♦Dokuzuncu Bölüm♦

43.9K 2.3K 136
                                    


⭐VOTELEYİN ARKADAŞLAR⭐
Keyifli okumalar Yorum bırakmayı unutmayın Beni takip edin lütfen

-Rüzgar'dan
Planım teker teker işliyordu. Rüya'yla tanışmıştık sadece onun arkadaş teklifini beklemiyordum.

Arkadaş teklifi bizi daha çok yakınlaştırırken Emre'nin Rüya'ya davranışları benden soğumasına neden oluyordu.

Her fırsatta Rüya'yı öpen kollarının arasına alan Emre denilen ite gün geçtikçe nefretim artıyordu.

Partide Rüya'yla AVM gittiğimizi ve arkadaş olduğumuzu biri Emre'ye söylemeliydi. Emre'nin Rüya'ya söyleyecekleri umrumda değildi sadece kalbini kırdığını farkedersem kemiklerini kırardım.

Ceren'in Rüya'dan hiç haz etmediği o kadar belliydi ki. Rüya'nın olduğunu anladığında köpeğin topraktaki kemiği çıkarmak istemesi gibi kazdı durdu.

Emre'nin Rüya'ya söylediğiyle giderken Rüya öfkeli gözlerle bir adım attı. Ben onu çıkarıcı arkadaşlarından koruyordum bu ne öfke?

Sabahtan beri birbirimizi yanımızdakinden kıskandığımızı ben alkol sayesinde Rüya dudağını kemirmesiyle belli ediyorduk.

Rüya yavaşça mekandan ayrılırken arkasından gitme gereği duymadım, yarın maçı vardı. Ya dinlenecekti ya da Emre'nin yanına dönmek istemiyordu.

...Eğer sabahleyin Rüya'nın basketbol maçı varsa erken yatar erken kalkardım. Hiç bir maçını kaçırdığını hatırlamıyorum.

Basketbol onun için çok farklı bir duyguydu. Basketbolu babasıyla oynardı, babadan kızına geçen Rüya için en büyük mirastı.

Yatağımdan kalkıp Aleyna'nın henüz işgal etmediği banyoya girdim. Duşumu hızlıca alarken yanıma aldığım kıyafetlerimi giydim.

Odamdaki boy aynasına geçip saçlarımı kurulamaya başladım. Aleyna ve ben bu kurutma makinesinin sesinden nefret etsekte buna mecburdum.

Saçlarım kurulanırken şekil vermeye başladım. Saçlarımın bu kadar kolay şekil almasını seviyordum.

"Aleyna cadısı gel buraya." Kardeşime seslenirken hala aynaya bakıyor, kıyafetlerimi düzenliyordum. Tarzıma her şeyime çok dikkat eden biriydim.

"Ne istiyorsun abi gelemem söyle." Aleyna diğer odadan gelmek yerine bağırmasına gözlerimi devirdim.

"Aleyna çabuk buraya gel." Koşarak geldiği için hızını alamayıp kapıyı kırarcasına açtı.

"Ben bugün maç izlemeye gidiyorum. Okula geç sakın ama sakın erkeklerle görmeyeyim seni." Aleyna kollarını birleştirdi, kapıya yaslandı.

"Abi zaten göremezsin senin arkadaşların yaklaşanı dövüyor ama görüyorum ki seni koruyamamış dayak yemişsin." Aleynan'ın ufak kahkahasını aldırmadan konuşmaya ben devam ettim.

"Aşk abine neler yaptırıyor işte." Fısıldayarak söylesemde Aleyna söylediklerimi kilometrelerce öteden anlar.

"Abim ne aşkı? Sen aşıksın da bana mı söylemiyorsun?" Aleyna ellerini iki beline koyduğunda masadan telefonumu alıp odadan çıktım.

Lüks olmadığı kadar dikkat çekmeyen arabama bindim. Basketbol salonun olduğu mekana doğru sürmeye başladım.

Salona geldiğimde maç daha başlamamıştı. Kalabalığın arasına oturdum. Renkarenk triibünde siyah giyindiğim için Rüya'nın beni fark etmesi zor olmayacaktı.

Rüya sahaya çıkar çıkmaz beni farkettiğinde ben ona gülümseyerek o bana öfkeli bakıyordu.

Hakemin düdüğü çalmasıyla Rüya bana bakmayı bırakıp eline geçen topu potaya gönderdi. Her eline geçen top potaya girerken maç son dakikalara yaklaşmıştı.

Maç her an bitecekken karşı takımdaki kızın ayağına basmasıyla yerde kaldı. Ani refleksle Rüya düşmesini engellese de yine de yerdeydi.

Çevresi kalabalıklaşınca kızın Rüya'ya gülerek elini uzattığını gördüm. Rüya bu durumu çok kötü halledecek.

Tribünden zorlanarak inmeye çalışsamda Rüya'nın kıza söylediğle içeri kaçmaya başlamıştı. Rüya'sa sakin ama hızlı adımlar atıyordu.

Tribünün içinden kurtulduğumda peşlerinden gittim. Ama Rüya çoktan kızı altına alıp dövmeye başlamıştı.

Kızın çığlıkları Rüya'nın yorgun yumruklarını daha sert atmasıyla artıyordu. Kız kanlar içinde yerde sürünürken Rüya ayağa kalkıp kızın ayağını kırmak için ayağını kaldırdı.

"Rüya yapma!" Bağırmamla Rüya ayağını indirmiş bana doğru yaklaşmıştı.

"Neyi yapmayım arkadaşım bunu mu?" Kıza doğru adım attıp ayağına basıp kırmıştı. Normalde ayağa bastığında kırılmazdı ama Rüya bunun tekniğini biliyordu.

Kız acı içinde kıvranırken Rüya'nın son söyledikleriyle bayılmıştı. Kızı kanlar içerisinde bırakırken Ceren'le çıkıp gitmişlerdi.

Ben ise karşı takımın hocasının yanına koştum. Kaybettikleri için üzgünce bir köşede otururken buldum.

"Hocam, oyuncunuz içeride kanlar içerisinde biri tarafından dayak yedi." Hoca dudağını kıvırdı, konuşmaya başladı.

"Haketti. O kim oluyor da Rüya Kurşun'a öyle diyor. O gelmiş geçmiş en iyi basketbolcu." Hocanın söyledikletiyle ağzım aralanırken gülümsedim. Kızın kanlar içerisinde gebermesi umrumda değildi, sadece öyle gözükmek istedim.

"..Sen kimin neyi oluyorsun yakışıklı?" Hocanın söylediyle duraksadım, ona döndüm.

"Rüya'nın bir dostu." Hoca gülümsediğinde yoluma devam ettim. Gün gelecek Rüya'nın sevgilisiyim diyeceğim, biliyorum ki sabrediyorum.

..Rüya okulu temsil eden sporcu olduğu için bugün izinliydi zaten sporcu olmasa da onun izni sonsuzdu. Karışabilen karışsın.

"Senin ki yine yok bugün." Berkay'ın söylediyle masalarına baktım. Emre ve Kuzey gözlerini kısmış tehditkâr bakıyorlardı.

"Basketbol maçından geliyorum bugün izinli." Berkay, Doğan ve Gökay benim takıldığım tiplerdi. Sakin ve kimseye karışmayan her gece birer kızla takılan okulun popüler çocuklarındandı.

"Abi sana kız yokmuş gibi birine taktın kafayı. Hayır yakışıklısın eyvallah da o kız gelir sana bakmaz. O kimseye bakmaz." Doğan'ın söyledikleriyle gözlerimi ona diktim.

"Sen karışma her halta işine bak. Bir bildiğim bir taktiğim var."

"Abi yemişim senin taktiğini Berat senin yüzünden kolundan oldu diğerleride ağır dayak yedi. Sahi sen onlara verecek parayı nereden buldun? Rüya'nın senle tanışcağını nereden biliyordun?" Gülümsedim ve kafamı iki yana doğru salladım.

"Döverken çok tatlıydı Rüya." Söylediğimle gülmeye devam etmiş ya da aptal aptal sırıtıyordum.

"Abi başlıyacağım senin Rüya'na bir köşede öldüreleceksin Aleyna ortada kalacak." Gökay haklı olabilirdi ama Rüya bana kıyamazdı çünkü onun babasına benzediğimi düşünüyordu.

"Takmayın beni bırakın hayatımı yaşayım sadece kısa süreliğine buradayım yakında oradaki çocuklar yerine ben ve başkaları olacak. Çünkü Rüya onların ne olduklarını anlayacak. Onları öldüreceğim ve Rüya'yı kollarımda bulacağım gün gelecek." Bizim tayfa beni takıntılı bir psikopat olarak görsede öyle olduğumu düşünmüyordum. Sadece aşkının peşine düşen delikanlıyım..

Bayan Mafya  (BİTTİ.)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang