Teach Me To Love {Harry Style...

Від Domie2710

559K 24.2K 873

Nenávisť a láska tvoria veľmi tenkú hranicu. All Rights Reserved ® Domie2710 Більше

Prolog
1. časť Svadba
2. časť "Tu je Harry Styles.."
3.časť Zistenie
4. časť "Poslednu dobu je to strašné!.."
5.časť Magori v plnej kráse
6.časť Som Sam!
7. časť "Nechcem sa o tom baviť s nikým a už vôbec nie s tebou!!"
8. časť Is she sassy? I love it!
9. časť "My...nie...sme...teplí!"
10. časť ...Zayn...
11. časť Niečo za niečo
12. časť Sex with Zayn? No...I want you!
13. časť Are you fuckin' kiddin' me?!!
14. časť Dimple in her cheek...
15. časť Niall or amazing sex?
16.časť Ty to chceš takto!
17. časť "Spolupracuj!"
18.časť Window
19. časť Never more...
20. časť Daj jej pokoj!!!
21. časť Za pravdu sa každý bije
22. časť Toho sa nedočkáš!
23. časť Danielle má pravdu!
24. časť Why?
25. časť You said...Harry?
26.Časť IMPOSSIBLE
27. časť I'm not like other girls...
28. časť My mom is fool!!!
29. časť Telefonát
30. časť I Love You
31. časť HARIBO
32. časť Only friends
33. časť Harry's phone
34. časť "Je na tom niečo divné?"
35.časť -My Sam-
36. časť ...Do you love me?...
37. časť -I Promise-
38. časť Španielsko
39. časť -Kto do pekla je Ryan?-
40. časť -Keď vás dobehne minulosť-
41. časť -Krpec-
42. časť ...Nikto dôležitý...
43. časť ...Peklo na zemi...
44. časť Neznáme číslo
45. časť Im here for you...
46. časť TWITTER
47. časť ...Môžem si kopnúť?
48. časť ...Pozri, vykričal som to do sveta!
49. časť ...On sa ťa dotýkal?!
50. časť Sad Harry
51. časť Broken Heart
52. časť I don't love you.
53. časť ...Hi mom!...
54. časť ...Ako si ju to nazval?!
55. časť ...Nikto ťa tu nechce!
56. časť ...Nerob to Styles!
57. časť ..Hi, I am Gemma
58. časť ...Buď šťastný s Rose
59. časť ...Sme spolu
60. časť ...Bitch!
61.časť ...Barbie?
62.časť ...LOST
63.časť ...Ty si s ním spala!
64. časť ...Nechcela to.

65. časť THE END

9.7K 495 93
Від Domie2710

Tak, dnes tu máme THE END... Ďakujem vám naozaj krásne za všetko. Za vaše Vote aj Komentáre.. vždy ma veľmi tešili a keď som si ich čítala, usmievala som sa ako idiot.. Som strašne ale strašne rada, že sa vám tato poviedka páčila, vôbec som nedúfala, že bude mať taký úspech, že dosiahne 53,000 videní. Nedúfala som v to, naozaj. Ste najužasnejšie čitateľky EVER! :3 Užite si túto časť, pretože je možno posledná :) Chcela by som vás veľmi poprosiť, aby ste sledovali môj profil, lebo možno tam objavíte Teach Me To Love...Again 2 :))) ale to záleží od vás a vašich komentárov.. zaslúžili by ste si ju, to je jasné, no ja chcem vedieť, či by ste chceli, aby som v tom pokračovala :) Takže prosím, hľavne vela, vela vašich komentárov, ktoré zbožňujem :33 Strašne moc vás ľúbim lásky moje :3 Takže táto časť je venovaná každému z vás osobne :) Dúfam, že sa vám TMTLA páčilo, a dúfam, že budete aj naďalej čítať moje story :)

with BIG Love- Domie <3

Sam

Šokovane som zostala stáť na mieste, keď som v našej kuchyni uvidela sedieť Harryho s čajom v ruke a ako uprene na mňa hľadí. Pohľadom som behala z Harryho na Bayle a tá sa tvárila neutrálne.

„ Asi vás nechám.“ Povedala a so šálkou v ruke odišla. Zostalo medzi nami ticho. Harry svoj pohľad uprel do šálky a mne to ticho už prekážalo. Aj s taškami som sa pohla smerom do kuchyne a vyložila som ich na linku.

„Čo tu robíš?“ opýtala som sa ho a svoje ruky som zamestnávala vykladaním vecí z tašiek. Snažila som sa ignorovať ten nepríjemný pocit, že sa na mňa pozerá. Dúfala som, že po tom našom...rozhovore sa už neozve a nechá to tak. Bolo by to najlepšie.

„Prišiel som sa porozprávať.“ Odvetil pokojným hlasom a moje srdce sa rozbúchalo o niečo rýchlejšie ako normálne. Zase to robí! Zase ma privádza do úzkych iba tým, že prehovoril!

„A..a o čom?“ povedala som a ruky sa mi roztriasli. Stále som nemohla pochopiť, čo sa to so mnou deje, keď je v mojej blízkosti.

Počula som, ako sa postavil a následne som počula kroky smerujúce ku mne. Teraz mi moje srdce bilo až v krku. Cítila som jemný dotyk jeho rúk na mojich bokoch a následne jeho horúci dych na krku. Po tele sa mi okamžite rozsypali zimomriavky a zachcela som sa.

„Povedz mi Sam...Prečo si to urobila?“ zašepkal blízko môjho ucha a tým ako hovoril sa jeho pery obtierali o môj ušný lalôčik. Znova mnou prebehla triaška a ja som privrela oči. Nevnímala som nič iné iba jeho ruky, ktoré hladili moje boky a jeho priam spaľujúci dych na mojom krku. Moje ruky silno zvierali okraj pultu a ja som bola úplne stratená. Tento chlapec so mnou robil veci, ktoré si ani sám neuvedomoval.

„Odpovedz.“ Povedal mi znova do ucha, no už nešeptal.

„Už som ti povedala.“ Zavrčala som a pokúsila som sa ho od seba odtlačiť, no nedovolil mi to. Preto som sa mu otočila čelom a zatlačila do jeho hrude. No on sa ani nepohol. Iba na mňa hľadel s vážnou tvárou.

„Ale klamala si.“ Povedal s vážnou tvárou a ja som skrčila obočie. Prestavalo sa mi to páčiť.

„Harry, mal by si to nechať tak a odísť!“ povedala som odvážnym hlasom a pohľadom z jeho očí som neuhla.

„Vieš, že to neurobím. A teraz mi povedz pravdu Samantha. Už mi viac neklam. Klamala si mi skoro dva mesiace. Už to nerob krpec. Už ma to ničí.“ Povedal zúfalým hlasom a ja som zalapala po dychu. Povedal mi práve teraz krpec?

„J-ja neklamem.“ Vykoktala som a na jeho tvári som videla, ako napol sánku, privrel oči a zhlboka sa nadýchol. Jeho ruky opustili moje boky a o krok ustúpil. Zrazu ma ovial chlad, keď pri mne nebolo jeho telo. Znova som sa zachvela a rukami som si objala trup.

„Baví ťa to ešte? Baví ťa ubližovať mi?“ povedal rozcíteným hlasom a mne sa nahrnuli slzy do očí. On sa mračil a silno zatínal sánku.

„Nechcem ti ubližovať Harry.“ Šepla som. Naozaj som to nechcela. nikdy by som mu úmyselne neublížila. Nie Harrymu.

„Ale robíš to.“ Povedal a zahryzol si do pery. Vyzeralo to, že dosť silno, pretože mu celá obelela.

„Mal by si sa lepšie s niekým iným.“ Povedala som a sklopila som pohľad k zemi. Prekvapil ma jeho ironicky smiech. Pozrela som sa naňho. Ruky mal zastrčené vo vreckách na jeho tenkom jesennom kabáte. Ani som si nevšimla, že ho na sebe má.

„Sama tomu neveríš Sam.“ Pokrútil hlavou a odvrátil pohľad.

„Prečo nedáš na radu Louisa a tiež ma nenávidíš ako on?!“ vykríkla som, no nie moc nahlas, aby nás nepočula Bayle.

„Pretože Louis o mojich citoch vie hovno! Vieš?“ povedal ironicky. Rukou si vošiel frustrovane do vlasou a robil dlhé kroky po našej malej kuchyni. S trasúcim celým telom som ho pozorovala.

Zastavil sa a prešiel tesne ku mne. „Milujem ťa Sam.“ Zahľadel sa mi priamo do očí a ja som na ten malý moment zatajila dych. Neverila som, že mi to ešte niekedy povie. Neverila som, že tie krásne slová budem niekedy od neho ešte počuť. V jeho podaní to bolo to najkrajšie na svete.

„Sam, prosím.“ Povedal a chytil ma za bradu. „Prosím, povedz, že ma tiež miluješ. Prosím, povedz to.“ Prosebne sa mi pozrel do očí a jeho ruka sa presunula na moje líce. Jeho tvár bola iba pár centimetrov od tej mojej a ja som cítila, ako jeho dych naráža do tej mojej. Šokovane som naňho hľadela a musela som spracovať jeho slová. A on am nechal. Iba mi trpezlivo hľadel do očí.

„Ja...Milujem ťa Harry.“ Vydýchla som a pozorne som hľadela do jeho tváre. Zhlboka sa nadýchol a potom privrel oči. Na jeho perách sa črtal mierny úsmev a ja som nemohla odtrhnúť oči od jeho krásnej tváre. Milovala som ho viac než čokoľvek.

„Povedz to znovu.“ Šepol a chytil ma za boky. No jeho oči neotvoril.

„Milujem ťa.“ Šepla som a jeho úsmev sa ešte viac rozšíril. Nahol sa k mojim perám a pobozkal ma. Moje vnútro kričalo, skákalo a tancovalo od šťastia. Jeho pery boli pre mňa ako droga a ja som si to už od nášho prvého bozku začala uvedomovať.

„Ty to vieš, však?“ opýtala som sa, keď som sa od neho odtiahla. Iba slabo prikývol a jeho pery sa znova dotkli tých mojich.

„Ja...mrzí ma to.“ Povedala som a moje oči sa naplnili slzami, že som poriadne Harryho ani nevidela. Moju tvár chytil do dlaní a zotrel mi slzy, ktoré sa mi už spustili z očí.

„Mňa to mrzí. Keby som to vedel skôr... Však si to neurobila naschvál. Však si klamala, keď si povedala, že ma nemiluješ. Prosím, povedz to.“ Zaprosil a znova mierne privrel viečka.

„Nikdy som ťa neprestala milovať Harry, ani neprestanem.“ Cez slzy som sa usmiala a on sa usmial tiež. Pritiahol si ma na hruď a silno ma objal.

„Už nikdy odo mňa neodídeš Sam. Sľúb mi to.“ Hovoril a silno ma zvieral v náručí. Ja som mu objatie silno opätovala.

„Sľubujem.“ Vydýchla som do jeho hrude a na chrbte som v rukách zvierala jeho kabát. Milujem Harryho a neopustím ho. Áno, milujem ho...

O POL ROKA NESKÔR

„Mamka mi volala, že už u nás všetko chystajú.“ Prevrátila som očami a nabalila som si do tašky posledné tričko. Harry sa zasmial a stiahol ma za sebou na posteľ.  Hneď si ma prevalil pod seba a bozkával mi krk.

„Harry, prestaň. O hodinu nám letí lietadlo.“ So smiechom som ho od seba odstrkovala.

„Ešte máme čas.“ Zamumlal do môjho krku a ja som sa zasmiala.

„Idem zaniesť Baxa pani Swanovej.“ Odtlačila som ho zo svojho tela a on iba zašomral. „Zbaľ si tie veci! Ak ich nebudeš mať pokým sa vrátim, si ma neželaj!“ ukázala som naňho výhražne prstom a on sa provokačne zasmial a ruky si založil za hlavou.

„No čo urobíš?“ opýtal sa šibalským pohľadom a ja som sa zamračila.

„neprovokuj Styles!“ zavrčala som naňho a s úsmevom som vyšla z našej spálne. Musím zaniesť Baxa našej susedke pani Swanovej, ktorá nám sľúbila, že sa oňho na týždeň postará, pokým budeme na návšteve u našich rodičov na týždeň. Stretneme sa tam všetci. Niall s Tess už tam sú. Týždeň pred tým sme zase boli v Holmes Chapel u Harryho rodiny. Stretla som sa s nimi už druhý krát. Vlastne, ešte len druhý krát, ale za to sme tam boli tiež na týždeň. A zistila som, že sú úžasní. Jeho starká nám už pomaly chystala svadbu, na čo sme sa s Harrym čudne tvárili. Pre oboch nás to je skoro.

S Harry sme sa asi pred dvoma týždňami nasťahovali do nášho nového bytu na predmestí Londýna. Nakoniec ma k tomu donútil. Vraj ho už unavovalo stále za mnou chodiť alebo že som musela ja chodiť ja za ním. A nemali sme podľa neho súkromie na isté veci... Typický Styles. Ale nesťažujem si, je to tu perfektné s ním byť, aj keď mi občas poriadne lezie na nervy a chýba mi náš starý byt s Bayle. Ale o ňu sa už postaral Zayn, ktorý sa tam nasťahoval. Výborne im to klape a ja som za to rada.

Dokonca sme si aj do bytu zaobstarali šteniatko zlatého retrievera. Bax... moc sa mi to meno nepáči, no Harry na tom trval. Ale už som si zvykla. Vraj si budem môcť potom povedať názor na mená našich detí. Chápete to? Že názor! Nesnažila som sa to moc s ním riešiť, pretože to bolo zbytočné. Je to jeden kučeravý tvrdohlavec!

„Bax.. zlatíčko. Poď sem.“ Zavolala som na Baxa a ten okamžite ku mne pribehol. Zohla som sa k nemu a pohladila som ho.nikdy som nemala moc rada psou, ale jeho milujem. Harry už dokonca žiarli aj naňho. Občas.

Zapla som mu vodítko a prešla som cez priestrannú obývačku až ku vchodovým dverám. Vyšla som z nášho bytu a zabuchla som dvere. Až potom som si uvedomila, že nemám kľúče.

„Do pekla.“ Zasyčala som. Bax sa na mňa s vyplazeným jazykom pozrel a ja som si povzdychla. Prešla som ku dverám naproti a zaklopala som. Vo dverách sa objavila staršia pani a milo sa usmiala.

„Dobrý deň.“ Milo som ju pozdravila.

„Ahojte zlatíčka.“ Povedala a zalomila rukami. Zohla sa k Baxovi a začala ho hladiť. Mierne som sa zamračila.

„Ďakujeme, že nám ho postrážite, veľmi si to vážime.“ Usmiala som sa na ňu a podala som jej vodítko.

„Vôbec nemáš za čo miláčik. Majte sa pekne.“ Pozdravila sa mi a zabuchla dvere. Snáď sa tam Baxovi nič nestane.  Šla som ku našim dverám a musela som sa usmiať na úhľadný nápis na dverách.

Vitajte u Sam a Harryho

Ešte sme len zariaďovali byt, a už sme to tu s Harrym zavesili. S úsmevom som zaklopala na dvere a dúfala som, že Harry nebude zase vyvádzať ako naposledy, keď som sa zabuchla.

„Kto že to je?“ povedal šibalským hlasom a ja som pretočila očami. To som mohla tušiť.

„Harry otvor. Musíme sa ponáhľať na letisko.“ Povzdychla som si a prekrížila som si ruky na prsiach.

„Čo za to?“ zasmial sa a ja som iba privrela oči a zhlboka som sa nadýchla.

„Po papuli, ak mi hneď teraz neotvoríš.“ Zavrčala som.“

„Ó, drsná.“ Zachichotal sa a to donútilo k úsmevu aj mňa. Konečne mi otvorila ja som vošla. Ešte si ma otočil k sebe a pobozkal ma.

„Si zbalený?“ nadvihla som obočie a on prikývol.

„Dobrý chlapec.“ S úsmevom som mu postrapatila vlasy a on ma plesol po zadku. Môj chlap je idiot.

****

„Ak by to lietadlo meškalo ešte desať minút, otočil by som sa a odišli by sme.“ Zahundral Harry, keď už sme asi po pol hodinovom čakaní konečne sedeli v lietadle.

„Kľud zlato, už sme tu.“ Usmiala som sa naňho a následne som ho pobozkala. Videla som, ako sa prestal mračiť a usmial sa na mňa.

„Prosím, zapnite si svoje pásy, vyrážame.“ Povedala letuška a my sme ju poslúchli. Harry ma chytil za ruku a ja som sa pohodlne oprela o sedadlo.

Sykla som, keď začali slabé turbulencie. Vždy som sa bála lietať lietadlom a keď nás zasiahli nejaké turbulencie, mala som ešte väčší strach.

„Len pokoj pusinka, sú to len turbulencie. Nič to nie je.“ Povedal ukľudňujúco Harry a pevne mi stisol ruku. Iba som prikývla a pokúsila som sa mu uveriť.

HOT NEWS: Lietadlo číslom 523, ktoré letelo z letiska z Londýna do Írska spadlo. Nevedia sa príčiny pádu lietadla. V lietadle sa nachádzal aj mladý spevák Harry Styles aj s jeho priateľkou Samanthou Horan, ktorý aj s ostatnými v lietadle spadli. Nevie sa, v akom stave sa spadnuté lietadlo nachádza a aké zranenia mohli cestujúci podľahnúť.

Nevie sa, či niekto prežil...

Продовжити читання

Вам також сподобається

76.6K 2.8K 65
Rose - milé a skromné dievča, ktoré stratilo otca a žije iba s mamou. Čo sa stane, ak príde na novú školu a stretne bandu chalanov, ktorí jej komplet...
7.5K 337 30
Alexandra Jerkovičová, krasokorčuliarka s veľmi zapleteným životom. Juraj Slafkovský, hokejista ktorý hľadá samého seba. Dvaja ľudia, jedna olympiáda...
1.7K 73 16
Draco sa už celé týždne snaží, aby dohnal známky. Vôbec mu to ale nevychádza. Má strašne veľa Metlobalových tréningov a nemá čas na učenie alebo spra...
8.9K 205 52
Ako krasokorčuliarka sa zamiluje do hokejistu