Seriously, Potter?! {Harry Po...

By CleoDeFuego

407K 25.4K 8.8K

(Pokračovanie fan fikcie Really, Potter?! Vyskytujú sa spoilery!) Wolfie Malfoyová a James Sirius Potter sa v... More

1.kapitola-Späť na Rokforte, s prekvapením !
2.kapitola-Vysvetlí mi niekto chlapčenské správanie ?
3.kapitola-Začínam mať rád Elixíry...
4.kapitola-Varíme nápoj lásky a rozprávame náš príbeh...
5.kapitola-Zvedavá Valeria a žartíky pokračujú...
6.kapitola-Elixír lásky z nás urobí Romea a Júliu...
7.kapitola-Vášeň, flirt a k tomu všetkému metlobal...
8.kapitola-Keď nás twister zapletie...
9.kapitola-,,Slova jsou jen kapky deště..."
10.kapitola-Žiarliš alebo o čo ti ide ?!
11.kapitola-Neočakávané vzrušenie, ako utrhnutý z reťaze...
12.kapitola-Opäť sa hráme, ale teraz fľašu...
13.kapitola-Nočné mory a nečakané rande...
14.kapitola-Nočná hliadka alebo nočná prechádzka ?
15.kapitola-Trest zo žiarlivosti...
16.kapitola-Starý známy prahne po pomste...
17.kapitola-Zahodím ľadovú masku, ktorá mi chránila srdce...
18.kapitola-Iskrí to medzi nami pri kotli aj vo vzduchu...
19.kapitola-Bolesť roztriešteného srdca...
20.kapitola-Jeden Potter ma zlomil, druhý ma lepí...
21.kapitola-Čo to má znamenať ?! Prečo sa ku mne tak správa ?
22.kapitola-Chceš vojnu ?! Fajn, máš ju mať !
23.kapitola-Máme my dvaja vôbec nejakú nádej ?
24.kapitola-Posúvam sa ďalej, aj keď ma srdce ťahá k nemu...
26.kapitola-,,Správaš sa ako štetka !"
27.kapitola-Všetko viem a chcem to napraviť...
28.kapitola-Keď sa nám rozhovor zvrtne...
29.kapitola-Po prvýkrát...
30.kapitola-,,Miluješ ma po tom všetkom ?"
31.kapitola-Potter a Malfoyová ? Malfoyová a Potter ?
32.kapitola-V škole máme nebezpečného hada ?
33.kapitola-Útoky hada/"Nedávaš mi na výber, Wolf...!"
34.kapitola-Omráčil som, zaprel som, zabil som...
35.kapitola-Krutý boj/Avada kedavra
36.kapitola-Ako to teda dopadlo...

25.kapitola-Mám najlepšie priateľky na svete...

7.3K 615 77
By CleoDeFuego

Aloha !

Tak a teraz utekajte objať svojich priateľov ! Šup šup ! Na čo je Wolfie nejaký James, keď má Kate a Valeriu ? :D Priateľstvo je krásna vec a tak ukážme, ako svojich priateľom ľúbime :* Mi novias leli534NataliaBoskova :3 

Okej, je tu 1.apríl a prečo som pridala dnes ? Preto, lebo presne pred rokom som publikovala prvú kapitolu Really, Potter ?! Oslavujeme ! :D RP oslavuje narodeniny :DD Všetkým MUCHAS GRACIAS, že to so mnou držíte a dokážete toto čítať, komentovať aj votovať. Muchas gracias každému jednému z Vás. Viem, že vás s Jamfie hnevám, ale teraz sa ešte zahĺbte do ďalšej kapitoly, pridanej na 1.apríla, teda do troch :D Áno, pridávam hneď 3 :D Te Amo, mi amors ! :* *CleoDeFuego*

Wolfie:

Tom si ma len tak pritiahol k sebe a pobozkal. Nechala som sa. Predsa len, teraz s ním chodím a bozky k tomu patria. Okej, nič pri tom necítim, ale kto to vie ? Nikto.

,,Neruším ?!" vyštekol hlas a ja som sa od Toma odtrhla. Pozrela som na dotyčného a chcela som ujsť. Predo mnou stál v celej svojej kráse James Sirius Potter. Zahoreli mu uši aj líca od potláčanej zúrivosti. Fred vedľa neho na nás prekvapene hľadel. S Tomom ma videl ráno, ale James nie.

,,Čo.To.Má.Znamenať ?" odsekával James jednotlivé slová. Pripomínal mi boha vojny Áresa z gréckej mytológie. Naposledy bol takýto rozčúlený počas nedobrovoľného výletu. Bola som rada, že rozprávania sa ujal Tom, pretože ja by som asi len otvorila a zatvorila ústa. Alebo by mi preskočil hlas na piskot.

,,Čo je zlé na tom, že sa bozkávam so svojím dievčaťom ?" uškrnul sa Tom a Jamesovi klesla sánka.

,,V-vy dvaja spolu ch-chodíte ?" zjačal šokovane. Prišiel mi ako nepríčetný ! Keď od Toma počul, že tvoríme pár, takmer vyskočil dva metre do vzduchu. Ten šok v jeho očiach bol obrovský. Akoby sa oňho pokúšal infarkt.

,,Hej." kývol Tom a uškrnul sa, pričom si ma pritiahol k svojmu boku. James sa naopak tváril akoby ho niekto zmlátil. Čo evidentne aj áno, vzhľadom na ten monokel.

,,Ako to ? Odkedy ty miluješ Allena ?" oboril sa na mňa James a jeho čokoládové oči stmavli. 

,,Čo ty o mne vieš ?" skríkla som po ňom a Tom ma chytil za ruku. James si toho všimol a po tvári mu prebehol tieň. Tvrdo na mňa pozrel až som sa mykla. Tento jeho odporný a krutý pohľad som videla po tretí krát. Najskôr prvý krát, keď sme sa stretli, potom keď sa dozvedel, že by som naňho použila kliatbu pravdy a teraz. Bolelo ma to, ale nedala som to na sebe znať. Nie. Cez moju masku neuvidí tú bolesť. Nie ! On mi ublížil ! Ja chcem ísť len ďalej. Mala by som sa diabolsky smiať a nie sa ho báť.

,,Viem o tebe veľa, Wolf. A ty to vieš." zamrmlal a hľadel mi do očí, stále rovnakým pohľadom. ,,Nerozumiem ti."

,,A Tom mi rozumie !" skríkla som a v duchu sa fackala. Väčšiu kravinu som už povedať fakt nemohla. James sa smutne usmial. Neveril mi. 

,,Tak, prečo vidím tú bolesť v tvojich očiach ?" prehodil chladne.

,,To nič nie je !" odvrkla som a rozbehla sa preč. Tom bežal za mnou. Dohonil ma a bez slov ma objal. Zaborila som mu tvár do pleca a zhlboka dýchala. Toto je zlý sen. Nepredstavovala som si to takto. Tajne som dúfala, že keď to James zistí bude taký šokovaný, že mi naveky dá pokoj. No, to by nebolo ono ! Môj život sa musí zvrtnúť a hrať sa po svojom. A to bol len začiatok pekla...





***

Už je to to vyše mesiaca, čo chodím s Tomom a hrám sa, že ho milujem. Je december a ja som stále na Pottera nezabudla. Mojím rozhodnutím chodiť s Tomom Allenom sa začala vojna aj z jeho strany. Po tom, čo ma videl bozkávať sa s Tomom vynechal vyučovanie. A potom to len začalo. Peklo, nočná mora. 

Potter opäť flirtuje s každým dievčaťom v okolí, že sa čudujem, že to Jenn nerieši. Len sa naňho mračí a krúti hlavou. Zamilovaná husička, ktorá mu všetko odpustí ? Pf ! Potter je často videný v spoločnosti Belly Adamsovej a iných pipiek. Priam sa za ním plazia a on si vykračuje ako páv. Balamutí dievčatám hlavy až je to skutočne podlé. Cez elixíry, na ktorých budeme spolu pracovať asi skutočne do konca roka, mi dáva zvrhlé návrhy. Vždy keď ide okolo s dákou pipkou, sa na mňa uškŕňa ako idiot. Ale jeho oči neodrážajú ten drzý arogantný úškľabok. Neviem, či si to nahováram, ale jeho oči sú smutné. Na prvý pohľad to nie je vidno a neuvidí to každý. Ale ja ho poznám veľmi dobre. 

Kráčame oproti sebe na chodbe, ja s Tomom ruka v ruke a on oproti nám s dvoma dievčatami, vrátane Belly. Vtedy atmosféra okolo nás zhustne. On nasadí ten svoj frajerský úškrn a dievčatá okolo neho sa ho dotýkajú a chichocú sa ako šibnuté. On ich drží okolo pása a smeje sa na niečom, čo povedali. Ja sa pritisnem k Tomovi, nasadím ešte širší falošný úsmev a provokačne začnem vrtieť bokmi. Tom sa na mňa uškrnie a pritisne si ma ešte bližšie, pričom ma pobozká na líce. S falošným zapýrením skloním hlavu a uškŕňam sa ako blbá. No, pritom v očiach mám zlomyseľný lesk a pozorujem Pottera. On sa len vyzývavo uškrnie a oblizne si pery. Ja sa šibalsky zaškerím a provokačne si zahryznem do pery. Áno, presne tak ! Chcem ho donútiť k žiarlivosti. Mohol ma mať. Mohla som stáť po jeho boku, ale ja som mu nie je dosť dobrá ? Fajn, ukážem mu o čo prišiel. Aj keď pokračujem v úlohe som šťastne buchnutá do Thomasa Allena, sama sebe sa hnusím.


Dokonca doteraz o mojej bolesti vie len Albus. Scorpius sa to skoro dozvedel, ale zakryla som to. Nechcem, aby o tom napísal otcovi. A nechcem ani, aby sa môj malý bratček trápil. S Kate a Valeriou trávim čas úplne v pohode, ale téme James Potter sa oblúkom vyhýbam. To s Jasonom sme si vysvetlili, rovnako som aj ututlala, že Tom je skvelý partner. Dúfam, že Valeria vie, čo robí a ja tiež.



,,Tak, čo kráska ? Vieš o Tom, že Allen ťa podvádza s kadekým ? Nechceš si aj ty užiť ? Vieš, že som skvelý v posteli. Máš aj na výber. Mám byť na teba nežný alebo zlý ?" zapriadol mi Potter počas elixírov do ucha. Zavrčala som a odstrčila ho. Nemienim mu odpovedať. Ani sa s ním nerozprávam. Skutočne som mu nepovedala ani slovo odvtedy, ako sme sa pohádali na chodbe.

,,Tak zlý ? Dobre. Predstav si to ! Len ty a ja. Obaja len v spodnom prádle. Budem ťa dráždiť jazykom na krku a sem tam ťa uhryznem. A keďže chceš, aby som bol zlý, dotknem sa cez látku tam, kde ma chceš. Prehneš sa a ja to využijem. Odhrniem ti nohavičky a vrazím do teba hneď dva prsty." obtrel sa mi o ucho a ja som ho rázne odstrčila. Je to obyčajný úchyl ! Najhoršie je, že vo mne narastá tá túžba, keď o tom rozpráva. Moja srdce ho stále miluje, nech robím, čo robím a telo zase túži po jeho dotykoch, po jeho tele. Už som fakt chorá !

,,Kráska, povedz mi, čo si želáš ?" provokoval ma a plesol ma po zadku. Schmatla som učebnicu a tresla ho ňou po hlave. Toto nemá konca...






,,Wolfie, potrebujem pomôcť !" vletela mi do izby Kate. Zdvihla som k nej zrak a utrela si slzu, ktorá mi stekala po líci. Opäť raz to nezvládam. 

To, ako sa teraz obšmietal okolo Belly a provokačne jej čosi šepkal do ucha, ma nepríčetne rozzúrilo a zároveň to zabolelo. Celý čas ako s ňou flirtoval sa očkom díval na mňa.  Teraz som ho nemohla provokovať, lebo Tom čosi riešil s Joshom a tak som len hrdo zdvihla hlavu a začala vrtieť zadkom, že sa po mne obzerali aj iní a nie len Potter. Keď som okolo neho prechádzala z druhej strany ako Bella, nepatrne som sa obtrela o jeho boky a on stuhol. To som ale už mizla za rohom.

,,Wolfie." skríkla Kate úzkostlivo a zavrela dvere. Sadla si na moju posteľ a ja som sa rozplakala ako decko. Kate si ma vtiahla do objatia a tuho ma objímala. Čosi mi šepkala do ucha, ale ja som ju nepočúvala. Nevládzem. Skutočne nevládzem ďalej. Ako dlho to ešte musím vydržať ? Ja už nechcem. Musí to skončiť !

,,Kate, ja už nevládzem. Skočím z Astronomickej veže !" vzlykla som a Kate sa prudko odtiahla. Držala ma za plecia a civela na mňa celá rozčúlená.

,,Tak to si vyhoď z hlavy ! Neopováž sa !" vyštekla a ja som fňukla.

,,Máš pravdu. Prepáč, ja len... Nevládzem. Už nie. Ani neviem, čo hovorím." zavrtela som hlavou.

,,Wolfie, čo sa to deje ?" zaujímala sa Kate.

,,Kate, on sa so mnou len hral..." zaskučala som a vtedy vošla dnu aj Valeria. Zhíkla, no pridala sa ku mne a ku Kate. Chytila ma za plece a pousmiala sa.

,,Wolfie..." oslovila ma jemne.

,,Kto Wolfie ? Kto ti tak ublížil ? Thomas ?" pýtala sa len Kate a ja som zavrtela hlavou.

,,P-Potter." vzlykla som.

,,Potter ?! Moment, James ?!" zamračila sa Kate a ja som prikývla a vzlykla.

,,Baby, ja už to ďalej nedokážem predstierať. Nemôžem naňho zabudnúť. Nemôžem sa zbaviť toho citu k nemu. Chcem a ako moc, ale čím viac sa o to pokúšam, tým ho viac milujem. A ja nechcem !" vzlykala som a vložila si tvár do dlaní.

,,Počkať, vy ste sa len tak nepohádali a Toma evidentne nemiluješ, ale prečo si s ním ?" nechápala Kate a ja som pozrela na svoje kamarátky. Valeria ma chytila za ruku a zastrčila mi prameň vlasov za ucho.

,,Wolfie, vieme, že si Jamesa milovala alebo teda miluješ, ale posledný mesiac sa k nemu správaš hnusne. Ale poriadne. Úprimne aj ja som naňho ešte trochu naštvaná za to, čo urobil Jasonovi, ale to je iné. Wolfie, čo sa medzi vami stalo a čo s tým má Tom ?" spýtala sa opatrne a hľadela mi do očí. 


Pozrela na svoje najlepšie kamarátky. Poznáme sa od prvého ročníka. Spriatelili sme sa okamžite a zažili sme spolu fakt veľa. Spolu sme vyriešili toľko problémov a aj keď sme sa škaredo pohádali, udobrili sme sa rýchlo. Sú mi ako sestry. Záleží mi na nich veľmi moc a teraz som si prišla ako najväčší pokrytec. Zradca. Zatajila som im svoj pád. Svoju bolesť. A prečo ? Lebo som odporná. Hanbím sa pred nimi. Ako sa hanbím, že som zradila rod Malfoyovcov, sa teraz hanbím, že som taká odporná kamarátka. Ani sa nebudem čudovať, ak ma odkopnú, vynadajú mi a už nikdy so mnou neprehovoria. Nebudem im to mať za zlé. Zaslúžim si to. Patrí mi to. Pretože som vinná.

Kate s Valeriou ma chytila každá za jedno plece a mne sa oči nanovo zaplnili slzami. Ale teraz nie kvôli nejakému Potterovi. Zistila som, že svojich najlepších priateliek nie som hodná. Nezaslúžim si ich. Pozrela som na obe a srdce mi zasiahla ešte väčšia dýka ako po zistení, že Potter ma chcel využiť. Táto dýka bola väčšia a zasiahla ma väčšou silou. A moje srdce, ktoré sa snažím skrývať pod ľadom mi opäť krváca.


Zhlboka som sa nadýchla povedala im všetko. Celú tú bolesť, to, prečo som tak reagovala, ako som v niektorých situáciach reagovala... Dievčatá ma počúvali s prekvapenými pohľadmi a mlčali celú dobu, čo som rozprávala. Keď som skončila, nedokázala som sa na nich pozrieť. 

,,Prepáčte." zamumlala som jediné pochabé slovo, ktoré ani zďaleka podľa mňa nestačí na to, aby som ospravedlnila tú dobu klamstva. 

,,Wolfie Malfoyová, ty si taká sprostá !" vykríkla Kate po chvíli mlčania. Schovala som tvár medzi plecia a ani sa neodvažovala na ňu pozrieť.

,,Ale nie len ty, ale aj on !" pokračovala Kate rozčúlene. Trhla som hlavou a pozrela na ňu so skleslým pohľadom.

,,Kate, mrzí ma to. Nechcela som, aby ste ma videli takto..." začala som a Kate na mňa fľochla pohľadom. 

,,Áno, o tomto si nám mohla povedať. Sme predsa najlepšie kamarátky, Wolfie. Ale to je zase tá tvoja povaha ľadovej princeznej." uškrnula sa Kate a ja som sa zarazila.

,,Kate má pravdu. Prečo si nám to nepovedala ? Mohli sme spolu niečo vymyslieť, mohla si si uľaviť. Nemala si to tajiť." pridala sa aj Valeria, ale neveriacky sa na mňa usmievala. 

,,To, ale teraz neriešime. Teraz riešime to, že sa správate ako malé deti ! Neviem, či mám zabiť najskôr jeho, za to, čo vypustil z úst alebo teba, či si zase slepá ?! Kde si, pre merlina, nabrala, že James Potter chodí s Jennifer ?!" rozčuľovala sa moja tmavá kamarátka.

,,Počula som ho. To, čo som vám povedala, povedal ! Prisahám !" bránila som sa.

,,Tak to ťa, moja zlatá, prekvapím, ale on s Jennifer nič nemá ! Baví sa s ňou len občas a je to čisté priateľstvo. Nič viac ! Ani by som sa nečudovala, ak by bola blbosť aj to prvé. Dobre, naháňala si ho s nožom, ale nemohol hovoriť o... ?" zamyslela sa Kate.

,,O svojej mame ?" pomohla jej Valeria.

,,Napríklad." luskla Kate prstami a žmurkla na Val.

,,Ale ... !" začala som, keď ma zastavili.

,,Wolfie, ty si pred sebou nedokázala priznať, že ho miluješ ! A teraz si nedokážeš pripustiť možnosť, že on miluje teba ! Mňa z vás porazí ! Tak preto celý plán pohorel !" rozhodila rukami opäť Kate.

,,Asi tam." prikývla Valeria.

,,Moment ! O čom to, dopekla, hovoríte ?" premerala som si ich.

,,Ehm..totiž my... sme trošku chceli pomôcť tebe a Jamesovi dať sa dokopy, keďže vy..." začala Valeria rozpačito.

,,Vy nie ste toho schopní ! Okej, ešte z jeho strany je tam tá snaha, ale mohol by sa snažiť o čosi viac. A merlin, na elixíroch, kto do teba šťuchol, keď si sa ocitla pod Jamesom ?" uškrnula sa Kate a mne spadla sánka. Pozrela som na červenú Valeriu.

,,Mal do teba len vraziť a zachytiť ťa v náručí, ale dopadlo to ešte lepšie !" zasmiala sa.

,,A ja som zariadila, že celý tím nemal čas, aby zostal dlhšie. S Fredom sme plánovali aj ďalej, ale zrazu sa všetko pokazilo. V to ráno, keď si počula Jamesa. Merlin, taký dobrý plán a vy dvaja to tak pokašlete !" hrala Kate urazenú.

,,Bola si aspoň za ním a rozprávali ste sa ?" nadhodila Valeria.

,,Čo ?! Nie ! Nebudem za ním chodiť ! Dobre možno s Jennifer nechodí, ale to neznamená, že ma chcel využiť !" skríkla som. ,,Pozri, ako sa správa !"

,,Práve preto ste obaja pekne sprostí ! Vie o tomto ešte niekto ?" pozrela na mňa Kate tmavými očami. Preglgla som.

,,A-Albus." pípla som a Kate rozhodila rukami. Valeria sa plesla po čele.

,,To vie Albus Severus Potter skôr ako my ?! Wolfie vážne ? Prečo chlap ?! Tí všetko len pokazia !" zaskučala Kate a tresla sa do čela. Valeria len prevrátila očami. 

,,Pozri na Jamesa. Začal sa správať opäť ako sukničkár, len čo sa dozvedel, že chodíš s Tomom. Hrá s tebou tú hru, ktorú si začala. Wolfie, neber to zle, ale James Sirius Potter nie je chalan, čo si nechá skákať po hlave a môžeš s ním zametať tak, ako sa ti páči. Nezmeníš ho a dobre to vieš. Mohla si čakať takúto reakciu. Ale poviem ti dobrú správu. Ešte som nevidela, že by niekoho bozkával." žmurkla na mňa Valeria. Ironicky som sa zasmiala.

,,Lebo ide rovno na vec ? Však bez sexu nedokáže prežiť !" zavrtela som hlavou.

,,Wolfie !" zavyla Kate zúfalo. ,,To nie je preto. On si snaží získať tvoju pozornosť ! Ide mu o to, či ho vnímaš ! Chce, aby naňho reagovala aspoň nejako, keď ho už ignoruješ ! Hľadá aj najmenší náznak toho, že ideš po ňom. Vzdal sa toho milého priateľa a opäť to skúša tou blbou hrou a lá som najväčší frajer na škole a musím byť tvoj !  Neobhajujem jeho ani teba. Ale musíte sa spamätať !" skríkla.

,,Fajn, ale čo teraz ? Už začali so svojou hrou ! Wolfie sa dala dokopy s Tomom, aby prinútila Jamea žiarliť a Jamesovi ide o to, aby ju zamestnával dostatočne na to, aby naňho nezabudla." zavrtela Valeria hlavou a pozrela na Kate. Akoby som tu ani nebola ! Kate zaiskrili oči.

,,James je predsa žiarlivý a už teraz nemá ďaleko od toho, aby po Wolfie skočil. Hlavne, keď začne vrtieť tým svojim zadkom." diabolsky sa uškrnula a Valeria jej úškrn vrátila.  

,,Baby ?" nadhodila som opatrne a obe na mňa pozreli.

,,Dievča, ideš na párty ! V Rokville. Budú tam siedmaci aj šiestaci. Teraz trošku inde ako je známe, ale bude tam veľa ľudí. Dlho tu žiadna párty nebola a to Fredovi a Jamesovi, samozrejme, neuniklo a jednu usporiadali." žmurkla Kate.

,,Viem. Tom mi to spomínal, ale nechce sa mi." mykla som plecom. Skôr som nešla, pretože tam bude on ! Potter. 

,,Smola ! Urobíme z teba zlé dievča. Mačičku s pazúrikmi. Budeš tak sexy, že ani James Sirius Potter sa neovládne a bude slintať, aj keď sa to bude snažiť skryť. Ešte sa za teba pobije ako vtedy s Jasonom. Budete spolu tancovať a ty nenápadne nadhodíš to, čo si počula. Uvidíš jeho reakciu. Ak sa ti nebude páčiť, tak nezabudni, že som tu aj ja s Valeriou. Pekne mu upravíme ten jeho ksicht !" zlomyseľne sa uškŕňala Kate.

,,Čože ?!" zjačala som.

,,Kate ! Skôr to bude tak, že Wolfie bude s nami tancovať a keď sa k nám priblíži James jednoducho sa vyparíme, teda Wolfie ty nie ! Bude s tebou chcieť hovoriť a určite sa to vysvetlí." dotkla sa Valeria mojej ruky.

,,Hej. Ale pozor ! Stále je aj možnosť, že predsa len hovoril o Wolfie. Berme aj tú šialenosť do úvahy, lebo teraz podľa jeho správania by to bolo teoreticky možné." zaváhala Kate.

,,Tak mu strelí a odíde." mykla Valeria plecom. ,,A ja mu ešte priložím aj za Jasona." Rozosmiali sme sa a ja som sa opäť začala cítiť previnilo.

,,Baby ?" ozvala som sa neisto. Obe na mňa zvedavo hľadeli. ,,V-vy sa nehneváte, že som vám to zatajila ?" šepla som.

,,Hneváme." vyplazila mi Kate jazyk, no uškrnula sa.

,,Len nás mrzí, že si nám neverila natoľko, aby si nám to povedala. Nie je to predsa nič strašné." dotkla sa Valeria môjho pleca.

,,Ja vám verím. Merlin, ste moje najlepšie kamarátky, len... Nechcela som, aby ste ma videli takto." šepla som opäť a Valeria ma objala.

,,Choď dopekla aj s tvojou hrdosťou, Malfoyová !" hravo ma drgla Kate, ale tiež ma objala. Obe som stisla a po lícach mi stiekla slza. 

,,Ale teraz sa pekne prichystáme na tú párty. Okej, niečo neskutočne sexy a Wolfie ? Aký máš názor na tetovanie ?" žmurkla na mňa Kate šibalsky, keď sa odtiahla aj s Valeriou a ja som sa vyzývavo usmiala.

Continue Reading

You'll Also Like

464K 16.9K 79
Freya je tak trochu hanblivá 20 ročná panna, no keď nastúpi na výšku, všetko sa tak nejak zvrtne. Jej spolubývajúca je cool a šialená Lua, ktorá ju z...
136K 7.1K 86
,,Madison, ale ty ho nemôžeš poraziť sama, počúvaš!" Rozčúlený Severus Snape naozaj nemal trpezlivosti nazvyš. ,,Tak ma nauč všetko, čo veľký polovič...
1.3M 49.7K 76
"Je jedno, ako rozdielni sme. Je jedno, čo si o nás ľudia myslia alebo hovoria. Je jedno, čo všetko nám stálo v ceste. No ak by som si mala vybrať me...
230K 10.7K 50
Lily Potterová je 5- tačka na Rokforte, žije v tieni svojich bratov, sesternice a nikto si ju poriadne nevšíma. Chlapci? To nehrozí. Dokonca jej tri...