2.Sezon - Sanal Evren

229 23 16
                                    

Medyada DYLAN'ı görebilirsiniz.

Ayrıca genel bir fragman da var. Büyük ihtimalle karmaşık gelecek ama bölümleri okudukça anlaşılır olacaktır. Fragmanda Dylan gözlüklü değil. Ya izleyin işte :D Karman çorman bişi ama :D Sadece Spark, Dylan, Mary, Luke var. Doktor yok. Çünkü Doktor'u tanıyoruz zaten :D Amaç diğerlerini de tanıyın benimseyin.

SANAL EVREN

Luke Doktorla birlikte ilerlerken Dylan Anna ile birlikte geride kalmıştı.

-Yani... İkizsiniz öyle mi?

-Bence de.

-Ne, sence de?

-Bence de ikiz değiliz. Aslına bakarsan biyolojik testler de benim büyük olduğumu söylüyor. Kemik testi falan. Ama nedense Luke ikiz olduğumuz kanısına çok alıştı. Belki de en mantıklı açıklama budur. Eğer doğumlarımız arasında fazlaca zaman farkı olsaydı, diğeri doğana kadar beyninin yarısını mı kullanıyor olacaktık? Bence de arada dakikalardan daha uzun bir süre var ama bu teoriyi çürütemiyorum işte. Sen ne dersin?

-Ben Luke daha büyük sanmıştım.

Gülümsediler. İlerlemeye devam ederken Anna birden Dylan'ın önüne geçti.

-Bekle! Ben burda büyük bir problem görüyorum. İkinizin bir konu üzerinde nasıl farklı fikirleri oluyor?

-Bu bir problem değil. Normal bir yapışık ikizleri düşün, ki yapışık olmak normal bir durum değil, ki konumuz normalliği tartışmak da değil, her neyse. İşte normal olmayan ama şuan ki duruma göre normal gözüken bir durum; Dolaşım sistemini ortak kullanan ikizler. Kan aynı sistemin içinde dolaşıyor. Ama aynı yerde değil. İkisinin de farklı kol damarları var ama diğer kolları ortak damar sistemine sahip. Ki bu çok saçma bir örnek oldu.

-Diyorsun ki, sinir sistemlerimiz ortak bu da aynı anda aynı şeyleri düşünmemize ve yapmamıza neden olsa da yine ikimizin de kendimize ait karakterlerimiz var.

-Bunun gibi bir şey. Aslına bakarsan ben bu kadar iyi ifade edemezdim.

-Biraz önceki örneği veren kişi sen olduğundan, iyi ifade edememen normal bir durum. Ha bir de... Söylediklerinin tek kelimesini bile anlamadım. "Normal" dışında.

-Sadece... Unut gitsin şu örneği olur mu?

-Ne örneği?

Dylan işaret parmağı ile Anna'yı işaret ederek göz kırptı.

-Seni sevdim.

Dylan'ı taklit ederek parmağını ona doğru uzattı;

-Ben de seni sevdim.

Tardise varmayı başardıklarında Doktor'un da benzer sorularla Luke'u sıkıştırdığını fark etti. Doktorun yüz ifadesi Tardisin kalabalıklaşacağının kanıtıydı.

*** (BİRKAÇ MACERA SONRA) -Zaman Tardis'te macerayla ölçülür.-

-Bu şeyi uçurabildiğinden emin misin?!?

Luke'un sesi Tardis'in çığlıklarını bastırmaya çalışıyordu.

-Elbette! Yüzyıllardır kullanıyorum!

-Yani her şey kontrolün altında?

-Tabii ki! Neden olmasın ki?

-Geçen sefer de öyle demiştin! Ve adını dahi hatırlamadığım bir gezegene düşmüştük!

-Ama eğlenceliydi, değil mi?

Luke sinirli yüz ifadesiyle bir şey söylemek için Doktor'a doğru yönelse de düşüşün birden sonlanmasıyla yere yığıldı. Düşüşün etkisi hepsinin yere düşmesine neden olmuştu, Doktor hariç. Dylan belini ovuşturarak ayağa kalktı. Luke sinirli ifadesiyle Doktor'a bakıyordu. Doktor sırıtarak;

Doctor, Who Am I? | Türkçe | DWHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin