Mavi

627 54 11
                                    

Öncesinde...

Sherry de arkasına dönüp Medusa’yı heyecanlandıran şeyi görmek istedi.

“Polis kulübesi mi?!?”

(Mavi)

Medusa kulübenin etrafında dolaştı. Kapıyı zorladı. Ama içeri giremiyordu. Sherry de onu izliyordu. 

“Kimsin sen? Kimsiniz? Nedir bu? Neden burada? Nasıl buraya ışınlandın! “

Medusa sayıklar gibi bağırıyordu. Sherry o sırada birinin omzuna dokunduğunu hissetti. 

“Şşş.”

Susmasını işaret etti çizgili takım elbiseli adam. Koşmasını istedi. Ters yöne doğru. Sherry odanın dışına çıktı. Ama gitmedi. Çünkü adamın videodaki adam olduğuna emindi. Kenara gizlendi. Kapıdan içeriyi gözlemeye karar verdi. Tüm zihinler arka planda bağırıyordu adeta.

“Çık. Çık. Çık. Diz çök gücüm karşısında! Korkak. Korkak. Korkak.”

“Bana mı seslendin?”

Medusa büyük bir hışımla ardına döndü. Başını hafifçe eğdi. Yılanları garip bir açıyla havada duruyordu. Anlamaya çalışır gibi garip bakıyordu. Sıska adam devam etti.

“Bana genelde korkak demezler gerçi. (Gözlerini odanın başka tarafına doğru devirdi. Ses tonu biraz düştü.) Beni gördüklerinde daha çok ‘İmdat’ derler. Sen istersen ‘korkak’ demeye devam edebilirsin. İsimlerin bir önemi yok, önemli olan anlaşmamız.” 

Cümlenin sonunda göz kırpmayı ihmal etmemişti. Sherry adama git gide daha çok ısınıyordu. Medusa hafif eğilerek yaklaştı.

“Kokunu alabiliyorum. Şşş... Heyecanlanmayın bebeklerim. O da gidecek! En güçlü ben olacağım.”

“Sen… Medusa ırkı yok olmuştu.”

“Shada’da hapsoldum yüzyıllarca. Senin ataların hapsetti. Bir de gözlerimize bakamasınlar diye taşa çevirdi, yılanlarımızı kafamıza ekti. Artık bakma şerefine erişen her şeyi taş yapıyorum. Özellikler de Zaman Lordlarını. Hepsi aynı. Hepsi üzgün ve utanmış. Ağlayan Meleklermiş. Şeytansınız hepiniz.”

“Onlar birer Zaman Lordu mu?”

“Zaman Lorduydular. Artık benim koleksiyonuma aitler. Hepsinin bilinçlerini emdim. O beğenmediğiniz yılanlarım sizin son çığlıklarınızla beslendi. Siz… Yüce ırkı dize getirdim. Hepsi kaybolan bilinçlerini geri getirebilmek için göz kırptığınızda, bakmadığınızda usulca yanınıza geldi. Bulduklarını geçmişe gönderdi. Doğan enerjiyle hayatta kaldılar. Hayatta kalabilmek için başkalarına ihtiyaç duydular. Ve yine hayatları mahvettiler. Geçmişe gönderip ölmenize izin verdiler. En kutsal yasalarından birini çiğnediler. Bilinçli bireylerin zamanını değiştirip psikolojik rahatsızlıklara neden oldular. Çiğnedikleri yasa onları yavaş yavaş psikopat birer katile dönüştürdü. Kötüleştiler. Kötüleştiler. Kötüleştiler.”

Sherry’nin başına korkunç bir ağrı saplanmıştı. Bu kadar çok zihni kontrol altında tutmak gittikçe daha zor oluyordu. 

“Sanırım ruhsal problemler yaşıyorsun, Medusa. Senin tedavi edilmen gerek. İzin ver, yardım edeyim. ”

Histerik kahkahası kulaklarının çınlamasına neden oldu.

“Kim demiş bir doktora ihtiyacım olduğunu? Tek ihtiyacım olan seni yok etmek. Kendi ırkını yok eden haini ortadan kaldırmak. İşte, o zaman en güçlü ben olacağım.”

Doctor, Who Am I? | Türkçe | DWHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin