10. Tien

1.3K 78 7
                                    

Ik stopte, opende mijn ogen, en zag dat mijn vinger naar een oranjegele jurk wees, tevreden haalde ik de jurk van het hangertje en trok het zo aan. Ik checkte even of er niks doorscheen maar de stof was gelukkig dik genoeg, tegenwoordig schijnt alles door en daardoor kan ik tien hemden onder mijn kleren aan doen. Oke tien is misschien overdreven, drie dan.
Ik beet even op mijn lip en bukte voorover, ik blijf bij mijn all stars, het spijt me. Nogmaals, ik wil niet dat er vanavond iemand overlijd dus doe ik maar geen hakken aan.

Ik was er klaar voor, klaar om Thomas te veroveren.

(...)

Sinds Ethan begon te zingen kwam ik niet meer bij, hij klonk net als een idiote ezel die half verlamd was!
Hij negeerde me wel, en ging gewoon verder met het zingen van 'WMCA'
Vreselijk liedje maar Ethan maakte hem geweldig, Thomas zat geamuseerd mee te kijken en at onder tussen de snacks die op de tafel stonden. Maar niet alleen Ethan liet me lachen, zijn prooi van vanavond was een dom blondje die niet eens fatsoenlijk kon lezen .

Ze had mij al voor laten gaan omdat ze niet wist welk liedje ze moest doen, dus nu is ze uitgekomen op het liedje, 'Niks want alles is te deprisief voor haar.' zelfs happy van pharrel williams. Al word ik nog eens deprisief van haar, Ethan stopte en ging naast Thomas zitten die nogsteeds van de snacks genoot. We zaten hier al een uur lang en niemand had nog echt zin om verder te zingen dus zaten we maar wat te kletsen.
Thomas komt oorspronkelijk uit Amerika en hij heeft oudere broer en twee jongere zusjes.
Zijn favoriete kleur was roze gemengt met paars en zijn favoriete seizoen is winter vanwege de kerst.

We waren naar buiten gelopen en hadden besloten om een blokje om te gaan. Ik liep naast Ethan en Thomas en Flora huppelde voor ons. Dat kind was psycisch, 20 jaar en 't blijft een kind, ik verwacht al de hele tijd om een verzoek voor verstoppertje.

Maar verder waren mijn ogen alleen op Thomas gericht, alleen met het gesprek keek hij me aan maar verder heb ik hem niet betrapt what so ever.

Ik zuchtte en slaakte een kleine gil toen ik over mijn eigen voeten struikelde.

'Top,' kreunde ik.

-

Sorry, kort en pretty bad hoofdstukje. 'K had no imagination voor dit hoofdstukje.

Beter iets dan niets. Xox

Jonas. VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu