42.Bölüm

991K 46.1K 76.5K
                                    

Maça Kızı 8, Genel Kurgu içinde 13.sırada! Bu da sizin ilginiz, oylarınız ve yorumlarınız sayesinde. Benimle bu yolda adım adım yürüyen herkese çok teşekkür ederim. Ve bu seride yolumuz daha uzun, nicelerine! 🙏🏻❣️

♠️

"Beyefendiler ve hanımefendiler! Afiyet olsun." diye, masaya yüksek sesle ve aniden giriş yapan Gökhan'a çevrilmişti bakışlarım. Neden pişmiş kelle gibi sırıtıyor Naz? Bu konuda hiçbir fikrim olmamakla beraber, bundan daha büyük dertlerim vardı. Bora bana ne yapacaktı? Aaa! Onu baştan düşünecektin Naz!

"N'aptın?" diye sordu Bora Gökhan'a, çok ciddi bir ifadeyle.

"Hallettim abiciğim, sıkıntı yok." dedi Gökhan, göz kırparak. Begüm'ün yanına bir sandalye çekmişti.

"Ne bu neşe lan?" diye sordu Bülent. Meraklı gözlerle, kendine rakı dolduran Gökhan'ı izliyordu. Bu sırada telefonum çalmış, ekrana düşen Hande'nin çağrısını meşgule almak zorunda kalmıştım. Şu an bir de onunla uğraşamazdım. Çok ayıp Naz, o senin arkadaşın.

"Öyle... Neşe güzel şeydir." dedi Gökhan. Bora, ifadesiz bakışlarını bana çevirdi ve votkayı içmemi işaret etti. Kokteylimden bir yudum almak zorunda kaldım. "Aşk nedir sizce?" diye sordu Gökhan, arkasına yaslanırken.

"Kalbin hep onun için çarpması bence." dedi Esma, Bülent'e bakıp gülümseyerek.

"Aşkım uyma şuna, rica ediyorum. Belli ki aşık olmuş. Kaale alma onun aptal aşık hallerini. İnme seviyesine." dedi Bülent ve küçük bir kahkaha attı.

"Aşık mı oldun? Kime? Ben tanıyor muyum?" diye sordu Begüm, heyecanla.

"Aşk inilecek bir seviye değildir Bülent!" dedi Esma. Sanırım Bülent'e kızmıştı.

"Elbette değildir karıcığım." dedi Bülent, Esma'nın omzuna kolunu yerleştirirken. "Sadece Gökhan'la alakalı bir seviye bu." diye devam etti, gülerek.

"Bülent yemin ederim yuvanızı yıkarım!" dedi Gökhan. Ardından bakışlarını Esma'ya çevirdi. "Küçük küçük Asya'larım olsun istiyorum." dedi, bir çocuk şebekliğinde. İstemsizce gülmüştüm.

"Bence çocuk aşkı öldürür." dedi Begüm, kaşlarını çatarak.

"Hiç de bile!" dedi Esma, Begüm'den daha çok kaşlarını çatarak. "Çocuk aşkı besler bir kere..." diye devam etti ve bakışlarını Bülent'e çevirdi. Kendisine onay vermesini istiyordu.

"Katılıyorum elbette." dedi Bülent gülerek, Esma'nın onay olmadan bu konuyu bırakmayacağını anladığında.

"Yok bir de katılmasaydın! Karının yanında tabii katılacaksın... Çocuğun aşkı öldüreceğini söylesen, konağa gittiğimizde, dedemin av tüfeğiyle vurur seni Esma Abla." dedi Begüm, kahkaha atarak.

"Böyle ne yapmak istiyorum biliyor musunuz?" dedi Gökhan, gözlerini denize dikerek. "Böyle çıkıp... 'Seviyorum ulan!' diye bağırmak istiyorum. Çok enteresan. Bayağı aşık oldum lan!" diye devam etti.

"Kime ya?" dedi Begüm, heyecanla. Her an kalkıp "Gökhan damat oluyor, sıra da bana geliyor." diye halay çekecekmiş gibi duruyordu.

Maça Kızı 8Where stories live. Discover now