Mrs. Malik (Zayn Malik Fan Fi...

By rondalin1

814K 25.6K 3K

"Hadi ama karıcığım bu kadar uzak mı yatacaksın bana ?" Cevap vermedim. Belki uyuduğumu düşünür diye. "Uyuma... More

Mrs. Malik (Zayn Malik Fan Fiction)
1-Önce Çarp Sonra Evlen
2-Egomanyak Öküz Zayn
4-Benim Mrs.Malik'im
5-Yok Artık !!!
6-Eski Sevgili
7-Seksi Zayn Malik
8-X İle Sır Kardeşliği
9-Zrooke'un Malik Ateşi
10-Seni Öpmek İstiyorum
11-X'in Oyununa Hoşgeldiniz.
12-Kural 1: Dilbilgisi dersleri asla tek taraflı olmaz.
13-Al Gardını Malik
14-Perrie İçin Üzülme
15-"...beni ben yaptığın için." -Flashback-
16-Dejavu
17-Dostlar Ne İçin Var ?
18-Magna Carta
Geçiş Bölümü: Kötü Karar
19-Eski Usûl Romantiklik: Telefon
20-Bomba Etkisi
21-Romeo Eve Dönüyor
22-London Eye'dan Sıcak Gelişmeler
23-"..tıpkı kırılmış bir bardak gibi, paramparça."
24-Sessizlik
25-Kurgusal Plan
26-Zayn'in Planı
27-Planlar, planlar, planlar...
28-İnanç
29-Kabus
30-Büyük Sürpriz
31-"Sen benimsin.."
32-Jon'dan Mektup Var
33-Bir Arada ve Mutlu
34-Rahatlatma Operasyonu
35-Kahkaha Adası
36-Sır Perdesi Aralanıyor Mu ?
37-Brooke Bitch Malik
Ara Bölüm: New York'ta Bir Gün
38-"Ben Gerçek Annenim"
39-Son Pişmanlık Fayda Etmez
Final-Part 1-Karanlık
Final Part 2-Biri Kazandı
Final Part 3-Kaybetme Korkusu

3-Zavallı ve Saf Brooke

24K 702 57
By rondalin1

(Öncelikle , hikayeye gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz. Hepinize minnettarım <3 Yorumlarıda biraz arttırırsanız çok daha mutlu olurum :ASD:SDF Yani yorum arttırırkwn voteları düşürmeyinde asdfga Herneyse. Ben yine saçmalamadan gidiyim. )

Ahh,Tanrım ben ne yaptım ? Az önce Zayn'e onun "Egomanyak Bir Öküz " olduğunu söylediğim mesajı atmıştım. Zayn'in birdaha yüzüme bile bakmayacağı yeterince bariz , öyle değil mi ? Elveda Zayn , elveda Zayn'le evlilik ,elveda okuldaki saygın kişiliğim. Sanırım beni kimsenin bulamayacağı ıssız bir çölde yaşamanın zamanı geldi. Ama belki Zayn vazgeçmez ? Aptallıkta son nokta. Hemen Alexis'i aramaya karar verdim. Numaranın Alexis'e ait olduğuna emin olduktan sonra ,telefonu açmasını bekledim.

+"Sonunda. Biran beni unuttuğunu sandım. Anlat bakalım. "

-"Alexis ? Ben sana göndereceğim mesajı, Zayn'le ilgili olan..." benim tamamlamama fırsat vermeden o tamamladı :

+"Sakın Zayn'e gönderdim deme !! " Cevap vermek yerine susmayı tercih ettim.Bilirsiniz ,bazen susmak en iyi cevaptır.

+"Ahh,Tanrım ! Mesajda ne yazıyordu peki ? "

-"Egomanyak öküz Zayn "

+"Eğer Zayn seni öldürmeden yakalayabilirsem ,ben öldüreceğim. " Ne iyi bir arkadaşım var(!)

-"Belki mesajı görmemiştir. Belki görmeden engelleyebilirim ? "

+"Evet sende zaten Peter Petrelli idin. Görünmez olarak evine girip,mesajı silersin artık. Üzgünüm Brooke ama kendini kandırma ,o mesajı eninde sonunda görecek. "

-"Pozitif düşünme yetini kime bağışladın sen ? " Aldırmadan devam etti.

+"İyi hissediyor musun ? " Şuan berbat bir haldeyim ama benim içinde okulu ekmesine göz uymamam.

-"Evet,elbette."

****

Mesajı gönderdiğimden beri ,bir travma içindeyim sanki. İki saattir yatakta öylece yatıyorum. Hayır , alt tarafı bir mesaj , neden bu kadar ciddiye alıyorum ? Gwen' in sesiyle biraz toparlanmaya çalıştım :

+"Alt tarafı bir mesaj, bu aptal mesaj yüzünden neden kendini bu kadar üzüyorsun ki ? " Aramızda kan bağı olmamasına rağmen , düşündükleriniz, o an aklımızdan geçenler aynı.Kan bağı yok derken , Gwen evlatlık.Ama ben her zaman onu kendi öz kardeşim gibi gördüm. Yani evlatlık olduğu kimsenin umurunda olmadı, olmazda.

+"Yemek yiyecek misin ? "

-" Annemler bir çeşit travma geçirdiğimi biliyor mu ? "

+"Hayır ama yemeğe inmezsen öğrenecekler. " Nasıl yaptım bilmiyorum ama pozisyonumu değiştirip Gwen'e bir yastık fırlattım.,

-"Bunu bir tehdit olarak mı algılamalıyım ? " dedim gülerek. Kapıya yaklaştı ve hızlıca "evet" deyip odadan çıktı. Arkasından yastık attım ama tutturamadım tabi.

Yüzümü yıkayıp aşağı indiğimde , tahmin ettiğiniz gibi, yine herkes masaya oturmuş beni bekliyordu. Yemeğin tatlıya kadar olan kısmında havadan sudan konuşmuştuk. Tatlı faslı başladıktan biraz sonra babam :

+" Annen , bize birşey anlatman gerektiğini söylediğini söyledi. " Babamın kurduğu cümleden tam olarak birşey anlaşılmasa da , eve geldiğimde yapacağımı söylediğim açıklama ile ilgili olduğunu sezebilmiştim. Ne diyecektim peki şimdi ? Zayn Malik ile evlenecektim ama yanlışlıkla attığım bir mesaj yüzünden , artık rüyamda görürüm mü ? Ben ne söyleyeceğimi düşünürken o an için kurtarıcım olduğunu düşündüğüm mesajı okumaya başladım :

" Biliyor musun ? Belkide sen haklısın.İnsanların dış görünüşlerine aldanmamak gerek. Mesela senin o sevimli görüntünün altında çok bilmiş bir çirkef yatıyormuş. Ama sen hiç merak etme , evliliğimiz süresince seni tırtıldan kelebek yapacağım. Ha , bu arada belki numaram sende yoktur ,ben Egomanyak Öküz Zayn -Zayn " Şuan tam anlamıyla ifadesiz bir surat ifadem olduğundan eminim. Yani Zayn' in benimle evlenmekten vazgeçmediğine sevineyim mi yoksa bana her fırsata egomayak öküzü hatırlacağına ve az önce bana çirkef dediğine mi üzüleyim mi ? Birinci seçeneğin cazipliği üzerine , yüzüme bir gülümseme yerleştirip annemlere hitaben konuşmaya başladım.Artık doğru sanılacak yanlışı söyleyebilirim , Zayn evlenmekten vazgeçmediği için. :

-"Aslında bir süredir Zayn'le çıkıyorum. Yani baba sana yalan söyledim , o zaman Zayn'i ilk gördüğüm zaman değildi. Size anlatmama sebebini bende bilmiyorum. Herneyse , demek istediğim , ııı, Zayn benimle evlenmek istiyor. " Tepkilerini merak ettiğimden suratları arasında mekik dokuyordu gözlerim. Babam da annem de hiçbirşey söylemeden öylece bakıyorlardı. Sessizliği annem bozdu :

+"Sanırım ciddisin ? "

-"Hiç olmadığım kadar. "

+"İnanmıyorum. Çok sevindim yani gerçekten. " Annemden beklediğim tepkiyi almıştım , sıra babamdaydı , babam :

+"Biliyorsun.Ben karışma hakkına sahip değilim. Sen nasıl mutluysan bizde öyle mutluyuz kızım. " Tatlımı bitirip , masadan kalktım . Odama geçip twitterda oyalandım biraz. Tanrım, yarın formaliteden de olsa Zayn'in ailesiyle tanışmaya gideceğim ve ne giyeceğimi bilmiyorum. Hemen dolabımın önüne geçip , klasik kıyafet seçimine başladım. Zümrüt yeşili bir knitwear ile kahverengi yaprak desenleri olan bir tayt ,bordo asker botları...(Multimedyada var) Sanırım bunların içinde iyi gözükürdüm. Aklıma Zayn'in okulumun adresini bilmediği geldi. Bende şimdi yüzsüz gibi mesaj atamazdım. Aslında , biliyor musunuz ? Çirkefliğimi gösterip yüzsüz olmak istiyorum. Vayy, kendi kendimede gaz verebiliyor muşum... Kendi gazıma geldiğim için hızla telefonu elime alıp , Zayn'e göndereceğim mesajı düşünmeye başladım.

"Zayn birşey merak ediyorum da. Okulumun adresini bilmeden beni nasıl alacaksın ? Bunu gönderirsem , kendimden nefret ederim. Zayn işte okulumun adresi , hani belki kullanırsın ! Bu da olmaz. Ben en iyisi bildiğim yoldan gideyim. "Zayn, bak...." YA-ZA-MI-YO-RUM. Bünyem yüzsüz olmayı kabullenemiyor. Yani ben, atamam ki . Yüzsüz yüzsüz birde onunla konuşamam. En azından mesaj olmaz. Arasamda olmaz. Hadi ama ben niye bu kadar dert ettim ki ? Zayn Malik istediği adresi öğrenebilir. Kısa süre sonra kendimi uykunun şefkatli kollarına bıraktım.

****

Sabah güneş doğmadan uyanmayı başarmıştım. Yine düzenli olarak yaptığım gibi , balkona geçip güneşin doğmasını bekledim. Güneşin doğuşunu seyredip rahatlamaya ihtiyacım vardı. Yani biliyorsunuz son olaylar beni bayağı gerdi. Kim olsa gerilmez ki zaten ? Güneş doğduktan sonra her zaman ki gibi , dün verilen ödevleri yapmaya başlayacaktım ki. Ben dün okula gitmedim. Kulaklığımı takıp Demi Lovato-In Case şarkısını açtım ve kendimi Demi'nin huzurlu sesine bıraktım.

Uyandığımda saat 8'di yani okula bir saat vardı. Yani annemler çoktan kahvaltıya başlamışlardı. Her zamanki gibi ben YİNE yetişememiştim. Yemeğe zamanında oturduğum birgün madalya istiyorum, belki o beni teşvik eder. Üzerime , dün ayarladığım kıyafetleri geçirdim ve aşağı koşarak indim. Annem :

+"Kızım , sen hep böyle uyanırsan Zayn seni 1 hafta da boşar. " Sonra gülmeye başladı. Hep duygularını gizlemeyi hep başarmıştır. Eminim ki şimdide üzüldüğünü gizlemek istiyor. Hani işi şakaya vuran insanlar vardır ya , işte o tarz. Normal biri olsa belki annemin dediği doğru olurdu ama Zayn evlenmek için birini ararken , beni terkedemezdi. Yani o mesajdan sonra bile vazgeçmediyse...

-"Bakıyorum bugün komikliğin üstünde anne . " dedim ve güldüm. Komik olduğundan değil amaç annemi sinir etmek. Gwen konuyu değiştirmek istermişcesine :

+"Bugün Zayn'in ailesiyle tanışacaksın değil mi ? " Bu soru iyice gerilmemi sağladı. Sağol Gwen.

-"E-evet. Okul çıkışı Zayn beni alacak. "

+"Heyecanlı mısın ? " Sence ? Trisha Malik ve Yasir Malik ile tanışacağım. Ve de Zayn'in kardeşleriyle. Doniya , Waliyha ve Safaa . Tanrım, heyecandan ölebilirim. Ki düşünün artık bu gerçek bile değil.

-"Gwen artık çıkalım mı ? "

+"Tamam Brooke, hadi. " Bu söz üzerine ayağa kaktık ve annem arkamızdan bağırdı :

+"Kendin ol meleğim. " Gülümsedim, o da olacakları merak ediyordu.

Dün Zayn'in çekmelerine izin verdiği fotoğraflar yüzünden , tüm okul peşimdeydi. Yani gerçek anlamda. Herkes , Zayn'le tanışmak için yalvarıyordu resmen . En iyisi Zayn ile evlenince okula gelmemek , yoksa derste bile rahat bırakmazlar. İlk derse girdiğimizde , dersi dinliyordum, yani okul çıkışı Malik'lerle tanışacak bir kız ne kadar dinleyebilirse , o kadar. Birden telefonuma mesaj gelmesiyle irkildim ,yani irkildik. Telefonumu sessize almadığım için Mrs.Directioner'in ilk defa sessiz olan dersi birden fısıltıyla kaynamaya başladı.

+"Bayan Goldberg , bakıyorum da son olaylardan sonra kendinizi bayağı rahata aldınız . Bu rahatlığınızın kaynağı Bay Malik mi ? " Aslında evet.

-"Hayır. Mrs.Directioner. Üzgünüm. "

+"Eee, mesajınızı sesli okuyun da bizde kimdenmiş öğrenelim. " Bu kadın ne ara bu kadar gıcık oldu ? Daha ben bile bilmiyorum kimden geldiğini.

-"Sanırım anayasamızdaki The Right of Privacy(Gizlilik Hakkı) maddesinden haberiniz yok. "

+"Sanırım sizinde okul kurallarından haberiniz yok küçük hanım.Şimdi, ya telefonunuza gelen mesajı okursunuz yada telefonunuza el koyarım." Oflayarak mesajı açıp ilk başta kendim okudum. Bu sırada Mrs.Directioner :

+"Dışınızdan Bayan Goldberg, dışınızdan. " Ne bu resmiyet ? Daha dün Brooke'cum diyen o değil miydi ? Boğazımı temizliyerek mesajı okumaya başladım. Tüm sınıf dikkat kesilmiş beni dinliyordu :

-" Brooke , hala bana okulunun adresini vermediğine inanamıyorum. Söyler misin küçük hanım , eğer okulunun adresini bilmezsem seni nasıl alacağım. Adresi bekliyorum . Egomanyak Öküz Zayn - Zayn " tabi ben egomanyak öküz kısmını sınıfa okumamıştım. Ve de Zayn'in bunu bu kadar kafasına takmasına inanmıyorum. Bilemiyorum, belki de hala özür dilemediğim içindi. Mesajı okuduğumda sınıfı yine bir uğultu sarmıştı. Popüler kızlardan biri :

+"Mrs.Directioner ,uydurmadığını nereden biliyorsunuz ? "

-"Çünkü senin gibi yalancı biri değilim. "

+"Peki madem o kadar eminsin , bırakta Mrs.Directioner okusun. " Hayır , mors olacak olacak olan o. Telefonu Mrs.Directioner'a uzattım. Mrs.Directioner'de boğazını temizleyerek :

-" Brooke , hala bana okulunun adresini vermediğine inanamıyorum. Söyler misin küçük hanım , eğer okulunun adresini bilmezsem seni nasıl alacağım. Adresi bekliyorum . Egomanyak Öküz Zayn - Zayn " Bunun üzerine morarmış olan , popüler kıza dönüp :

"Birilerine mor çok yakışıyor. " dedim ve sınıf kahkaha attı.

****

Okulun nasıl geçtiğini bile bilmiyorum. Sonunda son ders zilinin çalmasına 1 dk. vardı. Heyecanım tavan . Tabi Zayn'in çıkışta okula geleceği de ,tüm okula yayılmıştı. Bende Zayn'e arka kapıya gelmesi için bir mesaj atmıştım. Sonuç olarak arka kapıda bekleyecekti.

Sonunda zil çaldı. Ben arka kapıya doğru giderken , Alexis ile Gwen arkamdan gülüyordu. Arka kapıda Zayn'in arabasını gördüğümde , ona doğru ilerlemeye başladım. Arkamda ki çığlıkları duyabiliyordum. Tanrım, sağır olabilirim. Arabaya bindiğimde , Zayn bana sarıldı ve beni öptü. BAYILABİLİRİM. Heyecanımı belli etmemeye çalışıyordum. Sanırım iyi iş çıkarıyordum. Araba ilerlemeye başladığında :

+"Heyecanlı mısın ? " beklenmedik soruya aldırmadan konuşmaya başladım :

-"Zayn, o mesaj...yani egomanyak öküz...yani ben aslında öyle birşey demek istememiştim...gerçekten...yani evet orada öyle yazıyor ama..." Zayn sözümü keserek devam etti :

+"Sanırım özür dilemeye çalışıyorsun ? " Kafa salladım. Sandığım kadar aptal değilmiş.

+"Özrün kabul edildi. " Tekrar kafamı sallayarak , cama döndüm.

+"Bana biraz kendinden bahset, yani yakında karım olacaksın, seni soranlara seni anlatmam gerekir. "

-"Mesela ? "

+"Bilmiyorum .En sevdiğin renk, en sevdiğin yemek ..."

-"En sevdiğim renk mavi, çünkü bana huzur veriyor. "

+"En sevdiğim renk siyah, çünkü ten rengime yakışıyor. " Bunun üzerine kahkaha attım.

-"En sevdiğim yemek Pizza "

+"En sevdiğim yemek tavuk ve baharatlı yemeklere asla hayır demem. "

-"Topuklu ayakkabılardan asla vazgeçmem." Bunun üzerime ayağıma baktı ve :

+"Şuan topuklu giydiğini sanmıyorum. "

-"Sakar olduğum için biryerleri yıkmak istemedim. " dedim gayet ciddi bir şekilde. Bu sefer Zayn kahkaha attı.

+"Sakar ha, bunu sevdim. Bende aynamdan asla vazgeçmem." dedi ve cebindeki aynayı gösterdi. Buda yetmezmiş gibi saçını düzeltip geri cebine koydu, şaşkın gözlerim arasında. "

-"Sanırım bu kadar yeter . " dedim. Kendimi anlatmayı severdim ama insanların beni kendilerinin keşfetmesi daha çok tercihimdir.

+"Zaten geldik. " dedi. Ve arabadan indi. Tam bende iniyordum ki benim kapımıda açtı.Centilmen Zayn. Woww, bu hoşuma gitti.

-"Sanırım ailenin yanında centilmencilik oynuyorsun. "

+"Evet ama hoşuna gitmediğini söyleme sakın. "

-"Şey, biraz hoşuma gitmiş olabilir. " dedim ve buna kahkaka attı.

+"Biraz , ha ? Peki öyle olsun. " Elimi tuttu ve tam eve girecekken bahçenin dışından flaşlar parlamaya başladı. Zayn hemen kapıyı açtı ve içeri girdik.

+"Bu iyi oldu. "

-"Tanrı aşkına sürekli böyle demeyeceksin değil mi ? "

+"Afedersin." dedi ve karnına geçirdim.

+"Ağır ol küçük hanım. " dedi ve saçımı karıştırdı. Saçımı karıştırırken :

-"Zayn saçımı bozuyorsun "demeyi de ihmal etmedim tabi. Başka birinin sesiyle , gülmesi bölündü :

+"Tanrım, birde bana sor Brooke. " Bu Waliyha'ydı. Zayn Waliyha' nın yanına gidip onun saçlarını karıştırmaya başladı, tıpkı bana yaptığı gibi. Tanrım, çok tatlılar. Zayn sonunda beni fark etmiş olacak ki : 

+"Gel hadi sende , kıskanma . " dedi ve abi kardeş gülmeye başladılar. Zayn beni kollarının arasına alıp , salona doğru götürdü. Bizi görünce , Trisha ve Yasir ayağa kalktı.  

-"Şey, ben Brooke. "  

+"Biliyoruz kızım .Zayn son günlerde adını ağzından düşürmüyor." Vayy, bu beni bile şaşırttı. Safaa , koşarak merdivenlerden indi ve : 

+"Zayn , ilk defa güzel birini getirmişsin. " Birşey daha söyleyecekti ama Trisha' nın müdahalesi üzerine sustu. Trisha beni süzdü ve sanki hiç bırakmayacakmış gibi sarıldı. Sarılırken de : 

+"Ah Tanrım, Zayn bunu yapmamam için uyarmıştı ama kendimi tutamadım. " Bende gülerek sarılışına karşılık verdim. Zayn' in sahte öksürüğü ile Trisha benden ayrıldı. Ilk işim derin bir nefes almak oldu. Tabi bu oradaki herkesi güldürdü.  

Kızlara kendimi sevdirmiştim.Hepsi çok cana yakındı. Hele Safaa' nın bana hayran hayran bakması... Safaa : 

+"Zayn , Brooke benimle oynayabilir mi ? "  

Zayn :" Brooke biraz yorgun , ufaklık . "  

-"Aslında ben Safaa ile oynamayı çok isterim." Safaa sevinçten el çırparken , Trisha, Yasir ve Zayn, ona sevgiyle bakıyorlardı. "Yani, sakıncası yoksa. " diye devam ettim.  

+"Ne sakıncası olabilir ki ? Keyfinize bakın, " Elimden çekiştiren , Safaa ile birlikte onun odasına çıkarken , Trisha' nın sözlerini işittim : 

+"Tanrım, o gerçekten güzel ve kardeşlerine kendini sevdiren ilk kız arkadaşın." Ben kızların beni sevmesini çıkar için istememiştim. Sadece , kendimden küçüklerle ilgilenmek hoşuma gidiyor. Herneyse. Ve bu arada Safaa , yani gerçekten çok güzel ve çok tatlı bir kız .  

+"Benim ablam olur musun ? " 

-"Tatlım, ben zaten senin ablanım. "  

+"Seni sevdim " 

-"Bende seni sevdim, şeker kız "

****

Malik' lerle yemeğe oturmanın zamanı gelmişti. Her biri o kadar tatlıydı ki. Anlayamadığım şey Waliyha ve Safaa nın birbirlerine bakıp sinsi sinsi gülmesiydi. Birşeyler karıştırıyorlar. Tanrım , olamaz , o bir kedi mi ? Hayır hayır hayır. Benim kedilere alerjim vardır. Ve birden hapşurmaya başladım. Ve buda yetmezmiş gibi yüzümde benekler çıkmaya başladı. O anın paniğiyle , çorbayı üzerime , yani benim Zayn'in ve kedinin üzerine dökmem de cabası. Şimdi Zayn bana acımalı mı yoksa kızmalı mı ?  

Merhaba , ben topuklu ayakkabı giymeyince , sakar olmayacağını düşünen, zavallı ve bir o kadarda saf Brooke Goldberg. Saygılar.

Continue Reading