•31. Bölüm• ➰İlk işkencesi➰

21.8K 1.2K 24
                                    

🔴VOTELEYİN ARKADAŞLAR🔵

Depodan yavaş yavaş çıkarken Rüzgar meraklı gözlerle "Sahi Rüya Emre ve Ceren nerede?" Diye sormuştu. Omuzuna hafiften vurmuştum. "Hadi gel birlikte görelim." Gülümserken depodan çıkmıştık. Adamlarım hayret içinde bakarken yanımıza hızlıca gelmişlerdi."Efendim bir sorun yok değil mi?" kafamı olumluca salladım. "Ceren hangi depoda?" adamım biraz düşündükten sonra kulağıma adresi fısıldadı. "Merak etmeyin Rüzgar düşman değil bir süreliğinede yardımcım" Rüzgar dahil herkes "Yardımcınız mı?" demişlerdi bir ağızdan. Gülünç bir durum olsada tüm ciddiyetimle kafamı sallamıştım.

Arabama binmiştim ki Rüzgar'da ardımdan yanıma binmişti."Emrinizdeyim efendim." diye elini anlına götürmüştü. Yüzümde hafif bir gülümseme oluşsa da bunu Rüzgar'a göstermemiştim. Gülümsememi haketmiyor.

Depoya vardığımızda Rüzgar "Ceren kaç gündür burada" diye kimsenin bulamayacağı depoyu göstermişti.

"Sanırım 2 gün oldu." Rüzgar şaşkınlıkla çevreye bakarken arabadan inmiştik.

"Hadi görelim şu sürtüğü" önden hızlı adımlarla depoya girmiştim. Kapıda sadece bir adam vardı arka kapıda ise iki tane bir de çatıda nişancı her depoda veya mekanda böyleydi.

İçeri girdiğimde Ceren uyuyor gibiydi. Burası aşırı derece sıcaktı. Üzerimdeki ceketi bir kenara atarken Rüzgar kapıda "Rüya burasıda ne böyle cehennem." elimle içeri gelmesini işaret ettim. Üzerindekilerini bir bir atarken hırkası ve montu benim ceketimin üzerine fırlatmıştı. Rüzgar'ın ağzı kocaman açılırken Ceren'e bakıyordu. Üzerinde 4 mont giydirilmişti ve üzerine üç tane battaniye serilmişti. Sanki üzerine su dökülmüş gibi sırılsıklamdı. "Git gide senden korkuyorum Rüya" Rüzgar'ın sözleri üzerine bakışlarımı ona çevirdim. Kollarımı yukarı katlarken "Korkmalısın değil mi?" Rüzgar büyükçe yutkundu ve kafasını aşağıya yukarıya salladı.

"Ceren açıkmış olmalısın" Rüzgar kendine gelen Cerenle ilgilenmesi sinirimi bozmuştu. "Demek onu düşünüyorsun. Al bunu." gözüm sinirden seğirirken Rüzgar elimdeki sopaya bakıyordu. "Rüya bu ne? ne yapacağım?" Ceren'e gözlerimi çevirdiğimde Rüzgar kafasını olumsuzca sallayarak "Hayır olmaz yapamam." demişti. Elimdeki sopayı yavaşca indirmiştim. "Ona acıyor musun?" kafasını olumluca sallayınca sinirlenmem daha da artmıştı. Öyle olsun Bay ukala..

Elimdeki sopayı havaya kaldırarak Rüzgar'ın bacağına vurmuştum. Ayağını tutarken sızlanıyordu ki diğer ayağına vurmamla elimdeki sopayı tutmuştu. "Ne yaptığını sanıyorsun." diye üzerime doğru elimdeki sopayı tutmuş bir şekilde yürüyordu. Elimdeki sopayı bırakırken Rüzgar sopayı almıştı. "Rüzgar sen nasıl olurda bana karşı çıkarsın." belimdeki silahı Rüzgar'a doğrultmuştum. Rüzgar arkasını döndüğünde böyle bir harekete bulunduğum için pişman olmuştum ama nafile olan olmuştu. "Bana silahmı doğrultuyorsun Rüya. Beni vuracak mısın? Bunu mu istiyorsun." Ceren'nin üzerinde battaniyeleri fırlatırken elindeki sopayla var güçüyle Ceren'nin bacağına vurmuştu. Yüzümde bir gülümseme oluşurken "Devam et." diyebilmiştim.

Ceren acıdan sızlanıyordu ki bunu görmek bana zevk veriyordu. Rüzgar "Yeter Böyle vurmaya devam edersem hayatı boyunca yürüyemez." Gözlerinden adeta okyanus akıyordu Ceren'nin. "Ağlamayı kes ve sen acımayı bırak karşında Emre'nin sürtüğü var." İkiside şaşkınlıkla bakarken Rüzgar "Emre ha?" diyerek sopayı Ceren'nin bacağına sallamıştı. Kırılma sesi geldiğinde sol bacağının kırıldığını anladım. Rüzgar bir müddet donarken Ceren acıdan kıvranıyordu. Ben ise benden beklenecek hareketlerimle kahkahayı basmıştım. "Aferin Rüzgar bu işler için uygun bir adam olduğunu test etmiş olduk. Hadi şimdi şuradaki bıçağı ver." Ceren acıdan bağırırken Rüzgar arkasındaki masadan bıçağımı vermişti. "Şimdi montlarını çıkar." Tek tek montlarını çıkartırken "Benim canımı yakamayacağınızı öğrenemediniz mi ki o küçücük beyninizle planlar yapmaya kalkışıyorsunuz ucubeler." bileğinin üzerindeki dövmenin üzerine çarpı atarken "Bana bir daha sürtük deme." diye fısıldamıştı.

Bayan Mafya  (BİTTİ.)Where stories live. Discover now