2.Sezon - Karmaşa

112 18 22
                                    

Öncesinde...

-Birbirimizi öldüremiyoruz.

Gülüştüler. Geçirdikleri son saatlerde her şey öyle karışmıştı ki, bir sonraki an ne olabileceğini ikisi de tahmin edemezdi.

Dudakları buluştuğunda, dengelerini kaybedip nehre yuvarlandılar. Nehir akmayı bırakınca sadece bulut geride kaldı. Bulut yumuşacık bir yatağa dönüşürken, etrafları karardı ve ağaçların kan yaprakları perdeye dönüştü.

KARMAŞA / YENİ BÖLÜM

Luke ve Mary uyanalı birkaç hafta geçmişti. Doktorun rejenerasyonu duraklamış ve eski görüntüsünü ondan almamıştı. Bunu şaşkınlıkla karşılasa da, rejenerasyonun asıl bedene ait olan bir yansıma olduğunu fark etmişti. Çünkü bu Doktor'un bir geleceği olamazdı. Yalnızca yansımadan ibaretken yeni bir görüntüye kavuşma ihtimali ona oldukça düşük geliyordu.

Luke şaşkınlıkla ona bakan Doktor'a döndü.

-Ne oldu?

-Biraz önce hiçbir şey kullanmadan zamanda sıçrama yaptığını söylüyorsun.

-Evet.

-Ama bu imkânsız.

-Değil. Zaman Lordu sayılırım ben de!

-Hayır, türünle alakalı değil bu Luke! Fiziksel olarak imkânsız. Bedenin koruyucu bir katmana sahip değil. Sana o koruyuculuğu sağlayan herhangi bir alet yok. Manipülatör bile riskli bir girişimdir.

-Demek ki bedensel olarak baya güçlüymüşüm

-Dalga geçme ben ciddiyim. Hadi onu geçtim, zihinsel olarak da imkânsız. Tüm zaman ve mekânı kafanın içinde bulunduramazsın. Aklından geçirip zamanın içinde ışınlanamazsın. Zihnin bunu kaldırmaz.

-Doktor... (bıkkınlıkla nefesini verdi.) Fiziksel olarak kaybolmadım zihnim geçmişe ışınlandı. Doktor benim normal biri olmadığımı biliyorsun, değil mi? Hani şeytan bir erkek kardeşe, kraliçe bir kız kardeşe ve güç manyağı bir anneye sahibim ben ya? Benim zihnim rüyalar arasında dolaşmamı sağlayan bir zihin. Üstelik benim zihnim başka bir zihni bastırdı. İki bedeni aynı anda yönetti. Ve bir de bilinç üstü bir haldeyken, kız kardeşim Dreyleam Kraliçesi ve tek Zaman Lordu tarafından hayata döndürüldüm. Zaten ben doğarken DNA'm özellikle oluşturulmuş. Sırf Dylan'ı etkisi altına alabilecek kadar güçlü olsun diye. Zaman Hırsızları'ndan, Daleklere her ırkın DNA'sından örnek alındı. Ben annem için en büyük eseri olacaktım. Ancak Dylan'ın hesapları dâhilindeki kadar harika olmaması beni feda ettirmesini gerektirdi. Mary bile ırkımızın en üst düzey özellikleri ile donatıldı. Ve sen hala normal bir şeyler olmasını mı bekliyorsun?

-Bekle bir saniye. Şu DNA kokteyli sadece Dylan için yapılmamış mıydı?

-Hayır ona sperm kokteyli yapıldı. Babası karman çorman DNA'ya sahip oldu. Dylan bunun yalnızca yan efekti... Dylan planının fiyasko olmasından sonra annem bir daha böyle bir şeye kalkışamazdı. Benim tamamen kontrol altında olmam için DNA'm özel olarak hazırlandı. Ellerinde o kadar büyük bir teknoloji yoktu tabii... Sadece aldıkları örnekleri DNA'ma enjekte ettiler. İşte, bir kısmını kabul etti bir kısmını pasife aldı. Tabii hangileri onu bilemiyorum. Yani bu yalnızca senin o kafana geçirdiğin aletle beni uyandırmanla ilgili değil.

Mary konunun giderek sıkıcılaştığını fark edince araya girdi.

-Şimdi, Luke sen Dylan'ı mı kovalamayı planlıyorsun?

-Daha çok etkisiz hale getirmeyi planlıyorum.

Doktor şüpheli bakışlarını ona çevirdi.

-O nasıl olacak?

Doctor, Who Am I? | Türkçe | DWHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin