4. vier.

1.8K 87 4
                                    

Ik bekeek zijn appartement, hij had een bordeau rode hoeksofa in de hoek naast het raam met daarvoor een witte tafeltje. Onder het tafeltje lag een wit tapijt dat O zo zacht aanvoelde. Aan de muur hing er een horizontale spiegel en zijn tv was behoorlijk groot.
Verder was het behoorlijk opgeruimd en inplaats van een keuken tafel had hij een keukeneilandje waar twee barkrukken aan stonden.
Ik likte mijn tong nat en bekeek de koelkast, ik zweer het je, hij riep mijn naam.
'Pak maar wat te eten zolang je mijn appartement maar niet in de fik steekt,' klonk de stem van Ethan, ik was er niet van bewust dat hij me de hele tijd had zitten bekijken.
'Als je het niet erg vind zou ik graag een douche willen nemen.' Hij nam nog een sipje en zette daarna het blikje op het keukeneiland daarna kwam hij voor me staan en bekeek hij me weer.
'Je weet de weg,' zei hij kalm.

Ik legde mijn macbook op het aanrecht en liep naar zijn badkamer, zodra ik binnen was draaide ik de deur op slot.

(...)

Ik trok mijn mond tot een streep en trok de handdoek strakker aan, ik opende de deur op een kier, 'ET?'
'hmm?'

'Kan je misschien een shirt ofzo brengen?'.

Een geërgerde zucht klonk en ik zag Ethan in zijn kamer verdwijnen, ik hield mijn hand vast naar buiten en niet veel later voelde ik hoe er een shirt in mijn handen werd gedrukt.
'Thanks,' zei ik nog vluchtig en ik sloot de deur.
Ik trok mijn eigen ondergoed en mijn bh aan en snel daarover de shirt, Ethan's zijn lichaamsgeur vulde mijn neus, ik opende de deur en liep naar het woongedeelte waar Ethan rustig op de sofa lag met zijn controller in zijn hand. 'Waar mag ik vanavind slapen?', het antwoord was al te raden.
'In mijn bed,' wacht wat?

'Waar slaap jij?'

'In mijn bed, maak je maar geen zorgen, deze god raakt je niet aan.' Merkte Ethan op toen hij met twee duimen naar zichzelf wees, ik lachte even en twijfelde, maar op de bank en dan nog een stijve rug krijgen? No thanks.
Ik ging nonchalant op Ethan zijn benen zitten waardoor een kreet zijn mond verliet. Ik griste de macbook die verhuist was naar koffietafel er van af.
'Wat doe je!' Riep hij kwaad.
'Zitten en mijn pc aan zetten Ethan, is er iets mis met je ogen?' Hij lachte flauw, 'Nee, maar wel met mijn BENEN!' hij legde de nadruk op benen dus ik stond op, 'Haal je benen weg,' - 'Nee!' Ik haalde mijn schouders op en ging weer zitten 'Dan niet.' Zei ik kalmpjes en ik liet de pc op mijn schoot rusten.

Hij streelde mijn wang en lachte lief, hij wenste me succes met de wedstrijd en wuifde me gedag. Het deed me pijn wat ik Jonas straks allemaal zou moeten vertellen.

'Wat tik je,' ik rolde mijn ogen, 'Het is voor een opdracht ik moet een verhaal schrijven voor Stanford,' legde ik uit.
Ik dacht even na en richte mijn blik op Ethan, hij zat met zijn handen achter zijn hoofd mij aan te kijken.
'Waarom studeer je eigenlijk literatuur?'. Zo vloog de vraag over mijn lippen terwijl ik er helemaal niet aan dacht. Maar ja waarom? 'Omdat literatuur gewoon het beste is wat er bestaat Allyson, fantasie komt tot leven,' ik grijnsde.
'Wat?' Snauwde hij me toe.

'Nooit geweten dat de FuckBoy van deze campus een zachte kant had.' Zei ik zacht.

Hij lachte bespottelijk en was na vjjf minuten nog niet klaar, ik roldw mijn ogen en was opgestaan naar de koelkast gelopen en hem opengetrokken.
'Chips rechtsboven in de kastjes,' riep Ethan nog lachend.
Ik trok het kastje open en haalde er een grote zak chips 'wokkels' uit.
Ik trok hem net iets te hard open want niet veel later lag heel de keuken onder.
'Shit,' zuchtte ik geërgerd.
'Ja kijk, jij bent hier te gast, maakt rommel,' - 'Ja ja ja, ik ruim het al op lelijkse slaper.' Riep ik al wat luider.
Ik ging in een kleermakerszit zitten en keek wat verloren naar de chipjes.
'Vijf seconde regel, ik maak er vijf minuten van.' Mompelde ik tegen mezelf. Ik pakte er eentje op bestudeerde hem en stond boos op, ik gooide het chipje naar Ethan wat zijn voorhoofd deed raken.
In een soepele beweging stond hij op en liep hij op me af.
'Je kan straks ook lekker bij de junks slapen Ally' siste hij me toe.
'Chill, het is maar een chipje niet dat het de aanslag is van de derde wereldoorlog.'
'Waar ga je morgen slapen?' - 'Ik ga met de directie praten, ik wil niet meer bij Jennifer, straks lig ik te bed en dan had ze me niet gezien en dan was ik nog levend verbrand en dan was ik er niet meer en en..' een tik kreeg ik tegen mijn voorhoofd, 'Ga je nu chips gooien?', Ethan keek me uitdagend aan en gooide er nog een.
'Kappen,' en nog een..
'Vrouwen willen gelijk behandelt worden? Prima.' En nog een chipje, hij bukte om er nog een paar te pakken maar snel graaide ik een glas van het aanrecht en vulde deze met water.
Ik hield het boven zijn hoofd en Ethan keek me dodelijk aan 'Waag.het.' zei hij traag, ik knielde met een glimlach en hield mijn hand met het glas water nog altijd boven zijn hoofd.

'Eens kijken of deze god het zal overleven,' en met een beweging viel de inhoud uit het glas.

*

Jonas. VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu