Teach Me To Love {Harry Style...

By Domie2710

559K 24.2K 873

Nenávisť a láska tvoria veľmi tenkú hranicu. All Rights Reserved ® Domie2710 More

Prolog
1. časť Svadba
2. časť "Tu je Harry Styles.."
3.časť Zistenie
4. časť "Poslednu dobu je to strašné!.."
5.časť Magori v plnej kráse
6.časť Som Sam!
7. časť "Nechcem sa o tom baviť s nikým a už vôbec nie s tebou!!"
8. časť Is she sassy? I love it!
9. časť "My...nie...sme...teplí!"
10. časť ...Zayn...
11. časť Niečo za niečo
12. časť Sex with Zayn? No...I want you!
13. časť Are you fuckin' kiddin' me?!!
14. časť Dimple in her cheek...
15. časť Niall or amazing sex?
16.časť Ty to chceš takto!
17. časť "Spolupracuj!"
18.časť Window
19. časť Never more...
20. časť Daj jej pokoj!!!
21. časť Za pravdu sa každý bije
22. časť Toho sa nedočkáš!
23. časť Danielle má pravdu!
24. časť Why?
25. časť You said...Harry?
26.Časť IMPOSSIBLE
27. časť I'm not like other girls...
29. časť Telefonát
30. časť I Love You
31. časť HARIBO
32. časť Only friends
33. časť Harry's phone
34. časť "Je na tom niečo divné?"
35.časť -My Sam-
36. časť ...Do you love me?...
37. časť -I Promise-
38. časť Španielsko
39. časť -Kto do pekla je Ryan?-
40. časť -Keď vás dobehne minulosť-
41. časť -Krpec-
42. časť ...Nikto dôležitý...
43. časť ...Peklo na zemi...
44. časť Neznáme číslo
45. časť Im here for you...
46. časť TWITTER
47. časť ...Môžem si kopnúť?
48. časť ...Pozri, vykričal som to do sveta!
49. časť ...On sa ťa dotýkal?!
50. časť Sad Harry
51. časť Broken Heart
52. časť I don't love you.
53. časť ...Hi mom!...
54. časť ...Ako si ju to nazval?!
55. časť ...Nikto ťa tu nechce!
56. časť ...Nerob to Styles!
57. časť ..Hi, I am Gemma
58. časť ...Buď šťastný s Rose
59. časť ...Sme spolu
60. časť ...Bitch!
61.časť ...Barbie?
62.časť ...LOST
63.časť ...Ty si s ním spala!
64. časť ...Nechcela to.
65. časť THE END

28. časť My mom is fool!!!

9.1K 368 13
By Domie2710

Vrátili sme sa späť dnu. Harry sa na mňa celý čas tískal, objímal ma. „Harry prosím ťa nie tu.“ Odstrkovala som ho od seba. Aj ja som ho chcela objať a byť s ním ale nie pred očami všetkých. Mojich rodičov, chalanov..

„Prečo?“ zvláštne sa na mňa pozrel.

„Preto...lebo! všetci sa pozerajú.“ Vyhýbala som sa jeho pohľadu.

„Aha...takže to mám chápať tak, že sa hanbíš za to, že spolu sme?“ zamračil sa.

„Nie len...nechcem aby to ešte vedeli.“ Povedala som a pozrela som sa mu do očí.

Chvíľku na mňa iba hľadel. Z jeho tváre nevyžarovali žiadne emócie. Iba poker face. „Fajn.“ Odsekol, otočil sa a odišiel. On naozaj odišiel. Môžem sa ja na toto všetko vysrať! Posraný život! Rýchlim krokom som prešla k baru, kde som si objednala nejaký alkohol. Už mi je všetko jedno.

Na ďalší deň.

Zobudila som sa v nejakej izbe. Porozhliadla som sa po miestnosti a zistila som, že som v mojej izbe. U mňa doma. Čo tu robím? Buchla som sa do čela. Gregova svadba. Na sebe som mala ešte stále šaty. Pozrela som sa na hodiny. Pol 4. Čo? Do kelu ako som sa sem vôbec dostala? Zodvihla som sa z postele a zamierila som do kúpeľne. Príšerne ma bolela hlava. Otvorila som dvere a následne som ich zavrela. Ponaťahovala som si všetky svaly a prešla som k umývadlu. Pozrela som sa do zrkadla. Bože môj! Neodmalovaná, strapatá. Bože. No zrazu som za sebou niečo zazrela.

„áááááááá!“ zakričala som a otočila som sa. Chrbtom som narazila o stenu a chytila som sa na miesto kde mám srdce. V mojej vani ležal Harold!!! Oblečený a spal! No...po mojom výkriku už nie.

„Panebože.“ Povedal a poobzeral sa dookola. „ty máš ale hlas.“ Zasmial sa.

„Čo tu do pekla robíš?“ zakričala som naňho.

„Dobré ráno láska.“ Zasmial sa a postavil sa. Prišiel ku mne a vtisol mi na pery bozk. Nechápavo som tam stála a pozerala som naňho. „včera si mi nedovolila spať v tvojej posteli, lebo si bola opitá a povedala si mi, že to zneužijem. A už nikde nebolo voľné takže.“ Poškriabal sa na hlave.

„Vydesil si ma.“ Šepla som stále lapajúc po dychu.

„prepáč.“ Ľútostivo sa na mňa pozrel a objal ma okolo pása. Ruky som obmotala okolo jeho krku a pritisla som ho k sebe. Nemohla som uveriť tomu, čo sa tu deje. Stojím tu s Harrym a objímam ho. A chodíme spolu. Je to také...neuveriteľne...že sa mi tomu ani nechce veriť. No presvedčí ma o tom Harry, keď sa prisaje na moje pery.

„Vieš o tom že sa úžasne bozkávaš?“ opýtal sa ma a oprel si čelo o to moje.

„Teraz už hej.“ Zasmiala som sa.

„To ti nikto predo mnou nepovedal?“ pobavene na mňa pozrel.

„No...Dereck...možno pár krát.“ Usmiala som sa no on sa zamračil. „Čo sa deje?“ opýtala som sa.

„nemám rád toho chlapa.“ Zamračil sa.

„Už ani ja nie.“ Usmiala som sa naňho.

„bál som sa toho, že ešte stále áno.“  Povzdychol si.

„Možno ešte pred dvoma troma týždňami áno...ale teraz už nie. Už je to minulosť.“

„A teraz maš rada mňa.“ Usmial sa.

„Áno...teraz mám rada teba.“  Zasmiala som sa a pobozkala som ho. „Idem sa prezliecť...počkať...vlastne tu máme aj nejake veci?“  zamračila som sa.

„Sme tu iba na otočku, takže nie ale.... ty by si mala mať nie? Sme v tvojej izbe.“ Zasmial sa.

„no neviem..“ povedala som a prešla som do izby. Otvorila som skriňu a na moje šťastie som tam ešte pár vecí mala. Vybrala som si taký tyrkysovo zelený sveter, biele šortky a vansy rovnakej farby ako sveter. Otočila som sa na Harryho. „Ehm.. mohol by si... chcem sa prezliecť.“ Nevinne som sa naňho pozrela. Zasmial sa a odkráčal z mojej izby. Rýchlo som zo seba zhodila šaty a navliekla som sa do oblečenia, ktoré som mala nachystané. Šaty som zobrala do ruky a šla som dole. Už mi to tu celkom chýbalo... rozmýšľala som o tom návrate ale..jediný, za kým by som sa vrátila by boli rodičia a Tess a Molly... Tess.. no...neviem čo povedať.. keď som teraz s harry asi by som sa im mala ospravedlniť. Vyletela som na nich bezdôvodne. Zišla som schodami a šla som do kuchyne. Sedel tam už Niall s Tess a zamilovane sa na seba pozerali. Keď ma zbadali, odtiahli sa od seba a hľadeli do tanierov. Sklopila som zrak a sadla som si na opačnú stranu ako oni. No ták Sam...ospravedlň sa! Chcela som už zo seba niečo dostať, no vyrušila ma mama, ktorá aj so smiechom s Harrym prišla.

„To je veľmi zábavná historka Harry.“ Hovorila mama a obaja s Harrym sa smiali. Nechápavo som sa na nich pozrela. To čo Styls rieši s mojou mamou? Dúfam že ju nebalí. Nad tou predstavou som sa zasmiala. Harry a moja mama. Panebože. Obaja si sadli za stôl. Harry si sadol vedľa mňa ale neprejavoval ku mne nič.. iba sa bavil s mamou a mňa si vôbec nevšímal. Zarazilo ma to no..sama som to chcela. Do kuchyne sa dostavili aj ostatní. No, teda iba otec a Molly. Ostatní boli v hoteli.

„Inak Harry... ty si vlastne kde spal?“ opýtala sa mama keď si odpila zo svojej kávy. Skoro som sa zadusila toustom. Rýchlo som to predýchala a hľadela som do taniera. Nechala som to na Harryho.

„no..najskôr som šiel za Sam.“ Povedal a pozrel sa na mňa. Nie Harold...buď ticho! „Ale nakoniec som spal vo vani. Nedovolila mi byť s ňou v jednej posteli.“ Zasmial sa a mama s ním. Nechápavo som sa na mamu pozrela. To čo s ňou je?

„A prečo Sam? Mohli by ste byť spolu. Podľa mňa sa k sebe hodíte.“ Povedal uštipačne Niall a venoval mi ľahostajný pohľad. Zamračila som sa naňho.

„Niall má pravdu. Kľudne by ste mohli byť spolu.“ Usmiala sa mama a podložila si pod hlavu ruky a pozerala na nás.

„Mamii..“ zatiahla som otrávene. Toto bolo viac než trápne.

„Maura, toto sa naozaj nehodí.“ Zasiahol ocko.

„Aspoň niekto normálny.“ Povedala som.

*******

Na letisku sme sa rozlúčili s mamou, ockom, Denis a Gregom.  Takže sa nevraciam do Írska. Mama bola nadšená že zostávam a budem v prítomnosti Harryho. Podľa nej je ako stvorený pre mňa. Ona sa zbláznila!

„Všetci sme nastúpili do súkromného lietadla, ktorým sme aj prišli. Sadla som si na úplny koniec sedačiek kde som myslela že budem mať kľud. Strčila som si do uší slúchatka a na mobile som si pustila pesničky. Akurát hrala pesnička od Macklemora Some Love. Zbožňujem túto pesničku. Zavrela som oči a nechala som sa líškať tónmi pesničky. No vyrušil ma harry, ktorý si sadol vedľa mňa. Otočila som sa k nemu a on ma pobozkal na líce. „Tvoja mama je super.“ Povedal, keď som si dala dole slúchadla.

„Skôr sa zbláznila.“ Povzdychla som si a oprela som sa o sedadlo. Chalani sedeli úplne v predu, takže si ani nevšimli že sme tu. No ja som s všimla, že Zayn s Mally sedia vedľa seba, rehocú sa a niečo si štebocú. To čo je toto? Z môjho premýšľania ma prerušila až Harryho ruka na mojom stehne. Pozrela som mu do očí a on sa na mňa usmial. Neovládla som sa a pobozkala som ho. Čím ďalej tým viac som zbožňovala jeho pery. Jazykom sa mi prebojoval dnu a jemne ten môj masíroval. Nebol to nejaký vášnivý súboj jazykov, ale ešte stále také zoznamovanie. Cítila som, že sa usmial do bozku keď som mu rukou prešla do vlasou a natáčala som si ich na prsty. Jeho ruka na mojom stehne sa rozpohybovala. Na nedostatok kyslíka sme sa od seba odtiahli.

„Som neskutočne rád že sme spolu.“ Usmial sa na mňa. Tiež som sa usmiala a objala som ho.

„Musím ísť na chvíľku za Niallom.“ Povedala som a odtiahla som sa od neho.

„načo?“ nechápavo sa zatváril.

„Potrebujem niečo vybaviť.“ Postavila som sa a prešla som až k sedadlám, kde oni dvaja sedeli...

Neeeew!! Táto časť.. :D no taká presladená mi príde.. :D nevadí.. Chcem vedieť váš názor... Davajte, preháňajte kludne :DDD 

COMMENTS AND VOTES...

Continue Reading

You'll Also Like

1.7K 73 16
Draco sa už celé týždne snaží, aby dohnal známky. Vôbec mu to ale nevychádza. Má strašne veľa Metlobalových tréningov a nemá čas na učenie alebo spra...
48.7K 1.7K 55
Sebastian Leclerc Láska k môjmu závodnému autu bola vždy silná. Okrem rodiny to bolo jediné čo som miloval. Nebezpečie, ktoré z tohto stroja vyžaruj...
7.9K 58 61