κεφάλαιο 54

86 12 2
                                    

~Ρεβέκκα~

(17 χρονών)

-Σε θέλω! Μου λέει ενώ με κολλάει στην πόρτα του διαμερίσματος του. Επιτίθεται στα χείλη μου και με φιλάει αχόρταγα, παθιασμένα. Πόσο μου έχουν λείψει τα χείλη του, τα φιλιά του. Ανταποδίδω το ίδιο παθιασμένα στο φιλί του ενώ ταυτόχρονα τυλίγω τα χέρια μου γύρω από τον λαιμό του. Ο Τάιλερ πιάνει τους γλουτούς μου και με ανασηκώνει κάνοντας με να τυλίξω τα πόδια μου γύρω από τη μέση του. Μου πιάνει τα χέρια και τα ανεβάζει πάνω από το κεφάλι μου κρατώντας τα με το ένα του χέρι ενώ με το άλλο χαϊδεύει κάθε σπιθαμή του κορμιού μου. Το άγγιγμα του με κάνει να ανατριχιάσω και μου βγαίνει ένας αναστεναγμός. Ο Τάιλερ χαμογελάει ανάμεσα στο φιλί μας και μου δαγκώνει το κάτω χείλος. Εγώ αναστενάζω και βρίσκει ευκαιρία να βάλει τη γλώσσα του μέσα στο στόμα μου. Συνεχίζει να με φιλάει το ίδιο παθιασμένα ώσπου μένουμε και οι δυο χωρίς ανάσα. Απομακρύνεται και αρχίζει να αφήνει φιλιά και απαλές δαγκωματιές στον λαιμό μου.  Επανέρχεται στο στόμα μου και χωρίς να σταματήσει να με φιλάει αφήνει τα χέρια μου και με πιάνει από τους γλουτούς. Με κουβαλάει μέχρι το δωμάτιο του και με αφήνει απαλά στο κρεβάτι. Με κοιτάει στα μάτια και διακρίνω τον πόθο του για εμένα. Δεν ξέρω όμως αν είμαι ακόμα έτοιμη για να κάνω το επόμενο βήμα. Ή μήπως είμαι; Ο Τάιλερ σαν να καταλαβαίνει τον πόλεμο που γίνεται μέσα μου ακουμπάει τρυφερά το μάγουλο μου και μου λέει ήρεμα.

-Αν δεν είσαι έτοιμη πες το μου και σταματάω. Τον κοιτάω για λίγο ακόμα μέχρι να πάρω την απόφαση μου. Του χαμογελάω και του δίνω ένα τρυφερό φιλί στα χείλη. Απομακρύνω λίγο το πρόσωπο μου ίσα-ίσα για να μιλήσω και ψιθυρίζω πάνω στα χείλη του.

-Μαζί σου είμαι έτοιμη. Μόλις ακούει την απάντηση μου μου χαμογελάει πλατιά προφανώς ευχαριστημένος. Χωρίς δεύτερη σκέψη ορμάει πάλι στα χείλη μου ενώ ανεβαίνει καλύτερα πάνω μου. Τα χέρια του πάνε προς το τελείωμα της μπλούζας μου και μου τη βγάζει τελείως. Μένει λίγο να με κοιτάζει ενώ εγώ έχω μείνει μόνο με το σουτιέν. Νιώθω λίγο άβολα και πάω να βάλω τα χέρια μου μπροστά για να κρυφτώ αλλά μου τα πιάνει και τα απομακρύνει. 

-Δεν χρειάζεται να κρύβεις κάτι. Είσαι πανέμορφη. 

Του χαμογελάω και σκύβει λίγο για να με φιλήσει. Παίρνω πρωτοβουλία και του βγάζω την μπλούζα. Μόλις την βγάζω μένω να θαυμάζω τους κοιλιακούς του. Ήξερα ότι έχει ωραίο σώμα αλλά όχι και έτσι. Ο Τάιλερ με βλέπει που τον παρατηρώ τόσην ώρα και μου χαμογελάει πονηρά. 

Οι ΔιάδοχοιWhere stories live. Discover now