27. Bölüm Tehlikeli haftan başlasın!

27.8K 1.3K 31
                                    

Multimedia>> Bora

Sabah koltukta üzerim örtülü bir şekilde uyanmıştım ki esneyerek koltuktan doğrulmuştum. Masanın üzerindeki ufak kağıt gözüme çarpmıştı.

'Fazla güzel uyuyordun kıyamadım'

Hafif bir gülümseme ile ayağa
kalkmıştım. Kıyamamış uyandırmaya ama boynum tutulmuştu. Yemek yedikten sonra uyuya kalmıştım ki Akşam yediğimiz pizza kutularının çöplerini temizlemişti.

Bugün cumartesi çok iş bekliyordu.Rüzgar'a bir sözüm vardı benimle bir hafta takılmak istiyordu o zaman başlasın.
Saat sabahın altısıydı ki Rüzgar'a mesaj attım.

"Sen beni uyandırmaya kıyamadın ama ben kıymak zorundayım hemen bana gel çünkü tehlikeli bir haftan başlıyor..."

Evet onun için tehlikeli bir hafta olacak. Kavgalar,adam dövmeler,uyuşturucu teslimatı, polisler,çatışmalar onun için fazla tehlikeli.
Ben düşüncelere dalmışken kapının caldığını duymamışım bile. Hemen hızlıca kapıyı açmıştım.

"Oha Ne ara hazırlandın da geldin"üzerine siyah tişört,deri ceket,pantalon giymişti. "Sen bu işi fazla ciddiye almışsın" kahkahalarım ile yüzünde hafif bir gülümseme oluşmuştu.Ne düşünüyordu da benimle takılmak istedi ki ama öğreneceğim.

İçeri geçip olduğunda fazla bir şekilde koltuğa yayılmıştı. Bu çocuğa bir özgüven gelmiş ama nereden gelmiş bilemedim. "Bekle bende hazırlanıp geliyim" diye sırıtarak odama çıkmıştım. Bende üzerime siyahları geçirip aşağı inmiştim. Rüzgar'ı baştan bir süzdüğümde "Aferin lan pembe, kırmızı giyip gelmemişsin yanıma yakışır giymişsin" diye kahkahalar atınca ayağa kalkmıştı. Cebinden çıkardığı güneş gözlüklerini takarak "Hadi gidelim o zaman" diye kapıya yönelmişti. Bende deri ceketimi ile arabamın anahtarını alıp dışarı çıkmıştım. "Atla benim arabayla gidelim" diye seslenince benim arabama yönelmişti."İlk durak neresi" diye soru yöneltince
"Dün barda olaylar olmuş bir kontrol edelim. Öğlende şirketteki işlere bakarız. Gece de uyuşturucu teslimatı var." Diye arabama binmiştik ki "Biraz tehlike biraz aksiyon fazlasıyla süper bir hafta beni bekliyor" gözlüğünü çıkartmıştı. Fazla havalı olduğunu sanmakta haklı ne olsa bir hafta benimle takılacak."Alışma sakın bu havalara sadece bir hafta" diye Arabayı çalıştırmıştım dediğim gibi ilk bara uğrayalım.

Bara geldiğimde kapıdaki görevlilerin birine arabamın anahtarını vererek küçüklüğümden beri burada çalışan Kerim abiye kafamla selam vermiştim.
İçeri geçtiğimde mekan darma duman olmuştu. Etrafı süzerken garsonlardan biri gelmişti. "Efendim hoşgeldiniz. Bora beyi çağırıyım mı ?" demesiyle kafamı olumlu bir şekilde sallayıp benim olan özel masaya oturmuştum. Bora burayla ilgilenen adamlarımdandı. Babası ölünce babama sığınmıştı ki babamın güvenini kazanmıştı. Ben yokken buraları ona emanet ediyordum. Mekan ne kadar benim olsada burayı sürekli işletemeycek kadar yoğundum.
Bora gülümseyerek yanıma geliyordu ki Rüzgar'ı görmesiyle gülümsemesini yarıda kesmişti. "Hoş geldiniz. Dün ki olaylardan dolayı mı buradasınız Rüya Hanım" ayakta duruyordu ki kafamla oturmasını işaret etmiştim. "Evet dün neler oldu bilmek istiyorum" dememle konuşmaya başlamıştı. "Her zaman ki olaylardan biri sanıyordum ki mekanın bu kadar mahvolacağını düşünmemiştim. Adamlarını yakaladılar şuan depoya götürdüler. Burayı halletmek en fazla bir günümüzü alır." demesiyle ayağa kalkmıştım. "Daha sık gelip kontrol edeceğim buraları. Ben gidiyim benim mekanımı dağıtacak kadar cesareti olan adamın hasabını çekiyiyim" dememle Rüzgar'da peşimden gelip beraber mekandan çıkmıştık. "Şirket iptal bol kanlı bir gün olacak." dememle Rüzgar "Kimin yaptığına dair bir tahminim var" yüzündeki nefret dolu bakışlarıyla bir yere kitlemeşti. "Kim olabilir ki " arabam getirmişlerdi ki "Çağatay KURT" demesiyle duraksadım. Haklı olabilirdi. "Umarım o değildir bu sefer dövmekle kalmam" arabama bindiğim an son hızda depoya sürmüştüm.

Bayan Mafya  (BİTTİ.)Where stories live. Discover now