•56. Bölüm• ➰Gözlerine Teslimim➰

18.9K 913 189
                                    

⭕VOTELEYİN ARKADAŞLAR⭕ GEÇEN BÖLÜM TAKİP SINIRI KOYDUM VE GELEN TAKİP 10, NEYSE BEKLETMEYİ HİÇ SEVMEM EĞLENCELİ BİR BÖLÜM OLMUŞTUR İNŞALLAH. SINIR▪▪▪150 VOTE 150 YORUM 15 TAKİP... HER NE KADAR KÖTÜ OLURSA OLSUN HER ŞEYDE EMEK OLDUĞUNU UNUTMAYIN SİZİ SEVİYORUM ♥♥

Rüzgar'a sımsıkı sarılmayı kesmiş yüzüne bakmaya başlamıştım. Gözlerimi kahverengi gözlerinden kaçırmıyor dediği gibi başını şişirecek sorular sormaya başladım.

"Peki sen bir gün ölüm eşiğinde olursam benim gibi olur musun?" Rüzgar ellerini pembeleşen yanaklarıma koydu, kafasını iki yana salladı. Sorduğum soruya olumsuz cevap verirken bir adım geri atmaya çalışsamda Rüzgar kendine çekmiş burnuma burnunu birleştirmişti.

"Senden daha kötü olurdum. Yakardım, yıkardım o iğrenç aletin sesi senin öldüğünü işaret edince çıkarırdım boşuna eğitimini aldığım silahı. İlk seni,bizi öldüreni öldürürdüm ardından kendimi. Yoksa nasıl tekrar birleşelim." Rüzgar'ın söyledikleri titrememe neden olurken Kaan konuştu.

"Bu anı bozuyorum ve bundan zevk alıyorum da abi ne oyuncu çıktı içimden gördünüz." Kaan'a dudağımı kıvırıp ona yaklaştım hatırlatması iyi oldu. Kaan Cenk'e çok başarılı bir iş yapmış gibi göz kırptığında elimi tebrik etmek için ona uzattım.

"Ya harcanıyorsun Kaan sen burada. Oscar ödüllük adamsın ve bunu bir başkasına aldım sen hakettin. Bekle cebimden alıp geliyorum." Kaan elimi sıkıp gülümsemeye başladı, elini bırakıp içeri doğru yürüdüm. Ona bir hediye verecektim tabiki de haketti.

Sıra sıra dizili olan mavi bidonların en küçüğünün kapağını açtım. İki tane örümcek bana gülümsediğinde asılı olan eldiveni alıp elime taktım. Örümceğin tekini yakalayıp canını yakmadan avuçlarımda kalmasını sağladım. Korku ne olduğunu birazdan görecek Kaan!

"Bu hediyeyi aslında başka biri hakediyordu sana vermezsem pişman olurum gözlerini kapa ve elini uzat." Saf Kaan gözlerini kapatıp ellerini açtı. Gerçekten bu ihtimali düşünmedi mi? Kaan'a aldığım en son hediye babamın ona vereceği arabaydı ki hediye diye kakalamıştım.

Açtığı avucuna arkamda sakladığım örümceği bıraktım. Herkes ağzını kapatıp gülmemeye çalışıyordu ki Kaan hareket etmeden bağırmaya başladı.

"Ellerime örümcek mi koydun? Koymadım de Rüya bittin sen." Kaan açtığı gözleriyle korkudan hareket edemiyor kollarına doğru yürüyen örümceği seyrediyordu. Tüylü örümcek Kaan'ın titremesine neden oluyorken kimse onada bir şey yaparım diye dokunmuyordu.

"Kaan abi gülümse." Aleyna açtığı kamerayla Kaan'ın beni kandırmasının cezasını çekiyordu. Kaan'ın kolundan giren örümcek tişörtünün içinde dolaşmaya başlamıştı.

"Abi zehirsiz değil mi bu ısırdı beni." Kaan bağırmaya başladığında adam kafasını olumsuzca salladı. Bende tişörtünün kaldırıp gezinen örümceği yakaladım canını acıtmamaya dikkat ettim.

"Rüzgar abi sevgiline söyle işi bırakıyorum." Kaan Rüzgar'a bağırırken örümceği adamın bana uzattığı mavi bidona bırakıp eldiveni çıkardım. Kaan Bartu'nun arabasına doğru ilerlediğinde kolundan yakaladım.

"İşi bırakıyorum derken? O zaman evinin arabanı her şeyini kaybedersin hem küçücük bir şakaydı oğlum abartma." Kaan tuttuğum kolunu kendine çekti. Ellerini beline koyup kaşını kaldırdı. Biraz ağır bir şaka veya intikam oldu ama Rüzgar konusunda çok hassaslaşmıştım.

"Komikti, tamam hakettim ve şaka komikti." Kaan gülmeye başladığında kollunu omuzuma koyup kendine yasladı. Herkes tuttuğu gülmelerini bırakıp kahkahalar atmaya başladı. Kaan'a iyi ders olmuştu.

Bayan Mafya  (BİTTİ.)Where stories live. Discover now