23. Drieëntwintig.

1.1K 71 6
                                    

Mijn ogen werden groot, ik had het licht aangedaan en gelukkig was er nog wat drank te verkennen. Ik greep naar een flesje bier en zocht iets waarmee ik het open kon maken. Omdat ik niks kon vinden begon ik als een idioot met mijn hak van alles te doen, en tot mijn verbazing vloog het dopje eraf en goot er wat van de inhoud van het flesje uit.
Wie weet heeft Emma een melige bui en scheept ze me zo met lelijke jongens op. Als dat het geval zou zijn wil ik ze niet zien als ze mijn tong proberen op te zuigen. Ik dronk de inhoud van het flesje op en schrok toen de deur open ging. Er kwam een jongen binnen met ravenzwart haar en fel groene ogen. Hij zag er best eng zo met het gedempte goedkope lampje maar hij had ook iets mysterieus.
De jongen trok de deur achter zich dicht en liep naar me toe, zonder een woord met me uit te wisselen zoende hij me. Omdat ik niets beters te doen had ging ik mee in de zoen.

Al snel waren de zeven minuten voorbij en waren we ook een uur verder. Ik keek naar de flesjes. In plaats van dat ik met lippenstift strepen zette van hoeveel ik op had, telde ik de flesjes. In dit hele uur had ik 3 flesjes bier gedronken. O. Wacht, vier dan. En de rode cup in de keuken.

Maar nu had ik een feestje in me eentje in de kast, ik had al wel eens spullen van de planken af geslagen vanwege mijn geweldige dans moves, maar ik had het gevoel dat niemand het zou missen.
Ik begon spontaan te giechelen toen de deur werd geopend, alles draaide dus ik wist niet of ik de goeie kant op liep maar mijn doel was om bij de persoon te komen.
Ik voelde mijn hand weer eens ergens tegen aan slaan en daardoor keek ik verward om me heen. 'Godverdomme', hoorde ik iemand vloeken. En ik werd ruw tegen de muur aan geduwd.
'Vind je dat normaal hoer?!' Schreeuwde hij me toe, de adem lucht rook naar bier gemengd met sigaretten. Ik begon te kokhalzen en daardoor duwde hij me nog eens maar harder tegen de muur aan.
'Lul! Doe eens normaal jo,' ik begon weer te giechelen, ik werd nerveus en de alcohol was nog steeds niet uitgewerkt. 'Jo Jo!' Riep ik blij.
De jongen duwde zijn lippen ruw op de mijne waardoor ik mijn knie omhoog haalde in zijn edele delen. Hij schreeuwde en jammerde van de pijn en keek me aan alsof hij de duivel zelf was.

'Allyson, what the fuck doe je!' Ik keek naar de deurpost waar Jonas me met een geschrokken gezicht bestudeerde, maar toen hij de jongen op de grond zag jammeren was er nog een duivel in de kelderkast te bevinden. Jonas stapte op hem af en trok de jongen aan zijn overhemd omhoog waar hij hem wat toe fluisterde en hem weer op de grond liet vallen.
Daarna wende hij zich weer op mij en liep hij van me weg.
Met mijn stomdronken kop gaf ik de jongen nog een trap in zijn ballen, 'Ik ben de hulk!' siste ik hem toe, en zonder na te denken liep ik achter Jonas aan.
Wat liep deze man toch snel, ik weet niet wat hij denkt, maar ik weet wel dat ik niet aan sport doe. Liever Food en Chill. Ik was met moeite de trap opgelopen en had soms nog wel eens iemand aan de kant geduwd. Jonas knikte met zijn hoofd naar een deur, en ik liep naar binnen.

Toen ik binnen stond wilde ik de tijd nemen om zijn kamer te bekijken maar ik kreeg ineens last van mijn buik dat ik in elkaar zakte.


De muziek leek gedempt te worden en de paniekerige stem van Jonas ook, ik hoorde nog een harde knal. Waarschijnlijk had hij de deur dicht gegooid. Niet veel later voelde ik hoe Jonas me omhoog trok en me richting een andere deur duwde. Hij opende de deur zelf en zo kwamen we in de badkamer. Weer zakte ik in en jammerde ik luid van de pijn. 'Ally, luister goed. Het komt goed, het klinkt misschien niet fris maar je moet je vinger in je keel steken.' Drong hij aan.


Ik schudde eigenwijs mijn hoofd, dat was inderdaad niet fris.


'Ally, de alcohol moet uit je lichaam!' Hij klonk boos en dat maakte me bang.

Ik snauwde even maar ik hoefde mijn vinger al niet meer te gebruiken. Het ging vanzelf.

Niet dat dit fris was.


Jonas. VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu