2.Sezon - Kraliyet Ailesi

152 22 7
                                    


Arkadaşlar bölümü okuduktan sonra 2.sezona ait olan, bir önceki bölümdeki fragman, Kraliçe Mary bölümündeki karakter videosuna bakarsanız sahneler şimdi anlamlı gelecektir :)

Fragmanı ilerde tekrar tekrar izletcek size :D :D
Bölümü ithaf edemedim mobilden ama;
@MusicHeartDance ' a gelsin :))

Öncesinde...

-Borular... Burası sanal evrenin ana kontrol odası. Gaz boruları tıkanmış. Gaz borularında birikme patlamaya neden olur. Büyük bir patlamaya. Patlama olursa, burada hapis kalabiliriz. Evren çöker.

...

-Çabuk olsak iyi olur. Luke'un aramızdaki uzaklığa daha fazla dayanabileceğinden emin değilim.

...

Anna'nın evrenin ikisine bahşettiği o bağı bulması gerekiyordu. Bunu nasıl yapabileceğini bilmiyordu. Sonuçta zihin gücü olan Sparktı, Anna sadece süper bir mimardı.

"Bize. Yardım. Et. Sana. İHTİYACIMIZ. Var."

KRALİYET AİLESİ

SPARK & MARY

Birlikte oturmuş sohbet ederlerken, Spark birden zihninde beliren düşünceyle titredi. Anna'nın düşünceleri olduğunu anlaması uzun sürmedi. Anna'nın düşüncesinin kendine özgü kokusu burnuna dolmuştu.

Karar vermesi saniye bile almadı. Mary'nin şaşkın bakışları arasında hislerine güvenerek, zaman ve mekanın derinliklerine daldı.

***

-İşe yaramıyor!

Doktor geçiş noktasındaki kolu indirmeye çalışıyordu. Aslında başarılı da oluyordu. Ancak kolu bıraktığı anda gaz seviyesi yükseliyordu. Hem bu boruları kontrol edip, hem de burdan çıkamazlardı.

Luke'un bilinci yavaş yavaş boşluğa yaklaşırken, kan vücudunun dışına taşıyordu. Kusmaya başlamıştı. Kan kusuyordu. Başındaki ağrı dayanılmaz acılara ulaşırken, geri dönülemeyecek noktaya ulaştığını anlamıştı.

***

Anna ve Dylan, Spark'ın aracının içine atlamışlardı. Soluğu direkt Tardiste almış olsalar da, Mary en baştan beri Dylan'a bakıyordu. Gözleri yaşlarla dolmuştu. İlk gördüğü andan beri sürekli bir şeyler söyleyecek gibi olsa da, söyleyemiyordu. Hep birlikte Tardis'in içine girdiklerinde Dylan sendeledi. Mary koluna girdi.

-İyi misin?

-Benim... Bir an evvel Luke'a ulaşmam gerek. Başım gerçekten ağrımaya başladı. Luke çok kötü durumda olmalı.

Spark Tardis'in Doktor'un yerini bulmasına yardımcı olmasını sağladıktan sonra, koordinatlara kilitlendi. Tardis'in o bilindik sarsıntısı sona erdiğinde ilk dışarı çıkan Dylan olmuştu. Yüzünden belli olan acısı Luke'un başını dizlerine yatırdığında dahi sona ermemişti.

Dylan Luke'un başını göğsüne doğru bastırdı. Kardeşi ölüyordu.

Anna'nın gözleri dolmuştu. Herkes öylece durmuş, onları izliyordu. Ta ki büyük bir sarsıntı onları kendine getirene kadar.

-Burdan hemen çıkmalıyız!

Spark'ın cümlesi her ne kadar "biz" öznesiyle kurulmuş olsa da, ses tonu eğer gelmezlerse tek başına gideceğini de net biçimde ifade ediyordu. Anna gözlerindeki yaşları elinin tersiyle sildi.

-Onlar zihinsel olarak ortaklar. İkisi de...Öl..

Cümlesini tamamlayamadı. Ümit arayan gözlerini Doktor'a çevirdi. Birbirlerini daha yeni tanımaya başlamışlardı ölmelerine izin veremezlerdi. Sessiz sessiz göz yaşlarını akıtan Mary en baştan beri ilk kez konuştu.

Doctor, Who Am I? | Türkçe | DWHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin