8

458K 13.6K 628
                                    

 Aklımda o izbe yerde etraftan duyduğum sesler ve Meriç'in söylediklerini dolanırken şoföre zar zor evi tarif etmiştim. Umarım doğru tarif edebilmiştim.

Berbat bir yere götürmüştü beni. Bir şey mi anlatmak istiyor yoksa korkutmaya mı çalışıyor karar veremiyordum. Onun ilk kez gittiği bir yer değildi. İnsanlar ondan çekiniyordu. Ben de çekinmeliydim ama korkmuyordum ondan.

"Burası mı kızım?"

Düşüncelerimden arınıp etrafa baktığımda inanamayarak "Evet."dedim. Bulunduğumuz yere bu kadar yakın olduğumuzdan haberim yoktu. Sabah okula kısa sürede gitmiştik gerçi. Ama bunu düşünemeyecek kadar sinirliydim. O adamla vakit geçirmek bana bunu yapıyordu işte.

Taksi şoförüne ücreti ödedikten sonra inip eve doğru yürüdüm. Öyle bir günü olaylı geçirdim diye bütün gün onu düşünecek değildim. Etkisi en fazla bir saat sürerdi. Eve geldiğime göre bu daha kısa sürecekti. Çantamdaki anahtarı bulup çıkardıktan sonra kilidi açtım.

Dalgınca içeri girdiğimde karşımda koşturarak gelen bir kadın görünce çığlık attım. O da benimle birilikte bağırmıştı.

"Kimsin sen?"diye sormayı akıl ettiğimde karşımdaki ellili yaşlarındaki kumral saçları ensesinde toplu olan kadın ellerini beline bağladığı önlüğe silip "Kayla?"diye sordu.

"E-evet de sen?"

"Nursena. Babanın yardımcısıyım."diye kendini tanıttı. İçimde tuttuğum nefesi dışarı verip biraz daha rahatlayarak kapıyı kapattım. Doğru ya! "Memnun oldum."

"Ben de yavrum ama seni beklemiyordum. Vural Bey dörtten sonra demişti."

"Erken çıktım. Biraz yorgunum. Dinleneceğim." Paltomu astıktan sonra "Görüşürüz."diye ekledim.

Üzerimdekileri çıkardıktan sonra banyoya girip duş aldım. Fazla oyalanmadan üzerimdeki sigaranın dumanını yarattığı kirden arındığıma inandıktan sonra sudan çıkıp giyindim.

Saçlarımı kuruturken kapım tıklatılınca kurutma makinesini kapatıp "Girebilirsiniz."dedim. Nursena Hanım içeri girmeden araladığı kapının arasından kafasını uzatıp "Vural Bey geldi, sizi bekliyor küçük hanım."dedi.

"Tamam. Geliyorum."

Odamda tekrar yalnız kaldığımda saç kurutma işlemimi sonlardım ve topuz haline getirip tokayla tutturdum. Aşağı inmek için acele etmedim. Yatağa uzandıktan sonra Neşe'ye bir mesaj yazdım.

Gönderilen: Neşem

İlk gün sensiz berbat geçecekken bil bakalım ne oldu!!!

Hemen yeni bir mesaj geldi.

Gönderen: Neşem

Sensiz burası berbattı ama en azından işler senin adına güzel geçmiş. Ultra yakışıklı bir sıra arkadaşı???

Gönderilen: Neşem

Hayır daha da iyisi! Sahilde gördüğüm çocukla aynı okuldayım!

Gönderen: Neşem

ŞAKA YAPIYORSUN!!!

Gönderilen: Neşem

Daha erken döneceğim!

Telefonu bıraktıktan sonra yataktan inip odadan çıktım. Salona girdiğimde doğrudan ona bakmayarak "Ne oldu?"diye sordum. Ne olduğunu çok iyi biliyordum. Onun ne kadarını bildiğini öğrenmek istemiştim.

"Geç otur."

Nefesimi sesli şekilde dışarı bıraktım. Duydu. Tek kaşını kaldırıp gözlerini bana dikti. Ona baka baka karşısındaki koltuğa geçip oturdum.

Kötü Çocuk I & IIWhere stories live. Discover now