BABA OLMAK +18

By jeyinep

644K 33.7K 4.8K

Bartu Ekin genç yaşta mesleğinde başarılı bir başkomiserdir. Bir gece, arkadaşlarıyla gelenek hâline getirdik... More

Bölüm 1: Karşılaşma
Bölüm 2: Gerçekler
Bölüm 3: Teşekkür
Bölüm 4: Tehdit ve Kurşun
Bölüm 5: Benim yüzümden
Bölüm 6: Her şey bitti
Bölüm 7: Elis
Bölüm 8: Ejder Meyvesi
Açıklama
Bölüm 9: Engel Değil
Bölüm 10: Rakı Masası
Bölüm 11: Yarım Milyon Dolar
Bölüm 12: Sarhoş
Bölüm 13: İntikam Ateşi
Bölüm 14: Her Şeye Rağmen
Karakterler
Bölüm 15: Hayat ve Mucize
Bölüm 16: Aile ve Minnet
Bölüm 17: Başlangıç
Bölüm 18: Korku
Bölüm 19: Kalbimi Verdim
Bölüm 20: Cezaevi Köşeleri
Bölüm 21: Hayat Kırığı
Bölüm 22: Son Yüzleşme
Bölüm 23: Enkaz
Bölüm 24: Sadece Biz
🦋10K ÖZEL 'ALINTI'🦋
Bölüm 25: Asayiş Berkemal
Bölüm 26: Light Erkek
Bölüm 27: Hayal Kırıklığı
Bölüm 28: Acıtan Uyku
Bölüm 29: Beşiktaş Marşı
Bölüm 30: Yeni Komiser
Bölüm 31: Bir Umut
Bölüm 32: Nazar
Bölüm 33: Nihayet
Bölüm 34: Ölümle Gelen Kurtuluş
Bölüm 35: Yalan Söyleme
Bölüm 36: Acı Veren
Bölüm 37: Kardeşlik
Bölüm 38: Bedel
Bölüm 39: Sonu Yok
Bölüm 40: İlk Aşk
Bölüm 41: Mükemmel Adam
Bölüm 42: Miras ve Yardım
Bölüm 43: Görev Başlangıcı: Kılıç Tim'i
Bölüm 44: Görev Anı: Zafer
Bölüm 45: Görev Sonu: Kavuşma 1
Bölüm 46: Görev Sonu: Kavuşma 2
Bölüm 47: Görev Sonu: Kavuşma 3
Bölüm 48: Babam Gibi
Bölüm 49: Aile Gibi
Bölüm 50: Beni Bırakma
Bölüm 51: Kız İsteme ve Söz
Bölüm 52: Sürpriz ve Alışveriş
Bölüm 53: Düğün👰🤵
Bölüm 55: Her Kadın Sevilmeye Değer
Bölüm 57: İhtimal
Bölüm 58: Rüya
Bölüm 59: Paramparça
Bölüm 60: Eskiye Dair
Bölüm 61: Uzak Olsun
Bölüm 62: İlahi Adalet
Bölüm 63: Canım Ailem
Bölüm 64: Nakarat
Bölüm 65: Arapsaçı
Bölüm 66: Aile Saadeti
Bölüm 67: Nane
Bölüm 68: Mert
Bölüm 69: Vicdanın Affetsin
Bölüm 70: Beş Kişi
Bölüm 71: İki Oğlan Bir Kız
Bölüm 72: İlk Kelime
Bölüm 73: İlk Adımlar
Bölüm 74: Ekin Ailesi - Birinci Kitap Finali
Özel Bölüm 1: Fatih ve Alev
Özel Bölüm 2: Baba
DUYURU
Bölüm 75: Beraat
Bölüm 76: Yıllar, Yıllar Üstüne
Bölüm 77: Havale
Bölüm 78: Aşkın Kimyası
Bölüm 79: Ne Umduk Ne Bulduk
Alıntı

Bölüm 54: Zevkin Dalgaları

10.7K 383 45
By jeyinep

(+18 Yetişkin İçerik)

Bartu, Talya'yı hemen kucağına çekti ve dudaklarına daha bir hırsla asıldı. Öptüğü kadar öpülmenin verdiği hazla onu kendine daha çok çekti. Elini belinin iki yanına koydu ve öperken de usul usul okşamaya başladı. Ardından yavaşça yan döndü ve Talya'yı yatağa yatırdı. Birkaç saniyeliğine de olsa dudakları ayrılınca, Bartu, şuan da altında nefes nefese yatan kadına baktı. Elini yanağına koydu ve alt dudağını okşadı. "Benim güzel karım.."

Talya nefesini düzene sokmaya çalışırken, Bartu'dan duyduğu bu güzel sözler ile gülümsedi.

Ona hiç böylesine davranan olmamıştı. Zaten olamazdı da, Faruk'tan sonra böyle bir şey yaşayacağına ihtimal dahi vermezdi.

Bartu yavaşça dudaklarını altında yatan karısının boynuna indirdi ve küçük küçük öpücükler kondurmaya başladı. "Rüya olmasından korkuyorum.." Her öpüşünde Talya'nın inlemesi kulaklarına doluyordu. Öpüşleriyle beraber elleri kadınının bedenini çoktan keşfe çıkmıştı.

Bartu öpücüklerini Talya'nın çenesine doğru götürdü ve yanakları dahilinde, yüzünün her yerine sayısız öpücük kondurdu. Bugün sayısız kez yaptığı gibi yeniden alnını öptü. Şimdiden terleyen saçlarını geriye yatırdı. "Eğer hazır değilsen.."

"Hiç olmadığım kadar hazırım.."

Bartu karısının yüzünü izledi ve kıvrılan dudağına yeniden bir öpücük kondurdu. Sonrasında öpücükleri yeniden boynuna doğru inmeye başladı. Dudakları boynundan, Talya'nın dolgun göğüslerine indiği zaman gülerek konuştu. "Özür dilerim Elis, anne şimdilik benim.." Talya kıkırdadı ve iki göğsünü sutyenin üzerinden okşayan kocasına baktı. İnşallah Elis en can alıcı noktada uyanamazdı..

Onun dokunuşlarını hissetmek, ona kendini teslim etmek ve tamamen ona ait olacağını bilmek, Talya için muhteşem bir duyguydu.

Onu zorlayan bir şey yoktu. Şu saniye istemiyorum dese Bartu hiçbir şey demeden onun isteyeceği zamanı beklerdi.

O Faruk gibi değildi. Asla değildi ve olmayacaktı!

Bartu, Talya'nın dolgun göğüslerini kaçıncı kez okşadığını ya da öptüğünü bilmezken başını kaldırıp Talya'yı baktı. Arzudan mayışmış şekilde yatan karısı ona muhteşem bir manzara sunuyordu. Eli sutyen kopçasına gitti. Yüzünü Talya'nın boynuna yaklaştırdı ve kulak memesini emerken ve ıslak ıslak öpücükler verirken konuştu. "Bunu çıkaralım mı? Rahat rahat öpeyim seni.." Talya başını salladı ve Bartu ondan herhangi bir ses duymayınca başını kaldırdı. "Çıkaralım mı? Sesli cevap istiyorum.. Benimle konuşmaktan çekinme.." Talya yutkundum ve, "Olur.." dedi. "Çıkaralım.."

Bartu yavaşça kopçayı açtı ve karısının dolgun göğüslerini, sutyen azabından kurtardı. Hemen iki eliyle onları tutup, sıktı ve başını ikisinin arasına gömüp uzun uzun kokladı. "Bu kokunun müptelası olacağım.." dedi boğuk çıkan sesiyle. "Elis hanımın sevdası bu yüzdenmiş demek ki.."

Talya kocasının saçlarını okşadı ve eliyle onun kemerine dokundu. Hemen göz göze geldiler. "Çıkartsana.." dedi Talya. "Sen çıkart." dedi Bartu. Ardından üzerinden çekildi ve Talya oturur vaziyete geldi. Elini Bartu'nun kemerine götürdü ve oldukça yavaş davranarak açmaya başladı. Bartu sık aldığı nefeslerle karısını izliyordu.

"Bir kemer açmak bu kadar zor olmamalı.." dedi dudaklarına bakarken. Talya güldü. "Biraz zor açılıyormuş bu.." dedi ve açarken bir yandan da Bartu'yu okşamaya başladı. Bartu boğazını temizledi ve ardından Talya kemeri açtı, sonrasında da pantolonun düğme ve fermuarını..

Bartu yavaşça geri çekildi ve üstündeki pantolondan kurtuldu. Şimdi sadece boxer ile kalmıştı. Tıpkı altında sadece külotu ile yatan karısı gibi..

Yeniden Talya'nın üstüne eğildi. Bu sefer daha ıslak ve sert öpüyordu. Boynunu öpmeye doyamazken elini karısının külotuna götürdü ve başını boynundan kaldırdı. Talya öncesine göre daha fazla mayışmış şekilde onunla bakışıyordu..

Bartu karısının iki göğsünün arasına uzun bir öpücük kondurdu ve öpe öpe karnına doğru geldi. Doğumdan kalan çatlaklara ve karısının minik göbeğine defalarca dudaklarını deydirdi, uzun uzun öptü ve kokladı. Talya karnını içine çekmeye çalışıyordu.

"Şşş.." dedi Bartu. "Beni kendinden mahrum bırakma."

"Mükemmel değilim.." Bartu başını kaldırdı ve gülümsedi. "Değilsin zaten, muhteşemsin."

Ardından Bartu öpücüklerini Talya'nın kasıklarına doğru indirdi ve Talya hemen inleyip karnını yeniden içine çekti. Bartu karısının gözlerinin içine baka baka bacak içlerini öptü ve göğüsleri ile ilgilenmeye devam etti.

"Seni öyle bir seveceğim ki.." dedi sayısız öpücüklerini devam ederken, "Aklını kaybedeceksin güzelim.."

Talya yutkundu ve ellerini Bartu'nun saçlarına daldırdı. Ardından Bartu Talya'nın külotunu iki yandan tuttu ve Talya'ya baktı. Talya güldü. "İzin alma lütfen.. Kocamsın sen benim.." dedi ve yeniden yutkundu. Bartu bir çırpıda külotu karısının bacaklarından sıyırdı ve onun en ulaşılmaz mabediyle başbaşa kaldı.

"Rüyada değilim inşallah.." dedi ve hiçbir şey belli etmeden dudaklarını karısının kadınlığı ile birleştirdi. Hayatında ilk defa böyle bir şey yaşıyordu ve karşısında böyle bir güzellik görmesi onun ateşini harlamıştı.

"A-ah.. Bartu.."

Bartu dudaklarını onun kadınlığından ayırdı ve karısından yatağa doğru akan sıvıları izledi. Çok ıslanmıştı. Kıvama gelmişti ve Bartu kafayı yemek üzereydi.

Başını yeniden onun kadınlığına gömüldü ve bir eliyle sertleşmiş klitorisini okşamaya başladı. Emerken çıkan sesler ikisini de mahvederken, Bartu elini hızlandırdı ve Talya'yı verebileceği kadar zevk ve şevk vermeye çalıştı.

Talya'nın bacaklarını titremeye başlarken Bartu başını kaldırdı ve karısının içine iki parmağını yalayıp yolladı. Klitorisinin okşanması ile neredeyse eriyip gidecek gibi hisseden Talya, içine nüfuz eden parmaklar ile derince inledi ve başını attı. "Aah!"

Bartu iki elini de usta şekilde kullanırken, karısını dilinden de mahrum bırakmıyordu ve ara ara klitorisine dil darbelerini yolluyordu.

Karısının kadınlığı seyirmeye başladığı zaman sordu. Sesi arzudan kalınlaşmıştı. "Geliyor mu benim güzel bebeğim? Hm?"

"Ev.. vet.. Aaaaahhhh!"

Talya'nın ayak parmakları içe doğru büküldü ve gözlerini sımsıkı yumdu. Bartu iki eliyle usta bir hıza ulaştığı zaman Talya belini kavislendirdi ve titremeye başladı. Bartu'nun içinde olan eline akmaya başladığı an onun ismini inleyerek kendinden geçiyordu. "Bartu ahh... Bartu.."

Talya tamamıyla rahatladığı zaman titremesini kontrol altına altı ve başını Bartu'ya doğru eğdi. "Ne yapıyorsun.. sen?"

Bartu sırıttı. "Karımı seviyorum.." dedi ve yeniden onun dudaklarına yapıştı. Talya elini kocasının, giydiği boxerdan belli olan ereksiyonuna götürdü ve sanki bir şeylerin sinyalini vermek ister gibi hafifçe sıktı.

Hissettiği dokunuş ile, öptüğü dudakların içine doğru inleyen Bartu yavaşça geri çekildi. "Hmm.. Karıcığım.." dedi ve Talya'nın boynuna yöneldi. "Ne istiyor benim karım?"

Talya, Bartu'nun saçlarını okşamaya başladı ve onun kulağına doğru konuştu. "Seni istiyorum.. Seni, tüm benliğini.."

Bartu hemen başını karısının boynundan kaldırdı ve üstündeki boxerdan kurtuldu. Talya'nın bakışları erkekliğine kaydığı zaman sırıttı. Bu sefer dudaklarına saldırdı.

"Neyle beslendin sen?"

Bartu güldü ve Talya'nın üzerinden kalkıp onu baldırlarından tuttuğu gibi kendine çekti. Kadınlığı en ıslak haliyle karşısındaydı.

"Hazır mısın bebeğim?" dedi ve sol eline tükürüp kendini çekmeye başladı. Sağ eliyle de karısının kadınlığına dokunuyordu.

Talya bacaklarını tamamen açtı ve Bartu'nun beline doladı. Ardından onun kendine çekti. Dudağına öpücük kondurdu. "Hazırım.. Her zaman.."

Bartu Talya'nın üzerine doğru eğilip sol eliyle yatağa tutundu. Sağ eli ile erkekliğini yeniden sıvazladı ve karısının kadınlığına sürtmeye başladı. Kalbi ağzında atıyordu. Talya'nın ılık ılık akması ve inlemeleri onu daha da fena yapıyordu. Yavaşça erkekliğini karısının deliğine yaklaştırdı ve ona doğru eğilirken içine girmeye başladı. Dudaklarını onunkilerle birleştirdiği zaman kendini biraz daha karısına itti ve yavaş yavaş git/gel yapmaya başladı.

Ardından iki elini Talya'nın iki yanına koydu ve başını geri attı. İnlemelerini tutamıyordu.

Karısının içinde yakaladığı tempo gittikçe hız kazanıyordu. "Ahh.. Talya'm. Benim güzel karım." dedi zevkle. "Imh! Ba-Bartu.."

Bartu başını yine yeni yeniden karısının boynuna gömdü ve öpüp emerken hızına hız katmaya başladı. Odayı Talya'nın inlemeleri ve iki bedenin birbirine karışma sesleri dolduruyordu. Talya, Bartu için öylesine ıslanmıştı ki, Bartu kelimenin tam anlamıyla onun içinde kayıyordu.

"Ah Bartu hızlı! Daha hızlı!"

Bartu daha da hızlanmaya başladı ve aynı zamanda karısının göğüslerini emmeye çalıştı. Talya'nın kokusu iki göğsü arasında daha bir fazlaydı ve Bartu buna bayılmıştı.

Karısının içindeki temposu aynı hızla devam derken sol göğsünü okşamaya başladı. Sağ göğsüne doğru eğildi ve yumuşak eti dudakları arasına alıp vakumlamaya başladı.

"Bartu.."

"Güzel karım.."

"Tit.. titri.. Ah.."

"Gel yeniden bebeğim hadi.."

Bartu vuruşlarına son hız devam ediyordu ki Talya'nın titremesi ile yavaşladı. Karısı erkekliğine doğru akmıştı.

Talya başını geri atmışken, Bartu geri çekildi ve tek eliyle yatağın üzerinde duran yastık kalabalığını dağıttı. Ardından yatak başlığına yaslandı ve Talya'yı kucağına aldı. Talya yeni yeni titremesini durdurmuşken, Bartu'nun yeniden içine girmesiyle, başını Bartu'nun boynuna gömüp inledi.

"Zıpla güzelim.." Talya ağır ağır zıplamaya başladı. Her oturup kalktığı zaman göğüsleri haddinden fazla sallanıyordu ve Bartu ikisini sertçe okşayıp öpmeye bayılıyordu.

Zamanla Talya gücünü yitirirken, Bartu kalçasını hareket ettirmeye başladı. Onun içine sertçe çarpıyordu ve etrafa yayılan sesin tokluğu her ikisini de mahvediyordu.

Talya'nın saçlarını geriye yatırdı ve belini iki yanından tuttu.

"Ah! Bartu.."

"Söyle güzelim. Konuş benimle.."

"Çok iyisin ah!"

Bartu sırıttı ve hızına aynı şekilde devam ederken karısının göğüslerini emmeye devam etti. Güzel karısı bu göğüsleri ile kızını doyuruyordu. Ama şimdi doyma sırası Bartu'daydı.

Bartu sayısız git/gellerinden sonra geleceğini hissediyordu. Sanki hızlı değilmiş gibi vuruşlarını daha da bir sıklaştırdı ve karısının göğüslerine doğru boğukça inlemeye başladı.

Bir türlü gelemezken o hazla Talya'yı bir çırpıda kucağından indirmeden yan çevirdi ve şimdi kaşık pozisyonuna geçmişlerdi.

Bartu Talya'nın bir bacağını kaldırıp içine sertçe çarpmaya devam etti.

Artık sona geliyordu.

Odayı Talya'nın tiz inlemeleri ile beraber, Bartu'nun kalın, erkeksi inlemesi eşlik etmeye başlığında, Bartu başını karısının boynuna gömdü. Kulağının dibinde inliyordu.

"Siktir, siktir, siktir! A-aahh!" dedi ve karısının içine sertçe çarpıp durdu. Boşalıyordu. Yeniden bir, "Ah!" nidası koptu boğazından ve elini erkekliğine götürüp, sıktığı kalçası ile seyirmesini sağladı.

Karısının içine ılık ılık akarken Talya kıpkırmızı olmuş sıratı ile sakinleşmeye çalışıyordu..

(+18 Yetişkin İçerik Sonu) 

Bartu karısının terli omzunu öptü. "Güzelim.." dedi nefes nefese. Talya yavaşça ona doğru döndü ve terli göğsüne sindi. Gülümsedi Bartu şükrettim. Sevdiği ve sevildiği için şükretti.

"Canını yaktım mı?" dedi Bartu absürt şekilde. Talya başını kaldırdı ve hayır anlamında sağa sola salladı. "Muhteşemdin.." Bartu güldü ve boğazını temizledi. "İnan hatırladığım tek şey tadın ve kokun.. Bu kokunu, tenini ve tadını nasıl paylaşacağım şimdi Elis'le.." dedi ve başını yeniden iki göğsünün arasına gömüp kokladı. Talya güldü ve Bartu'nun omuzuna vurdu yavaşça. "Çok fenasın!" dedi. Başını kaldıran Bartu güldü. "Aslında hep fenaydım ama sana sakladım bebeğim.. Bu azgın kocan ile ilgilenmek zorundasın.. Çünkü ben seni gecelerce tüketmek istiyorum.." Talya bir şey demeden başını çevirdi. Bartu güldü ve çenesinden tutup karısının kendisine bakmasını sağladı. "Utanmış mı benim güzelim? Hm?" dedi saçlarını okşarken. "Ama az önce öyle değildin, ne oldu?" Talya kaşlarını çattı. "Ya bak! Pisliksin." Bartu sessizce kahkaha attı ve karısının yüzüne sayısız öpücükler bırakmaya başladı.

Ardından Talya boğazında hissettiği kuruluk ile yüzünü buruşturdu. "Su getirebilir misin bana?"

Bartu hemen başını salladı ve doğruldu, yataktan kalktı. Talya ise Bartu'nun sıkı kalçalarını izliyordu. Ona doğru eğildi ve yavaşça kalçasına vurdu. Bartu başını ona çevirdi. "Hayırdır mevki mi değiştirdik?" Talya güldü. "Çok güzeldi içimden geldi." Bartu gülerek mutfağa giderken o da sırtında gördüğü birkaç tırnak izi ile sırıtarak bakışlarını kaçırdı.

Bartu döndüğünde Talya aynı şekilde yatakta uzanıyordu. Kocasını görünce doğruldu ve Bartu tek ayağı ile yatağa oturup onun su içmesine yardımcı oldu. Ardından kendi de bir yudum alıp bardağı masaya koydu.

Talya yeniden onun göğsüne yaklaştı ve sarıldı. Bartu karısının başını okşadı ve gülümsedi. "Güzel karım.." dedi yeniden. Ona karım demek ne büyük nimetti..

Talya keyifle gülümsedi. "Canım kocam.." Bartu yeniden onun saçlarına bir öpücük kondurdu.

"Duş almalıyız güzelim.. Hadi.." dedi.

Talya mızmızlanır gibi yüzünü buruşturdu. "Hiç halim yok.." Bartu güldü ve karısını bir çırpıda kucağına aldı.

"Ay Bartu!" dedi Talya ama anın güzelliği ile kollarını Bartu'nun boynuna doladı ve oraya ıslak birkaç öpücük bıraktı. "Vallaha bu daha başlangıçtı, sen hemen yoruldum diyorsun.. Olmadı bak.."

Bartu'nun adımlarını ebeveyn banyosuna çevrilirken banyoya girdiler. Eğilip Talya'yı nazikçe küvete bıraktı ve yanına eğildi.

"Küvette mi yoksa?"

"Normal alabilirim duş.. Şimdi burada bu hâlimle uyurum ben.."

Bartu güldü ve duşa kabine yaklaşıp boxerını çıkarttı. Talya onun mükemmel vücudunu izliyordu. Suyu açtı ve ayarladı. Talya son gücüyle ayaklandı.

"Beraber mi?" diye sordu Talya. "Ne sandın?" dedi Bartu ve onu suyun altına çekti. Sanki hiç öpmemiş gibi kızarmış dudaklarını öpmeye başladı. Bir kere sevmişti, şimdi nasıl sevmeden duracaktı? Talya anın getirdiği ile inledi. Bartu sonrasında boynuna yöneldi.

Talya Bartu'nun durmayacağını anladığı zaman omzunu okşayarak geri çekildi. Yüzüne masum masum baktı. Gözlerinden uyku akıyordu. Bartu bu sefer yüzünü elleri arasına aldı ve yanaklarını öptü.

Ardından Bartu "Bu aklımızda bulunsun ama.." dedi. Talya güldü ve omzuna vurdu.

Sonrasında Bartu, "Ama şimdi güzel karımı güzel güzel yıkamalıyım.." dedi ve kenarda duran şampuana uzandı. Avucuna biraz döktü ve şampuanı karısının kestane rengi saçları ile buluşturdu. Aynı masaj yapar gibi karısını yıkadı ve ardından karısı da onu yıkadı. İkili güzelce temizlendi ve duştan çıktı.

Talya üzerine düz bir gecelik giydi ve ardından Bartu kurulanırken çarşafı değiştirdi. Bartu üstüne sadece bir şort giyip yatağa oturdu anda bir ses duyuldu.

Elis'in ağlama sesi.

Bartu güldü ve oturmadan kapıya baktı. "Babasının kızı.. Ne zaman ağlayacağını çok iyi biliyor.."

Talya güldü ve yataktan kalktı. "Ben bakayım.."

Bartu onu eliyle durdurdu. "Ben bakarım canım uzan sen."

"Acıkmıştır."

"Getirim ben öyleyse.." dedi Bartu ve odadan çıktı. Kızının odasına girdi ve beşiğine yaklaştı. Kızı kısık gözleri ile ona bakıyordu.

Bartu, "Prensesim.." dedi ve kızının kendisine uzanan ellerini tutup kucağına aldı. Elis Bartu'nun göğsüne dokunduğunda, Bartu onun acıktığını anlamıştı. Hemen yatak odasına götürdü. Talya uyumamıştı. Ama gözlerinden uyku akıyordu.

"Acıkmış bizim prenses.."

Talya gülümsedi ve kızını kucağına aldı. Az önceki anın getirisi ile hiç utanmadan göğsünü açtı ve Elis hemen annesinin göğsüne asıldı. Eliyle de annesinin parmağını tutuyordu.

Talya Elis'i emzirirken Bartu onları hayran bakışlar ile izliyordu. Gördüğü manzaraya artık misafir değildi. O manzara artık onun ailesiydi..

***

Of ben bu kitabı nasıl bitireceğim ya.. Bunlar resmen benim çocuğum gibi oldu..🥺🥺🥺🥺🥺

NEYSE.🙃

Bölümün hoşunuza gittiyse yorum yapmayı ve oy vermeyi unutmayın! 100klık kooccaammaaaaan bir aile olduk vallahi..🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

Sizleri çok seviyorummmm💝💗💘💕💓💞

Gelecek bölümde görüşmek üzere sevgili okurlarımmm💖💖

SINIR: 155 Oy (polis imdaattttt)

Kendinize iyi bakınn bebiissslleerrrr👉🏻👈🏻🥺

Bu arada şunu da söylemek istiyorum ki ikisinin içinden de böyle seks tanrı ve tanrıçası çıkmasını beklemeyin. İkisini oldukça acemi ve sevgi dolu yazmak istedim. Çünkü Bartu daha önce hiçbir kadınlar seks yapmadı. Talya onun ilki. Talya bu durumu deneyimledi ama kötü şekilde deneyimledi, zaten gördüğünüz üzere sevgi dolu şekilde sevilmesi onu çok mutlu ediyor.. Ve son olarak normalde bu kitaba yetişkin içerik koymacaktim. Gel gelelim Kenan Ali ve Suzan ani gelişti. Öyle olunca beğenildi ve başroller için de istendi. Yazdım ve bu kadar aslında, ara ara ön sevişme yazarım ama daha ilerisi olmaz diye düşünüyorum.. Okuduğunuz için teşekkür ederim..

Loveeee yyoouuuuu💗💗💗💗💗

Continue Reading

You'll Also Like

106K 3.9K 39
Ceylan Su Taşkın, öğretmenlik görevini yapmak için Şırnak'a atanan genç bir kadındır. Sırf görevini yapmak için geldiği bu yerde hiç beklemediği gari...
132K 4.9K 29
Askerden gelen adam annesi ve yengesiyle sarıldıktan sonra yengesinin arkasında başı eğik elleriyle oynayan kız dikkatini çekmişti üstüne başına bak...
1.2M 50K 32
"Bana bakıcılık yapmaktan vazgeç ben senin bakıcılık yaptığın çocuk değil karınım " dediğimde sinirle , bakışları tekrar beni bulmuştu. Yüzünde memnu...
95.2K 5.3K 21
aile kurgusudur klasik bir şey yazıyorum umarım beğenirsiniz