Teach Me To Love {Harry Style...

By Domie2710

560K 24.2K 873

Nenávisť a láska tvoria veľmi tenkú hranicu. All Rights Reserved ® Domie2710 More

Prolog
1. časť Svadba
2. časť "Tu je Harry Styles.."
3.časť Zistenie
4. časť "Poslednu dobu je to strašné!.."
5.časť Magori v plnej kráse
6.časť Som Sam!
7. časť "Nechcem sa o tom baviť s nikým a už vôbec nie s tebou!!"
8. časť Is she sassy? I love it!
9. časť "My...nie...sme...teplí!"
10. časť ...Zayn...
11. časť Niečo za niečo
12. časť Sex with Zayn? No...I want you!
13. časť Are you fuckin' kiddin' me?!!
14. časť Dimple in her cheek...
15. časť Niall or amazing sex?
16.časť Ty to chceš takto!
17. časť "Spolupracuj!"
18.časť Window
19. časť Never more...
20. časť Daj jej pokoj!!!
21. časť Za pravdu sa každý bije
22. časť Toho sa nedočkáš!
23. časť Danielle má pravdu!
24. časť Why?
25. časť You said...Harry?
26.Časť IMPOSSIBLE
27. časť I'm not like other girls...
28. časť My mom is fool!!!
29. časť Telefonát
30. časť I Love You
31. časť HARIBO
32. časť Only friends
33. časť Harry's phone
34. časť "Je na tom niečo divné?"
35.časť -My Sam-
36. časť ...Do you love me?...
38. časť Španielsko
39. časť -Kto do pekla je Ryan?-
40. časť -Keď vás dobehne minulosť-
41. časť -Krpec-
42. časť ...Nikto dôležitý...
43. časť ...Peklo na zemi...
44. časť Neznáme číslo
45. časť Im here for you...
46. časť TWITTER
47. časť ...Môžem si kopnúť?
48. časť ...Pozri, vykričal som to do sveta!
49. časť ...On sa ťa dotýkal?!
50. časť Sad Harry
51. časť Broken Heart
52. časť I don't love you.
53. časť ...Hi mom!...
54. časť ...Ako si ju to nazval?!
55. časť ...Nikto ťa tu nechce!
56. časť ...Nerob to Styles!
57. časť ..Hi, I am Gemma
58. časť ...Buď šťastný s Rose
59. časť ...Sme spolu
60. časť ...Bitch!
61.časť ...Barbie?
62.časť ...LOST
63.časť ...Ty si s ním spala!
64. časť ...Nechcela to.
65. časť THE END

37. časť -I Promise-

9.1K 359 21
By Domie2710

Otočila som sa k nemu tvárou a nechápavo som sa naňho pozrela. „tebe ten chalan musel dať poriadnu ranu.“ Povedala som vážne. Aj on sa tváril dosť vážne. Prečo sa nezasmeje?

„Myslím to vážne Sam.“ Povedal a stále mi pevne hľadel do očí.

„Zlato, samozrejme že ťa milujem.“ Rukou som mu prešla po vlasoch a on privrel oči. „Myslíš, že keby som ťa nemilovala, tak by som tu s tebou po tom všetkom ešte ležala? Ja myslím, že určite nie.“ Povedala som a dala som mu bozk na nos. Usmieval sa. Milovala som keď sa usmieval. hľadela som do jeho tváre a potom som sa nahla k jeho líčku, a tam, kde mal jamku som ho pobozkala. „Milujem ťa.“ Povedala som a pozrela som mu do očí. Ešte som to utvrdila bozkom a hlavu som položila na vankúš.

„Aj ja ťa milujem Sam. Nechcem o teba prísť. Nikdy. Prepáč mi, že som aj predtým bol na teba odporný a nepovedal som ti o tých správach. Mrzí ma to. Ja...som ťa len nechcel stratiť. Veľa pre mňa znamenáš Sam.“ Povedal a ja som ucítila, ako ma začali štípať oči. Moje pery sa okamžite zvlnili do úsmevu a následne sa nalepili na tie jeho. Aj keď som si uvedomovala, že je vlastne ešte stále opitý a možno si ani neuvedomuje, keď niečo hovorí.

„Takéto mi môžeš hovoriť zajtra, keď sa vyspíš.“ Povedala som.

„Keď som opitý, vždy hovorím pravdu.“ Povedal s vážnou tvárou.

„Dobre, dobre, ty môj hrdina. Poďme už spať.“ Povedala som a prišpendlila som sa k jeho telu. On ma obmotal jeho mocnými pažami a ja som si hlavu položila na jeho hruď.

„Sam?“ opýtal sa znova a mňa tým opäť vyrušil z polospánku.

„No..“ zamumlala som.

„Sľubuješ, že so mnou budeš stále?“ povedal, a ja som sa znova ako zázrakom prebrala. A opäť som sa zarazila nad jeho otázkou. Prečo si dáva takéto otázky? Akoby sa bál, že sa s ním budem každú chvíľu rozchádzať, alebo ja neviem. No bolo to čudné.

„Harry, o takýchto veciach sa porozprávame, keď vytriezvieš.“ Povedala som mu a dúfala som, že už bude konečne spať. Samozrejme, to by nebol Harry.

„Prosím, sľúb mi to.“ Zašepkal. Zdvihla som k nemu zrak a uvidela som, ako na mňa sústredene hľadí. V tých jeho zelených očiach som sa strácala.

„Sľubujem.“ Povedala som a usmiala som sa. Úsmev mi opätoval a ja som sa znova uložila na jeho hrudi. Cítila som, ako ma pobozkal do vlasou. Pousmiala som sa nad tým a konečne som sa ponorila do ríše snov.

*********

Ráno som sa zobudila na dosť nezvyčajný pocit. A to na taký, že sa mi ťažko dýchalo. Otvorila som oči a prvé čo som uvidela bola Harryho hlava na mojom hrudníku. Spokojne si odfukoval a rukou pevne držal môj pás. Trochu som sa pomrvila, ale s ním to ani nehlo. Jeho hlavu som zodvihla a položila na vankúš. Hneď sa dostavil pocit úľavy a ja som sa konečne poriadne nadýchla. On iba niečo nesúhlasne zamumlal, ale myslím, že spal ďalej. Potichu som vstala z postele a po špičkách som šla do kúpeľne. Spravila som, všetko čo bolo treba a rozhodla som sa, že si dám sprchu. Hľadala som uteráky, no nikde som ich nemohla nájsť. Ktorý normálny človek nemá v kúpeľni uteráky? Vyšla som von z kúpeľne a otvorila som prvú skriňu ktorú som videla. Snáď budú tam.

„Čo hľadáš.“ Počula som jeho ospalý hlas pri mojom uchu a ja som sa poriadne trhla.

„Preboha Harry, vyľakal si ma!“ povedala som a otočila som sa k nemu. On ruky položil na moje boky, pritiahol si ma k nemu a pobozkal ma.

„Prepáč.“ Povedal pomedzi

bozky.

„Harry..“ smiala som sa, pretože som sa mu pokúšala niečo povedať, a on ma stále bozkával. „Chcela...som sa ísť...okúpať ale...neviem kde máš...uteráky.“ konečne som zo seba dostala a zasmiala som sa.

„Nepotrebuješ umyť chrbát?“ pozrel sa na mňa ako šteniatko.

„Potrebujem uteráky Harry!“ povedala som a založila som si ruky na prsiach.

„No ty si ale tvrdohlavá!“ odul spodnú peru a tiež si založil ruky na prsiach. Nadvihla som obočie a pozerala som naho. „Fajn.“ Zamumlal a šiel mi po osušku. Víťazoslávne som sa usmiala a čakala som. Doniesol mi jednu bielu. Zobrala som si ju od neho s úsmevom, postavila som sa na špičky a venovala som mu bozk.

„Ďakujem zlato.“ Usmiala som sa a šla som do kúpeľne. Zhodila som zo seba svoje pyžamo a jednu nohu som položila na studenú tvrdú podlahu sprchového kúta. Následne na to aj druhú a zavrela som sa vo vnútri. Pustila som trochu vodu a skúšala som, či je dostatočne teplá. Keď mi teplota vody vyhovovala, zosilnela som prúd a postavila som sa podeň. V tom momente sa mi uvoľnili všetky svaly a ja som myslela iba na príjemne horúce kvapky vody, ktoré jazdia po mojom tele. Vlasy som si uvoľnila z gumičky a nechala som si ich namočiť vodou. Užívala som si tento moment, až keď ma nevyrušilo klopkanie na dvere. Pootvorila som dvere na sprchovom kúte a hlavu som vystrčila von.

„Áno?“ zakričala som. Dvere sa trochu otvorili a Harryho hlava sa objavila vo dverách.

„Ehm...ja len že...Nechceš tento kokosový šampón? Budeme voňať rovnako.“ Povedal a ja som sa v duchu rehotala. Vedela som, že sa sem skúša nejako dostať, ale ja mu to neuľahčím.

„Nie zlato,  netreba. Videla som tu nejaké, myslím že mi to bude stačiť.“ Usmiala som sa naňho a potom som zavrela sprchový kút. Úsmev mi pohrával na tvári, a ja som bola nad mieru spokojná, že ho takto provokujem. O chvíľku sa znova kúpeľňou ozvalo klopanie na dvere. Potichu som sa zasmiala a znova som vykukla von zo sprchy.

„Čo je?“ opýtala som sa.

„Sam, ja že či nechceš tento...sprchový gél. Je veľmi dobrý k pokožke vieš.“ Povedal a ja som sa mala takú chuť začať smiať, no udržala som to v sebe.

„Naozaj?“ opýtala som sa a tvárila som sa, že ma to veľmi láka.

„Naozaj. A ešte je aj vôňa citrusov, ktorú máš rada.“ Povedal rýchlo a všimla som si, ako sa mu rozžiarili oči.

„Hmm... čo ja viem. Mne sa páči aj tento čo tu je. Ten druhý si dám večer dobre?“ usmiala som sa naňho a znova som zavrela dvere na sprchovom kúte. Bože Sam, ty ho dávaš! S úsmevom na tvári som si užívala sprchu.

„Mučíš ma!“ nečakane sa otvorili dvierka a to už v sprchovom kúte so mnou stál nahý Styles.

„Ale, ale...čo je? Ja sa sprchujem nie?“ zasmiala som sa.

„A toto je moja sprcha!“ povedal a ja som sa začala smiať. „Nesmej sa mi!“ povedal urazene.

„Dobre, už nebudem.“ Povedala som a pobozkala som ho. On to hneď využil a začal sa mi jazykom prebíjať do vnútra. Za boky si ma pritiahol k sebe a vášnivo ma bozkával. Odtiahla som sa od neho a on nesúhlasne zakňučal.

„Počkaj Harry, ja sa chcem umyť.“ Otočila som sa mu chrbtom a do ruky som si zobrala šampón. Chcela som si zo vytlačiť trochu na ruku, no Harry mi ho zobral.

„Ja sám!“ povedal a ja som sa k nemu nechápavo otočila. Vytlačil si šampón do ruky a potom mi s ňou vošiel do vlasou. S úžasom som naňho pozerala, ako mi masíruje hlavu a tým mi vytvára na vlasoch penu. Zavrela som oči a užívala si to. Potom ma niečo napadlo. Zobrala som si do ruky šampón a tiež som si z neho vytlačila do dlane. Potom som sa postavila na špičky a vošla do Harryho vlasou. S úsmevom na mňa pozeral a ja som sa tiež usmievala. Napenila som mu vlasy a potom som mu z nich spravila veľkého kohúta. Začala som sa smiať.

