17

381K 11.7K 552
                                    

Beni öptü.

Henüz doğru düzgün tanımadığım ama birkaç kez umurunda olmadığımı iddia ettiği halde benim için birileriyle kavga eden, ah pardon! , birilerini döven çocuğun dudağı az önce benimkinin hemen yanındaydı. Dudağımın bir santim yanında aynı zamanda dudağımın bir santim uzağında.

Sessiz kaldım. Açıkçası bu o kadar zor olmadı çünkü...

Beni öptü!

Bu şok bedenimi uyuşturmuştu. Etraftaki meraklı gözler üzerimizde gidip geliyordu ve onları takip etmem başımı döndürmüştü.

Bir sürü karar alıp bunca zaman buradan uzak kalmayı başarmış ama yine kendimi burada bulmuştum. Kötü bir şaka olmalıydı bu.

Ve...

Beni öptü!

"Bu kadar alık bakmaya devam edersen şüphelenecekler."

Kafamı çevirdiğimde ona ne kadar yakın olduğumu idrak edebildim. Hala çok yakındı. Bir eli belimdeydi. Parmaklarını hareket ettirdiğini hissedebiliyordum.

Gözleri... Ah, gözleri çok güzeldi. En azından beni öpen çocuğun gözleri hakkında bilgi sahibiydim. Kahverengi. Kahvenin en yumuşak tonundaydı. Kirpikleri kıvrımlıydı ve yakından baktığımda onlara kapılabileceğimi düşündürüyordu.

"Kes şunu!"

Sırıtmaya başladığında gözlerimi kırpıştırdım. Kendime gelmem gerekiyordu galiba.

"Daha önce biriyle öpüşmedin mi yoksa?"

Sorusunun cevaplamak umurunda değildi. İlgisizce etrafa bakmaya başladığında belimin üstündeki parmakları ritmik şekilde hareket ettirmeye başladı.

"Nefes alamıyorum."

"O kadar etkileyici miydi senin için?"

Kafasını çevirip bana baktığında içimden düşünmediğimi anlayıp kızardım. Yüzünde muzip bir ifadeyle bana bakan çocuk biraz daha keyiflenmişti. Silkelenip kendimi toparlamayı umdum ve sonunda kirli havayı istemeyerek içime çektim.

"Burası çok yoğun kokuyor ve duş almak istiyorum."

Biraz daha yaklaşsa dudağı benimkine çarpacak gibi duruyordu. "Öyleyse yukarı çık ve duş al."dedi ağır ağır kelimeleri ağzından dökerek.

"Şaka yapıyor olmalısın. Kimin girdiği belli olmayan bir odada duş alamam."dediğimde ciddileşti.

"Beni öp. Yukarı çıkalım."

İşte bu bir teklifti.

"Niye?"

"Sıkıldım. Bir oyun oynuyoruz."

Oyun?

Her neyse... Gitmek istiyordum.

"Seni öpeceğim."diye fısıldadığımda yüzüne komik bir ifade yerleşti. İnanmıyordu bunu yapabileceğime. Yüz kaslarını fazla zorlamasa sırıtacaktı belki de ama buna izin vermiyordu. Biraz daha yaklaştığında belimdeki eli sırtımda gezindi. Dokunuşları narin ve sıcaktı. Burada ne yaptığımı bilmiyordum ama onu öpmemi bekleyen bir çocuğa oldukça yakındım.

"Hadi."dedi kısık sesiyle. İçime sıcak bir duman üflemiş gibi göğsüm yandı. "Öpebilecek misin?"

Tabii ki!

Bana sadece yapamacağımı düşündüğünü hissettir, arkana yaslan ve bekle!

Bitirelim şu işi.

Kötü Çocuk I & IIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin