•53. Bölüm• ➰İstanbul➰

18K 984 405
                                    

⚫VOTELEYİN ARKADAŞLAR⚫
SINIR-> 125 vote -> 160 yorum-> GEÇERSE BÖLÜM PERŞEMBE GÜNÜ GELECEKTİR. SİZİ SEVİYORUM MAFYANİSTLER ❤❤ HEDİYE BEKLEMEDİĞİNİZ BİR ŞEYDİ DEĞİL Mİ?

"Alabileceğin en güzel hediye bu olacak Aleyna." Cenk terasta daha çok Aleyna'ya yaklaştığında onları dinlemeye devam ettim.

Rüzgar'ın kollarından sigara içeceğim diye ayrılsamda Cenk'in yapacaklarını merak ediyor ve ona destek olmalıydım. Bir ablası olarak.

"..Ankara'ya dönüyorum gecenin en güzel haberini söylüyorum sana sevin." Cenk Aleyna'dan uzaklaştığında cebinden sigara çıkarmıştı.

"Ankara'ya mı dönüyorsun? Benim yüzümden mi?" Aleyna dolan gözlerini saklayamazken Cenk bunları görmüyor Aleyna'ya arkasını dönmüş sigarasını içiyordu.

"Hayır senin yüzünden değil. Belki babamdan ayrılırsam, uzaklaşırsam mutlu olurum dedim. Burada daha mutsuz oldum, gitmeliyim. Sevinsene gidip dans etsene durma." Sigarasını bitirdiğinde aşağı attı ve bağırmaya başladı.

"..Hafızama kazı hadi gideceğim için mutlu olduğunu." Aleyna soğuktan titrerken gözleri daha çok dolmuştu.

"Gitmesen." Aleyna'nın söyledikleriyle Cenk Aleyna'ya döndü. Aleyna'nın dolan gözleriyle titrediğini farkederken ceketini çıkartıp Aleyna'nın omuzlarına bıraktı.

"..Gitme kal burada. Alıştım ben sana." Cenk Aleyna'nın dolan gözlerine bakarken biraz daha ona yaklaştı.

"Prensesimiz aşık mı olmuş?" Cenk Aleyna'nın burnuna dokunduğunda Aleyna kafasını eğip gülümsemişti. Bu halleri bana o kadar güzel geliyordu ki kamerayı açmış baştan aşağı kaydetmiştim ve kaydetmeye devam ediyordum.

"..Buradan beni sevdiğine dair haykırabilir misin?" Aleyna titreyen bacaklarını hareketlendirip demirliklerden tuttu.

"İstanbul sana sesleniyorum. Ben bu gıcık çocuğa kalbimi çaldırdım. Söyle ona Ankara'da değil aradığı mutluluk, İstanbul'da." Aleyna haykırırken omuzların üstünde Cenk'e dönüp gülümsedi.

Cenk'te Aleyna'nın yanına ilerleyip kollarının arasına aldı.

"Buldum mutluluğu ben. Bir yere gitmiyorum İstanbul." Arkamda hissetiğim kişiyle arkamı dönmek istemedim ki bağırmasıyla derin bir nefes alıp verdim.

"Sebastian sen de beni duy. Şu ayarlayacağın kız işi ne oldu?" Kaan bağırırken Cenk ve Aleyna bize dönmüştü ki telefonu hemen cebime sıkıştırdım.

"Rüya abla?" Bizde terasa çıktığımızda Kaan sigara paketini bana uzatıp kendi de bir dal sigara aldı.

"İçeride başımız şişti bizde biraz hava alalım dedik. Gençler siz hayırdır?" Aleyna Cenk'ten uzaklaşırken ceketini Cenk'e uzattı.

"Ben aşağı insem iyi olur. Abim beni göremezse endişelenir." Aleyna topukluluklarıyla adımlarını hızlandırmaya çabaladı.

Cenk arkasından gülümserken Kaan Cenk'in omuzunu sıkmıştı.

"Oğlum ben seni uyarmadım mı? Niye gittin Rüzgar'ın kardeşine aşık oldun?" Kaan aptal aptal konuşurken Cenk bileğimi tutup kendine çekti.

"Ben de ablamı vermiyorum hadi bakalım." Cenk'e kaşlarımı çatarak baktığımda bileğimi bırakmıştı.

"Bensiz neler yapıyorsunuz?" Rüzgar terasa girerken Cenk'in yutkunduğunu Kaan'la duyduk ki birbirimize bakıp gülümsedik.

"H-hiç bir şey yapmıyoruz abi." Cenk kekelerken Rüzgar'da sigara yakmıştı. Beni kollarına alırken Cenk'e döndü.

Bayan Mafya  (BİTTİ.)Where stories live. Discover now