•60. BÖLÜM• ➿FİNAL➿

16.2K 707 188
                                    

Kanepenin üzerinde Rüzgar sırt üstü yatmış yorgunluktan gözünü açamazken ben yanında üzerime koyduğu kolunun altında kıvranmış, saçlarıyla oynuyordum. Bu manzaranın bozulmamasını isterken sabah yaşadığım Emre olayını nasıl söyleyeceğimi düşüyordum.

"Rüzgar?" Rüzgar gözünün tekini açıp bana bakmaya başladı. Evin alt katında tektik ki Cenk ve Aleyna yukarıda uyumuş olabilirdi. Can sağlıkları için ayrı ayrı odalarda uyuduklarını tahmin ediyorum yoksa Rüzgar'ı tutamam.

"Söyle Rüya'mm." Rüzgar'ın uykulu sesi bana daha tatlı gelirken boynumdan öpmesiyle kahkalarıma engel olamadım. Rüzgar'ın yanında kısık sesle attığım kahkahalarımla Rüzgar'da uyanıp kahkahalarımda eşlik etmişti.

"..Bir kızımız olmasını o kadar istiyorum ki şu gülüşünü gördükçe. Aynı senin gibi gülsün senin gibi baksın.." Rüzgar'ın söyledikleriyle kahkahalarımı kesip gülümsedim.

"..Senin yanında uyumam çok saçma benim görmem gereken Rüya burada." Rüzgar üzerimde söyledikleriyle utancımdan kızartırken burnumu öpüp sıktı.

"Sen pisliksin sabahtan beri ki tavrın nedendi? Rüzgar o tavrın beni üzdü." Babamın bana pamuk şekeri uzattığındaki küçük çocuk tavrımı takındım. Öyle masum, öyle küçük Rüya işte.

"Seni üzme korkum beni dengesiz bir adam yaptı. Hatun sen bana neler yapıyorsun?" Yavaşça dudaklarıma eğilen Rüzgar'la kapının yumruklanması bir oldu. İşaret parmağımı kapı tarafını gösterirken gülümsedim.

"Birini mi bekliyordun Rüzgar?" Rüzgar kafasını olumsuzca salladığında ellerimi bırakması için kaldırıp kapıya doğru adımlar attım.

"Rüya ben bakardım. Sen uzak dur." Kapının kulpunu çevirmemle evimin önüne bir kız devrildi. Bahçenin ışıkları kızın yüzünü aydınlattığında kim olduğunu görmüştüm. Kötü bir vakit gelen Başak'tı.

"Başak?" Rüzgar bir zaman iş ortaklık yaptığı Başak'ı görünce yanına çömelip kucakladı. Başak yarı baygın halde sayıklıyordu.

"..Rüya cayır cayır yanıyor kız?" Koltuğun üzerine Başak'ı bıraktığında Başak yavaşça doğruldu. Gözlerini zor halde açarken elimin tersini alnına koydum. Soba gibi yanarken şişen gözleri dikkatimden kaçmamıştı.

"Bugün de ölmedim üzüntüden, ağlamaktan. Niye? Niye hep seven üzülür. Niye Rüya?" Başak Kuzey'e sırılsıklam aşık olduğunu bir kez daha gösterirken Rüzgar'a baktım.

"..Canımı istese verirdim, bir saniye bile düşünmeden. Canım yanıyor bunu ona hissetiremediğim için canım yanıyor." Ağlamaktan gözleri, o güzel gözleri ne kadar da kötü görünüyordu. Güçsüz görünüşün içindeki güçlü kızı görürken gözlerimi yumup açtım.

"Vazgeçme."

Vazgeçmeyeceksin şu hayat denilen saçma oyunda. Bazen sıkılırsın, bıkarsın bu oyundan. Ama vazgeçmezsen hiç bir zaman kaybetmezsin aksine kazanırsın.

"..Gözlerinde bir siyah perde var. Bunu kaldırmak senin elinde. Başak eğer sen seviyorsan, buna kimse engel olamaz." Başak kafasını iki yana salladı. Ümitsiz baktığı gözlerindeki yaşı sildi, çok nemli kalmadan ardından yenilerini ekledi söyledikleriyle.

"Rüya o evli. Gözümün önünde evet dedi. Rüya saçmalama." Saçlarına geçirdiği elleriyle çekmeye başladı.

"..O okşamayacaksa saçlarımı olmasının ne önemi var? Gözlerim onun gözlerine bakmıyacaksa ağlayarak, uykusuz kalarak mahvetmeye hazırım.Ellerim.." Kazağını sıyırdığında bembeyaz kolları ve ellerinde jilet izleri vardı.

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Jun 09, 2017 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

Bayan Mafya  (BİTTİ.)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora