3. Drie.

1.9K 89 2
                                    

Wattpad is geupdate, en nu kan ik de omschrijving niet opslaan of veranderen. ;'c

Hij streelde mijn wang en ik keek in zijn betoverende ogen, hij bracht zijn gezicht dichter bij de mijne en lichtjes tuitte ik mijn lippen.

'ALLY!' Ik opende mijn ogen en veegde het haar verward uit mijn gezicht, 'Gadverdamme wat ruik ik,' ik snoof nog een paar keer. ik knipperde een paar keer vanwege het licht dat naar binnen scheen maar stond meteen recht toen ik het vuur zag.
'JEZUS JENNI WAAROM DOE JE NIKS?!', ik liep naar de gootsteen en keek om me heen, ik pakte snel het dichtstbijzijnde schaaltje en vulde die met water.
'JENNI BEL DE BRANDWEER IDIOOT!', had dat kind wel hersens? Waarom ondernam ze geen actie?
Ik slaakte een gil toen de vlammen groter werden, ik keek om me heen en graaide de telefoon van de tafel.

112 waarmee kan ik u helpen?

(...)

Ik keek geërgerd naar Jenni die uit zat te huilen bij haar groepje vrienden.
Dom wicht, als ze een verdomd ontbijt wil maken zal ze eens beter moeten opletten.
Het appartement moet nu een nieuwe keuken hebben, en nu kan ik het nog betalen ook. 'Allyson!' Ik draaide me traag om en zag hoe Marco op me af kwam rennen, hij had een wijde shirt aan en een joggings broek zijn haar zat behoorlijk warrig, toen hij eenmaal voor me stond keek hij alsof hij een monster had gezien, niet dat ik er goed uitzag met de zwarte vlekken op mijn gezicht.
'Ik kan zo mee lopen met de catwalk niet waar?' de sarcasme was van me af te lezen.
'Is alles oké?' Ik haalde mijn schouders op, 'Jenni kan haar hersenen niet gebruiken,' mompelde ik.
'Nu heb ik geen slaapplek meer maar Jenni vind er zelf wel een met d'r wandelende zombies.'
Marco rolde zijn ogen en bekeek me, 'Meid,' hij wees naar mijn macbook die ik als eerste van de tafel had gegrist nadat ik had opgehangen. Ik beet even op mijn lip maar haalde diep adem.
'Ik ben wanhopig,' besloot ik maar te zeggen. Marco sloeg zijn armen om me heen en kuste me op mijn haar.
'Schat, ik zou je graag bij me willen laten slapen maar Jasper is eral. Heb je verder niemand?' Ik keek even om me heen, niemand die ik te zien kreeg maar ik had wel iemand in gedachte helaas.

'Ethan misschien,' zei ik zacht, ik hoopte dat hij me niet hoorde maar dat deed hij toch.
'Ethan?' Ik haalde mijn schouders op, misschien niet de beste keuze die ik kon maken maar wel de enigste.
'Tsja, hij woont hier ook op de campus en..' - 'Hij is de mannelijke versie van Jenni lieve schat, alleen dan met hersens en de looks maar dan nog. Ethan? Je hebt het met hem gedaan en voor je het wist zei hij dat het niks was!' Fluisterde Marco wat harder.
'Marco het is niet dat ik naar hem ga voor de seks! Ik ken verder niemand ik heb niet duizend vrienden zoals jou!'.

'Oké maar stuur me een berichtje, om de tien minuten, nee vijf.' Ik keek hem boos aan, 'Jezus Marco,' siste ik hem kwaad toe.
Ik draaide mezelf weer van hem af en bekeek Jenni, zij was al over haar shock heen, nu mijn slaapplek nog regelen.
Ik gaf Marco twee kussen op de wang en beende verder.

(...)

Ik zette mijn oor tegen de deur aan en luisterde aandachtig, ik hoorde de tv dus er was teken van leven. Voor ik het wist werd de deur met een ruk open gezwaaid en viel ik naar binnen, 'Oh kijk eens aan! Ik zei toch dat je me niet meer nodig had! Hier is je andere Hoop Up buddy!' Krijste het meisje en ze stampte boos weg.
Net een idiote trol met een speknek.
'Welke Hook Up Buddy,' klonk er een verwarde stem, Ethan liep het hoekje om en zijn mond viel open toen hij mij op de grond zag liggen.
'Allyson?'
'Heeey Ethan, ET, Buddy, ik eh kwam even binnen vallen.' Ik lachte even om mezelf en stond op, snel griste ik mijn pc van de grond en drukte die tegen mij aan.
'Wat kom je doen?' Hij keek me vragend aan terwijl hij tegen de muur aan leunde met een blikje cola, ik bekeek hem even, een grijze joggingsbroek en een shirt had hij niet aan. Zijn nachtblauwe ogen doorboorde me en zijn bruine haar zat nog perfect in model.

'Mijn appartement is in de fik gevlogen en ikvroegmeafofikbijjoukonslapenvanavondomdatikverderbiemandken.'

Hij keek me moeilijk aan, 'Wat zei je?'

'Kan ik hier overnachten of niet?' Zei ik geërgerd, 'Omdat?' - 'Omdat Jenni niet kan koken en ik ken verder niemand,' hij knikte traag, misschien had ik me vergist en was hij net zo dom als Jenni.

'Wat krijg ik er voor?' Vroeg hij naar een lange moment van stilte.

'Geen seks lieverd, forget it,' siste ik hem kwaad toe, onschuldig hielsd hij zijn handen omhoog met in zijn rechterhand het blikje cola, 'Dirty mind dat je hebt Allyson, ik dacht eerder aan een ontbijt, al is seks geen slecht aanbod.'.
'Ach bedankt, ontbijt it is, er lopen al genoeg meiden met een soa rond door jou Ethan,'

Hij lachte en wenkte dat ik binnen mocht komen, ik sloot de deur met mijn voet en zuchtte.

*

Jonas. VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu