•51. Bölüm• ➰Kaan➰

19K 982 302
                                    

⚫VOTELEYİN ARKADAŞLAR⚫
EN SEVDİĞİNİZ KARAKTER KİM HERKES YANIT VERSİN LÜTFEN BENİM Kİ NE KADAR RÜZGAR BAŞROL OLSADA KUZEY~AŞKININ PEŞİNDEN SONUNA KADAR GİTTİ DELİKANLI RÜYA'YI TANIDIĞINDAN BERİ AŞIK❤❤ PAZARTESİ YENİ BÖLÜM GELSİN DİYENLER +100 yorumunuzu bekliyorum.

"Abi sonra bu Dursun Temel'e bir lafı geçirmiş." Kaan odada ki herkesi Temel fıkralarıyla çoştururken ağzım aralanmıştı.

Bartu'dan daha kötü ve iğrenç espiri yapacak biri varsa o da Kaan'dır!

"Kaan? Senin burada ne işin var?" Herkes gülerken kendimi koltuğa attım yoksa Kaan bizimle takılmayamı karar verdi.

"Baktım Emre ve Kuzey yok. Yanında artık bu delikanlılar var geldim. Bilirsin onları sevmem." Cenk ve Bartu Kaan'a gülmeye devam ederken zorlada olsa sırıtmaya başladım.

"Bilirim sürekli kavga ederdiniz." Bartu yanıma yaklaşırken ona doğru gülümsemeye çalışarak kolumu uzattım.

"Bir tansiyonumu ölç. Kaan işleri uzaktan iyi hallediyordu şuan bizimle takılacağını söylüyor." Kaan defalarca benim işlerime yardımcı olmuştu ve hala oluyordu. İşinde mükkemeldi ama espiri konusunda berbattı.

"Bak görüyorsunuz sevincinden tansiyonu düştü." Kaan benim bugün ki süprizim olurken Rüzgar yanıma oturdu.

"Rüya şuan Kaan'la ilgili düşündüklerinde haklısın. 2 senedir tanışıyoruz hayattan soğuttu." Kaan burnunu kırıştırırken arkasına daha çok yaslandı.

"Cenk benimle gelsene sen bi." Ayağa kalkarken Cenk peşimden gelmeye başladı. Mutfağın kapısından girdiğimde Cenk'te girmişti.

"..Kapıyı kapat duymasınlar." Cenk mutfağın kapısını kapadıktan sonra sandalyeye oturdu ben de tezgaha yaslanmıştım. Ne söyleyeceğimi merakla bekliyordu ki söylemem için gözünü kırpıp kafasını salladı.

"Cenk iki gün sonra Aleyna'nın doğum günü. Senin organize etmeni istiyorum." Cenk ayağa kalkıp bana doğru yaklaştı.

"Aklında yine şeytani bir plan mı var?" Cenk dudağını kıvırdığında kafamı iki yana doğru salladım. Ona bu kadar ceza yeter.

"Cenk, Aleyna o kazadan sonra psikolojisi çok bozulmuş. Bu doğum gününde onun bir ailesi olduğunu göstermek istiyorum." Cenk elini omuzuma koyup omzuma yasladı.

"Sırf senin için bu görevi üstleniyorum." İçten içe gülümserken Cenk'in omuzundan doğruldum, sırf benim içinmiş tabi Kaan'da iyi espiri yapıyordu.

"Rüya?" Rüzgar'ın sesi ile mutfağın kapısını açtım. Rüzgar ikimize tek kaşı kalkık bakarken Cenk aradan sıyrılıp içeri geçti.

"Bir şey mi oldu?" Rüzgar'ın şüpheci gözlerine bakarken gözlerimi devirdim. Cenk'ten bile kıskanıyor mu? Olamaz.

"..Rüzgar geç şuraya duymasınlar geç." Rüzgar'ın kolunu tutup içeri çektim. Kapıyı kapatıktan sonra sorgucu gözlerine baktım.

"..Aleyna'ya süpriz parti yapacağız. Organizasyonu Cenk'e üstledim. Her şeyi ona yaptıracağım bir işe yarasın." Rüzgar fikrime gülümserken kollarını açtı. Yarasına dikkat ederek bedenine kollarımı sardım.

"Gençler mercimeği fırına mı veriyorsunuz?" Kaan mutfak kapısında her zaman ki gibi iğrenç manalı konuşurken Rüzgar'dan ayrılıp Kaan'ın üzerine yürümeye başladım.

"Kaan bittin sen." Kaan oturma odasına doğru geri adımlar atarken ben üzerine doğru yürümeyi kesmemiştim.

"Rüya ne dedim ki ben şimdi? Rüya." Yumruk yaptığım elimi kaldırmış Cenk'in arkasına saklanmış Kaan'ı çekiştiriyordum.

Bayan Mafya  (BİTTİ.)Where stories live. Discover now