♣Yirmi Dördüncü Bölüm♣

28.1K 1.3K 42
                                    

Babamın eve geldiğinde sürekli yorgun olduğunu söylemesine rağmen akşama kadar oturduğu için inanmıyordum, şimdi ise babamın ne kadar yorulduğunu anlıyorum. Yorgunluktan kafamı kaldıramıyorum.

Komidinimin üzerindeki saati kendime doğru çevirdim. Saat yediyi geçiyordu ki bugün anneme Almanya'ya gitmem gibi gereken planlarım vardı.

Başımın ağrısı yüzünden elimle alnımı sıktım diğer elimle de sırtımı tutup ayağa kalktım.

Komidinin üzerindeki telefonu cebime atıp odamdan dışarı çıkmaya başladım, bir ilaç içmeliydim yoksa başımın ağrıması geçmeyecekti.

Başımı tuta tuta merdivenlerden adım atmaya başladım. Ben bu baş ağrısıyla Almanya'ya gidecektim ki normalde Ceren'le planımız vardı. Uçakla bir kaç saatte oradaydık, şimdi ne yapacağımı bilmiyordum.

İlaçın ardından içtiğim suyu tezgahın üzerine bırakıp cebimden çıkardığım telefondaki mesajları okumaya başladım.

Kimden:Ceren

Beni affetin mi Rüya? Özür dilerim dediklerimden dolayı. Annenin yanına tek mi gideceksin?

Kendimi koltuğa bıraktığımda gülmeye başlamıştım. Tek mi gideceksin derken nasıl da korkmuş, yanımda Rüzgar olur diye. Ceren'in mesajına yanıt vermek yerine yeni mesaj oluştur kısmına tıkladım.

Kime:Rüzgar

Akşam Almanya için yola çıkıyorum. Annemin yanına istersen sende gel.

Ceren'in çenesini çekmemek için uçağı tercih ederdim ama şimdi Rüzgar'la gidecektim belki bu sefer uzun yol için arabayı tercih ederdim.

Kimden:Rüzgar

Şaka yapıyor olmalısın peki neden ben Ceren'le barışmadın mı hala?

Rüzgar'ın yazdıklarına gözlerimi devirdim. Bir kere de tamam de! Hep bir merak hep bir hesap!

Kime:Rüzgar

Soru sorma geliyor musun gelmiyor musun? Tek gitmek istemiyorum. Yol arkadaş lazım Kuzey'in işi var diğerlerin canı ceheneme..

Yazdıklarımı baştan okuyup yanıtla kısmına dokundum. Yollar sıkıcıydı bunda haklıydım ama bir yol arkadaşına ihtiyacım yoktu. Rüzgar'ı Ceren'in kollarından alıp götürmek için bir bahane..

Kimden:Rüzgar

Hazırlanıp bir kaç saate oradayım :)

Rüzgar'ın mesajını ekrandan kapatıp Ceren'e mesaj atmak için girdim. Bakalım Rüzgar'la yola çıktığımda nasıl kudurup ağızlarından köpük akıtıcaklar.

Kime:Ceren

Rüzgar'la gidiyorum.

Şimdi yola çıksam akşam anca annemin yanında olurdum çokta durmayacağım için ayağa kalktım. Başımın ağrısıda geçmişti, arabayı kullanabilirdim artık.

Duşa kabininin içine adım attığımda suyu açtım, vücudumu sıcak suyun etkisine bıraktım. Başımın ağrısı yok olurken pek bir yorgunluğumda kalmamıştı.

Yorgunluk, bunu babamın ölümünden beri hissediyordum. Ne yaparsam yapayım geçmiyor aksine daha da şiddetleniyordu. Oysa babamın yanında asla yorulmazdım, Rüzgar'ın yanında olduğu gibi..

Rüzgar sanki babamın ruhu onun bedeninde hayat bulmuş, benim ağlamalarıma dayanamayıp geldiğini düşünüyordum. O sıcak gülümsemesi babamı sadece andırmıyor o geldiğini sanıyordum. Bunu gördüğüm ilk günden beri hissediyorum.

Bayan Mafya  (BİTTİ.)Where stories live. Discover now