•54. Bölüm• ➰Muğla➰

21K 978 291
                                    

⚫VOTELEYİN ARKADAŞLAR⚫ SINIR-> 135 vote + 250 YORUM -> Cumartesi yeni bölüm gelir ;) Jan purski dm cevap verdi instagram hesabının yorumlarını BARTU YAMAN diye çökeltelim ve mesaj panoma bir kaç bir şey yazmanızı istiyorum ss alıp bayan mafya hesabında paylaşcağım. HADİ MAFYANİSTLERİN GÜCÜ ADINA.

(5 gün sonra-Cuma..)
"Rüya o kaçıncı belge şeysin senin." Hocalar karneyi dağıttığından beri herkesin yüzünde bir pişmanlık vardı. Kaan'ında okulu bıraktığı içinde ayrı pişmanlık vardı.

"Bilmem öyle bu belgeleri kasamın içine bırakıyorum." Elimdeki takdir,onur, üstün başarı belgelerine baktım. Oturduğum masada sadece Rüzgar'la ben belge almıştım.

"Abi karnemi düzeltmişim. Sözünde duracaksın." Aleyna masamıza koşup nefes nefese oturdu. Rüzgar Aleyna'nın uzattığı karnesini alıp incelemeye koyulmuştu.

Rüzgar'a doğru eğilip Aleyna'nın merak ettiğim karnesine bakmaya başladım.

"Aleynacığım abinden ne istiyorsun? Karnen güzel gelmiş." Aleyna elini çantasına atıp bana bakmaya başladı Çıkardığı diş kolyeyi sırıtarak sallamaya başladı.

"Sen bana dünyanın en güzel hediyesini aldın.Yaren'in dişlerini. Seni seviyorum Rüya abla." Aleyna'ya göz kırptığımda Kaan araya girdi.

"Rüya görümcenle ne güzel anlaşıyorsun." Kaan'a bakışlarımı tehditkar olarak çevirdim. Her daim her konuda saçmalayacak Kaan bozuntusu.

Masadaki herkes kahkaha tufanı oluştururken Rüzgar eşsiz kahkahasını sergilemiyor sadece gülümsüyordu. Gözlerimin içine bakarak gülümsemesi beni heyecanlandırırken masadakilere döndüm.

"O zaman herkesin neşesini artıracak bir haberim var. Bavulları hazırlayın, Muğla'ya tatile gidiyoruz." Bu akşam yola çıkıp 3 gece orada kalacaktık. Bütün bu olanlardan sonra kısa süreliğine tatil iyi gelecekti.

"Muğla? Tatil? Bu akşam?" Aleyna'dan beklediğim mutluluk çığlığıyla Rüzgar elini Aleyna'nın ağzına götürdü.

"Aleyna cadısı bağırma. Zaten okuldaki herkesin gözü sabah akşam bizde." Cenk Aleyna'nın bu hallerine gülümserken Bartu kafasını telefondan kaldırmıyordu.

Kaan'sa buraya kız kesmek için gelmişti ki köşedeki bir kıza göz kırpıp duruyordu. Kızlar ise bacaklarını daha çok açarken daha fazla dayanamadığım için önüme döndüm.

"Hadi o zaman herkes hazırlanmaya." Aleyna ve Rüzgar bana taşınmışken Bartu ve Cenk İstanbul'dan gitmeme kararı aldıkları için benim sokağımda bulunan bir ev satın almışlardı.

Okulun önündeki beş tane farklı farklı son model arabalar vardı ki herkesin hayranlıkla baktığı arabalarıma ilerledik.

Rüzgar Aleyna'yla beni takip ediyorlardı ki evimin yoluna girmiştik. Yan yana sıralı lüks dairelerin en büyüğü ve en geniş alan kaplayan evimin bahçesine girdim.

Arabamın kapısının sesi yankılanırken Fuat'ın açtığı evimin kapısından girip Rüzgar'ların girmesi için açık bıraktım.

Aleyna odasın koşarak çıkarken peşinden gülümseyerek baktım. Ah şu kızlar, yeter ki tatil kelimesini duysun peki ben niye heyecan yapmıyorum?

"Neye gülümsüyorsun?" Rüzgar arkama geçip belime sarıldığında başını omuzuma koydu, gülümsemem daha çok yayılmasına neden oluyordu.

Normalde bizim dışarıda bir mafya olduğumuzu şu hallerimizi gören inanmazdı.

"İtiraf ediyorum biri gelip Rüzgar'la bu pozisyonda mutluluğu bulacaksın dese kafasına sıkardım." Rüzgar itiraflarıma güldüğünü hissederken konuşmaya başlamıştı. Sıcak nefesi boynumu gıdıklarken onu dinliyordum.

Bayan Mafya  (BİTTİ.)Where stories live. Discover now