♥On Dokuzuncu Bölüm♥

26.7K 1.5K 174
                                    

⭐VOTELEYİN ARKADAŞLAR⭐
Keyifli okumalar Yorum bırakmayı unutmayın Beni takip edin lütfen

Emre'den

Rüya Kurşun benim için kim miydi? Rüya Kurşun nasıldı? Kendime bu soruları defalarca sordum ve cevap hiç değişmedi.

Rüya'yı bildim bileli mızmız şımarık bir kızdı ve ben bu durumdan hep nefret ettim.

Onunla konuşmak ve oyun oynamak benim için işkenceydi ama babası babamın patronu olunca babam arkadaş olmamı söylerdi.

Babası her dediğini yapar,şımartırdı Rüya'yı. Şımarıklığı hep arkadaşlığımıza yansıtması kendiden soğutması için geçerli bir sebebti. Sadece babası değil babamda kendi kızı gibi Rüya'ya tapıyordu bazen bir oğlu olduğunu unutuyordu.

Ben ne kadar böyle düşünsemde Kuzey böyle düşünmediğini söyler aksini iddia ederdi.Kesinlikle Kuzey bir şeyler saklıyordu. Ama Kuzey'de Ceren'de umrumda değildi. Arkadaşlıkmış? Aşkmış? Bu duygular her zaman palavra.

Rüya'yı Rüzgar konusunda uyarsamda beni dinlemek yerine suçlar uzak durmamı söylüyor. Hala nasıl arkadaş teklifi etti o çocuğa anlamış değilim.

İşte Rüya her zaman kendi bildiğini okur herkesi ezer geçerdi. Bahsettiği arkadaşlığımızıda her zaman ezerdi. Sadece babasının sözünü dinler ona uyardı. Babasının ölümünden sonra o çocuksu o mızmız Rüya gitmiş yerine olgun Rüya gelmişti. Bu halleri çocuksu hallerinden daha çekici geliyordu. Ama bir o kadar da acımasız olmuştu.

Adamlara yaptığı işkencelerden zevk alıyordu ki küçükken bebeğinin kafasını kopartıp kahkaha atardı aslında Rüya psikopat olmak için babasının ölümünü bahane etti.

Ama hayvanlara ve çocuklara her zaman vicdanlı davranıp yardım ederdi. Bu huyunu özel olmadıklarına söylemez saklardı. Saklamasının bir neden yoktu, sadece kimse onun bu tarafını ilgilendirmediğini düşünüyor.

Rüya'yla son zamanlarda fazla kavga ediyor küsüyorduk ve bu durum babamın kulağına gidince bir de babamla kavga ediyordum.

Sürekli aynı lafı söylerdi. "Sokakta dilencilik yapmak istemiyorsan Rüya ile anlaşıcaksın." der beni sürekli tehdit ederdi.

Ama bu Rüzgar her şeyi bozdu. Onun güvenilir olmadığını hatta Rüya'nın parasının peşinde olduğunu düşünüyordum ama aptallık yapıp her yaklaşan erkeğe yaptığı işkenceleri bu Rüzgar'a yapmıyordu. Sürekli onunla beraber takılıyordu. Onunla takılmasından rahatsız oluyordum. Rüya'da belki babasına benzeyen Rüzgar'a gönlünü kaptırmıştı.

Sabah silah sesi ile uyandığımda Rüya'ların evi gözüktüğü için camdan Rüya'ların evine baktım. Bir kaç adam Rüya'nın evine saldırınca sırıtarak içeri geçtim. Oldukça yavaş şekilde hazırlandım. Sesler kesilinince tekrar cama baktığımda adamlar ortalıkta yoktu.

Islık çalarak evin merdivenlerden inerken evi temizleyen kadınlar saygıyla bana döndüler.

"Emre Bey kahvaltınız hazır." dediklerinde kafamı sallayıp kahvaltı istemediğimi belirttim.

"Az önce Rüya Hanım'ın evinde bir çatışma çıktı." Aptal sanki görmemişim duymamışım da söylüyor.

"Ne olamaz o ses Rüya'lardan mıydı? " Endişeliymiş gibi davrandım ve adımlarımı hızlandırdım. Ne yani Rüya ölse canıma minnet bütün her şeyi bana kalır ya da annesine. İkisinin de ölümünü zevkle izleyeceğim.

Rüya'ların kapısını yumruklayarak çalmıştım ayrıntı kullanmalıydım değil mi ? Rüya kapıyı açtığında sanki merak etmiş gibi üstüne atladım. Ama salona girdiğimde Rüzgar'ı görmem beni sinirlendirmişti.

Tam Rüya tekrar avuçlarımın içinde diye mutlu olurken o köpek Rüzgar buradaydı, onu görünce sinirlerim bozuluyor.

Bir de bana dikleniyordu, salladığım yumruktan kaçmasına şaşırırken attığı yumruk burnumun sızlamasına neden oldu. Bu çocuk bu kadar güçlü müydü?

Atacağım yumruğu Rüya'nın araya girmesiyle erteledim işte Rüya her zaman ki gibi bir başka yere sürükledi, tehditler savurdu ve sonunda kovdu.

Bunu yaptığına pişman olacaksın kraliçe...


Bayan Mafya  (BİTTİ.)Where stories live. Discover now