„Si rozkošný s tým kohútom.“ Smiala som sa.

„Ha-ha-ha.“ Povedal urazene, no aj jemu dvíhalo kútiky úst. „Veď počkaj!“ povedal a aj on začal na mojej hlave vytvárať neviem aké diela. Obaja sme sa smiali a náročky sme si na hlavách robili čo najväčšiu spúšť.

„ááá... do kelu!!! Harold mne to išlo do očí!“ zvrieskla som a oči som mala pevne zomknuté k sebe.

„Prepáč zlatoo!!“ hovoril, ale stále sa smial. A ja tiež. Zobral sprchu a ošpliechal mi ňou celú tvár.

„Zabijem ťa!“ povedala som a radšej som si penu z vlasou rýchlo zmyla. On sa stále rehotal. To prinútilo k smiechu aj mňa, takže to tu vyzeralo dosť divne. „Poď sem.“ Povedala som pomedzi smiech a aj jemu som začala zmývať. 

„Ták, a teraz ešte sprchový gél.“ Povedala som a otočila som sa k stojanu s týmito vecami. Cítila som na sebe jeho pohľad, a začínala som byť nervózna. Veď predsa tu pred ním stojím nahá. Rýchlo som sa otočila a na ruku som naniesla trochu väčšiu dávku gélu. Pošúchala som ju medzi rukami a potom som nimi prešla na Harryho ramená, ktoré som masírovala. Potom som prešla na jeho hrudník. Prešla som po jeho tetovaní vtáčikov a potom po motýle. Usmievala som sa a Harry tiež. „Otočiť.“ Zavelila som a on sa mi so smiechom otočil chrbtom. Ešte som si trochu gélu vytlačila do dlaní a začala som mu umývať chrbát, krk, a prešla som až dole na kríže a následne na jeho zadoček. Tlmene sa zasmial a ja tiež. Rukami som prešla po jeho bedrách až dopredu na jeho podbruško, ktoré som mu umývala. Vedela som, že ho týmto provokujem, ale páčilo sa mi to. Potom som mu rukami prešla na stehná, no stále som sa vyhýbala jeho pokladu. Ja som sa za jeho chrbtom smiala a on zo seba vydával mučivé stony.

„Fajn, teraz je rada na tebe.“ Rýchlo sa ku mne otočil a ja som sa prestala vyškierať. Všimla som si, že jeho kamoš už nie je v pôvodnej polohe, ako by mal, ale tvárila som sa, že som si to nevšimla.

„Okey, som tvoja.“ Usmiala som sa a Harry tiež. Ale jeho úsmev bol skôr šibalský. Aj on si naniesol gél na ruky a začal mi umývať krk. Zavrela som oči a užívala si to. Otočil si ma chrbtom a začal mi umývať chrbát. Bolo to tak príjemné. Prešiel mi po rukách a potom prešiel na brucho.  Mala som zatvorené oči a užívala som si to. Rukami mi prešiel na prsia a stlačil ich. Nepatrne som vzdychla a cítila som, že sa na mňa zozadu nalepil. Na celom tele mi naskočili zimomriavky a zalial ma pocit šťastia. Ešte chvíľku mi ich stláčal a všemožne hladil a ja som sa snažila nevzdychať. Potom prešiel po mojich bokoch na vnútorné strany mojich stehien a ja som teraz svoje viečka o seba tisla od rozkoše. Provokoval ma tak, ako ja jeho. Vo vnúti mňa to všetko bublalo od rozkoše. Už dávno som sa takto úžasne necítila. Harry si ma s vážnou tvárou otočil k sebe. Z oboch nás zmyl penu a zastavil vodu. Okamžite sa ku mne nahol a začal ma bozkávať. Ja som ruky obmotala okolo krku a vyskočila som naňho. Nohy som mu obmotala okolo pása a on ma oprel o studené kachličky. Striasla som sa. Všimol si to, pretože poslepiačky na nás pustil teplú vodu. Jeho ruky pevne zvierali môj zadok a ja som mu jednou rukou behala po hrudi.

„Sam.“ Šepol a rýchlo dýchal. Znovu som mu jazykom vošla do úst a vzájomne sa preplietala s tým jeho. Nadvihol ma a tým sa jeho rozkrokom obtrel o ten môj. Obaja sme vzdychli nad tým, ako moc sme boli obaja vzrušený. Už som nemohla vydržať, že sme ešte od seba. Potrebovala som ho. Potrebovala som ho cítiť. V sebe.

„Netráp nás, Harry.“ Šepla som žiadúco. Dych sa mi stále zrýchľoval a srdce mi neuveriteľne rýchlo bilo. Ako by mi malo každú chvíľku vyskočiť z hrude. Harry na nič nečakal a prudko do mňa vnikol. Vydýchla som a hlavou som si oprela o kachličky. Harry začal pomaly prirážať a pri tom bozkával môj krk. Boli sme na seba nalepení tak tesno, že by sa medzi nás nezmestil ani papier. Prudko som dýchala a jednou rukou som sa oprela o dvere sprchového kútu, ktorý bol celý zahmlený. Harry ma občas odlepil od kachličiek, ktoré už teraz neboli studené, o opäť o ne prudšie prirazil, čo ma neskutočne vzrušovalo. Rukou som mu ťahala vlasy a tisla si ho čo najviac k sebe.

„Harry.“ Šepla som medzi vzdychmi. On pridal na tempe a prsty zarýval do mojich bokov. Obaja sme vzdychali a naplno sme sa oddávali tomuto pocitu. Občas som sa nahla k jeho perám a pobozkala som ho. On mi bozkával krk, občas prešiel na prsia a ja som si to naplno užívala. Neexistovalo teraz nič iné oba ja a on a naše spojené telá v jedno.

„Sam...ja..“ povedal ťažko, začal prirážať prudšie, rýchlejšie a jeho vzdychy a výkriky môjho mena zosilneli. A mne sa zrazu začalo zahmlievať pred očami. Začala som dýchať ešte rýchlejšie ako predtým a cítila som, že sa blížim k vytúženému vrcholu.

„Harry!“ vykríkla som, keď ma zasiahol ten pocit eufórie. Harry s výkrikom môjho mena vyvrcholil presne ten istý čas ako ja a obaja sme sa pod vlnou rozkoše roztriasli...

Tááák máme tu 13+ :DDD ako sa vám páči alebo nepáči takýto štýl môjho písania? :)) ako vždy, zase chcem názor :) A vidíte, ako sa obaja veľmi ľúbia... :) ale zase nič netrvá večne že? :D no nič, nebudeme nič predbiehať! :D dúfam že ste si užili časť! :) Adioos! *Domie*

PROSIIIIIIIIIIM VEEEEELA KOMENTÁROV A VOTEEEEES! :)))))))))))))

Continue Reading

You'll Also Like

116K 3.3K 28
Mladá devätnásť ročná Melanie sa musí vydať za mafiána. Nie však z lásky. Nemala to v živote ľahké. Rodičia sa o ňu nikdy nestarali mysleli si, že tý...
194K 9.4K 48
Čo sa stane, ak sa stretnú dva úplne odlišné svety. ⚠️ tento príbeh bol písaný keď som mala 14 rokov, čo je cca 9 rokov dozadu, tak prosím, prihliada...
78.3K 2.8K 65
Rose - milé a skromné dievča, ktoré stratilo otca a žije iba s mamou. Čo sa stane, ak príde na novú školu a stretne bandu chalanov, ktorí jej komplet...
247K 10.5K 91
Bethany Amy Horan si žila svoj šťastný život, teda až do jedného incidentu, ktorý jej svet prevrátil naruby. Uzatvorila sa do seba a k telu si púšťa...